Jump to content
CJNG

Ce e cu cenzura asta?

Recommended Posts

Posted

Bre, s-au furat alegerile. Ce te astepti pe o bucata de forum din suburbiile internetilor? 🤣 Toata Europa e un comunism.

Am ingropat URSS, am facut Uniunea Sovietica Europeana

• Haha 3
Posted
14 minutes ago, aelius said:

Bre, s-au furat alegerile. Ce te astepti pe o bucata de forum din suburbiile internetilor? 🤣 Toata Europa e un comunism.

Am ingropat URSS, am facut Uniunea Sovietica Europeana

Nici comunism nu e. E o dictatura oligarhica in Europa... marii bogati isi protejeaza investitiile si elimina orice competitie.

• Upvote 1
Posted
13 minutes ago, UnixDevel said:

Daca sa sters banuiesc ca ai primit si un motiv

Sa crezi tu ca am primit vreo motivatie. Faceam si eu un pic misto de generatia ratata de ethical hackeri care o arde aici pe forum si se duc sa prezinte cate un bug pe la nu stiu ce conferinta pentru 10 view-uri pe youtube.

Posted
9 hours ago, Nytro said:

E doar unul pe forum care face milioane de dolari, restul facem si noi ce putem. 

Muncim cu ziua :))

@CJNG eu ti-am dat approve in sensul de a-i face publicitate (chiar daca tu ai dat un sens negativ postarii). Omu chiar e mult mai ok fata de wannabe din ziua de azi, iar chestiile care le spune nu sunt tocmai departe de adevar. Legat de cine a sters, habar n-am. Sa-i fie rusine!

• Upvote 1
Posted
7 minutes ago, Zatarra said:

Muncim cu ziua :))

@CJNG eu ti-am dat approve in sensul de a-i face publicitate (chiar daca tu ai dat un sens negativ postarii). Omu chiar e mult mai ok fata de wannabe din ziua de azi, iar chestiile care le spune nu sunt tocmai departe de adevar. Legat de cine a sters, habar n-am. Sa-i fie rusine!

Bros, vedeti ca Zatarra e agent secret. Aveti grija, nu lasati femeile singure acasa 🤣

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Posted

Daca ceva are mult text si pare spam sterg fara sa citesc prea multe litere :)) ( traume de la botii care ne vaneaza ).

Dar daca era ceva in romana (si suna a romana, nu a Google Translate) nu as fi sters. 

• Upvote 1
Posted
3 hours ago, Nytro said:

Daca ceva are mult text si pare spam sterg fara sa citesc prea multe litere :)) ( traume de la botii care ne vaneaza ).

Dar daca era ceva in romana (si suna a romana, nu a Google Translate) nu as fi sters. 

Ce vrajeala pe tine. Era un thread postat de mine in limba romana. Erau si cateva comentari care dezbateau subiectul. M-am convins. Topicul meu nu convinea unui moderator care mi-a sters topicul si nici macar nu l-a pus la cosul de gunoi.