Jump to content
zbeng

Cereti-mi tutoriale

Recommended Posts

Posted

Salutare zbeng, nu ating chiar 30 posturi cum era subliniat in enuntul tau , dar as face totusi un request (nu doar pentru mine , sunt ferm convins ca ar ajuta multi altora) unui tutorial inteligibil despre retelistica , ca sa formulez o exprimare.

- comunicare client - server prin socket

- comunicare prin socket cu un serviciu oarecare standard.

Si cred ca ar fi utila si o descriere a lucrului cu memoria si procesele , sub unix , ceva in genu'

- folosind cozi de mesaje , memorie partajata , semafoare , pipe , fifo etc. acestea fiind incluse in programarea c#.

mai multe chestii nu cred ca ar trebui insirate/explicate/detaliate in tutorial ,sau daca chiar exista sau ai un tutorial in genu respectiv , care sa poata fi inteles usor(for dummies) , un post si ar fi multi multumiti. :) bafta

Posted

PROPUNEREA LU JUICE am reusit duar sa pun:-semafoare

-gestiunea proceselor..

-pipe-uri

-comunicare client - server prin socket

-memorie partajata

DOWNLOAD :

http://rapidshare.de/files/36471812/tutiriale.rar.html

SCZ DE DUBLU POST DA NU GASESC BUTONU EDIT

Posted

Scuze de double post , dar am o intrebare : e luat de undeva tutorialul ?( ca a fost facut prea repede :) ) tradus ? sau e original ,

daca exista undeva originalul , post the original :P

Posted

Ddos? :) pai ia fa tu bine si examineaza serverul bine , sa vezi ce servicii ruleaza pe el , si googleit , Ddos exploit , ca doar nu o sa fii nebun sa-l codezi singur pt un server aiurea pe care vrei sa-l darami

Posted

Orice tutorial pentru ce e legat de reta locala(lan):

-daca pot sa maresc limita la transfer

-cum pot intra in comp din retea

.....

Ar fi foarte folositor pentru cei care sunt legati in retele>>> :@

Posted

meiii va rog daca vretiiii imi faceti si mie un tutorial cum sa sparg un site :) da si cu toate masurile de protectie luate.. de la A la Z stiu ca va cer cam mult dar daca imi faceti......nu stiu cu ce as putea eu sa va ajut.? dar sunt la dispozitia voastra :)......pls

Posted

M-ar interesa un tutorial de configurare pt AOL, chestia cu care fac dial up si primesc alt ip la fiecare reconectare. Multzam fain si bafta tuturor hacerilor de pe acest forum ;)

Posted

ma zbeng pls tu sau oricare care stie c++ sami faca un tutorial despre instructiuni(adika despre if,swtch,while,while do,retea,continue si daca mai sunt,cu un pic de explicatie pls)ok multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...