pehokok715 Posted Tuesday at 11:25 PM Report Posted Tuesday at 11:25 PM (edited) Bosilor, cum merge hackareala pe la biroul de corporatristi ?? N-am mai intrat de anul trecut. La mine merge de rupe... In ianuarie a bubuit treaba, peste 1,5 milioane de coco venit. Chinezii de la Huione au ajuns la 10-20 de miliarde de coco furati anul trecut... deci sunt un pestisor pe langa chinezii aia... Pe la voi la birou cum merge cu hackareala ?? Gasiti bug-uri din alea sa va platiti ratele si sa cumparati pateul bucegi ? Va mai sponsorizeaza astia sa mergeti pe la 2-3 conferinte pe an ca sa adormiti prin sala ??? Edited Tuesday at 11:34 PM by pehokok715 1 Quote
Nytro Posted yesterday at 06:28 AM Report Posted yesterday at 06:28 AM Salut, da, mi-a intrat la finalul lunii salariul de 2 milioane de euro. La final de an am primit un bonus de 5 milioane de euro. Si astept sa creasca stock-ul ca actiunile valoareaza doar cateva zeci de milioane de euro, nu pot sa imi iau private jet asa... Quote
pehokok715 Posted 22 hours ago Author Report Posted 22 hours ago (edited) 12 hours ago, Nytro said: Salut, da, mi-a intrat la finalul lunii salariul de 2 milioane de euro. La final de an am primit un bonus de 5 milioane de euro. Si astept sa creasca stock-ul ca actiunile valoareaza doar cateva zeci de milioane de euro, nu pot sa imi iau private jet asa... Ti-ai facut proviziile de pateu si fasole la conserva ?? Cica o sa vina vremuri nasoale pt corporatristi hacherasi... S-a lasat nemessis de iarba ? Sau la anul se lasa ? Edited 18 hours ago by pehokok715 Quote
Gangjas Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago De ce intrebi ? Esti gelos? Cateva zerouri in plus la sumele tale facute din fraude pe la chinezi si ne atingi capitalul Quote
Nytro Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Scuze, dar am probleme cu Internetul pe yacht aici prin Caraibe. Oamenii mei o sa lanseze un satelit de Internet care sa imi ofere cel putin Gigabit, ca Digi. Vii sa bem un rom? Hai la Havana dupa trabucuri, doar ca trebuie sa opresc sa alimentez vasul ca are motor mare si consumna mult (e ok, e inmatriculat pe Bulgaria). 1 1 Quote