juice Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Salutare zbeng, nu ating chiar 30 posturi cum era subliniat in enuntul tau , dar as face totusi un request (nu doar pentru mine , sunt ferm convins ca ar ajuta multi altora) unui tutorial inteligibil despre retelistica , ca sa formulez o exprimare.- comunicare client - server prin socket- comunicare prin socket cu un serviciu oarecare standard.Si cred ca ar fi utila si o descriere a lucrului cu memoria si procesele , sub unix , ceva in genu'- folosind cozi de mesaje , memorie partajata , semafoare , pipe , fifo etc. acestea fiind incluse in programarea c#.mai multe chestii nu cred ca ar trebui insirate/explicate/detaliate in tutorial ,sau daca chiar exista sau ai un tutorial in genu respectiv , care sa poata fi inteles usor(for dummies) , un post si ar fi multi multumiti. bafta
zbeng Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 DANG3Rce ceri tu deja exista pe forum daca nu poftim o carte linux....http://www.galuna.ro/docs/tutorial_linux.pdf#search=%22linux%20tutorial%22si daca dai un simplu searc pe google gasesti la greujuice ropunerea ta e interesanta da o sa duree putin ca sa gasesc informatii desre unele lucruri mentionate de u
zbeng Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 PROPUNEREA LU JUICE am reusit duar sa pun:-semafoare -gestiunea proceselor.. -pipe-uri -comunicare client - server prin socket -memorie partajataDOWNLOAD :http://rapidshare.de/files/36471812/tutiriale.rar.htmlSCZ DE DUBLU POST DA NU GASESC BUTONU EDIT
juice Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 grupul programatorilor newbie te saluta zbeng
juice Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Scuze de double post , dar am o intrebare : e luat de undeva tutorialul ?( ca a fost facut prea repede ) tradus ? sau e original , daca exista undeva originalul , post the original
spawn_705 Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 sal'! Te rog sa ma inveti si pe mimne cu un tutorial cum as putea sa fac un DDoS attack asupra unui server oarecare! Mersi anticipat!
juice Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ddos? pai ia fa tu bine si examineaza serverul bine , sa vezi ce servicii ruleaza pe el , si googleit , Ddos exploit , ca doar nu o sa fii nebun sa-l codezi singur pt un server aiurea pe care vrei sa-l darami
spawn_705 Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 asta am inteles dac cum fac sa il anmalizez mai bine?
Sad_Dreamer Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 pentru DDoS...scanezi serverul...si dai portfuck pe porturile deschise
juice Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Sad_Dreamer your id ? tu parca stiai VB dot net:p
BizZaroO Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Vreau si eu un tutorial vb cum se face un trojan nedetectabil... nu am 30 de posturi.. dar dak vrei sa ma ajuti cu asa ceva ... mersi anticiat Chai dak vrei chair dak nu
zbeng Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?lngWId=1&txtCodeId=66529
Dr4k3 Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 zbeng pls am nevoie d un tut d cum sa faci un virusin delphi...something kinda firsth virus in delphy 2006...da pls sa fie si niste explicaii pls
amp3r Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Orice tutorial pentru ce e legat de reta locala(lan):-daca pot sa maresc limita la transfer-cum pot intra in comp din retea.....Ar fi foarte folositor pentru cei care sunt legati in retele>>> :@
escalation666 Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 zbeng fa-mi un tutorial video despre spart fete glumesc si io..
imported_silver Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 meiii va rog daca vretiiii imi faceti si mie un tutorial cum sa sparg un site da si cu toate masurile de protectie luate.. de la A la Z stiu ca va cer cam mult dar daca imi faceti......nu stiu cu ce as putea eu sa va ajut.? dar sunt la dispozitia voastra ......pls
Fatal1ty Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 sunt o gramada de tutoriale pe forum doar ca nu prea le gasesti sub numele de : tutorial cum sa spargi un site :@ci sub alte nume gen sql injection
cain2k Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 sparge situl asta http://www.tram-pararam.com ... adica ia baza de date cu useri si pass ... dar sa zici cum faci .. :@ Take Care !Edit Nemessis: Nu mai cereti sa se sparga site-uri sau orice altceva aici pe forum. Vrei sa o faci fa-o singur.
BizZaroO Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Pentru chestia asta ar trebui sa primesti banCiteste regulamentu...
zbeng Posted November 17, 2006 Author Report Posted November 17, 2006 daca aveam puteri creka iti taiam netu 1
spikje Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 M-ar interesa un tutorial de configurare pt AOL, chestia cu care fac dial up si primesc alt ip la fiecare reconectare. Multzam fain si bafta tuturor hacerilor de pe acest forum
G3o Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ma zbeng pls tu sau oricare care stie c++ sami faca un tutorial despre instructiuni(adika despre if,swtch,while,while do,retea,continue si daca mai sunt,cu un pic de explicatie pls)ok multumesc
G3o Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ratilor scuzati-ma ca va duc in eroare dar nu mai faceti (daca aveati de gand)deoarece leam inteles din carte mersi oricum
crystygye Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 as dori un tutorial sa invat php.dar as dori in romana.asta e problema.multumesc