OvidYycK Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 as dori si eu un tutorial cu prog kre trebe rstcenter.com/forum/hacking-conquiztador-ro-for-fun-profit-t9865.rst acolo si sa spuneti nijte pareri cu am putea si noi(cei kre nu stiu programare) sa faca un astfel de program!! dak nu spuneti pe site trimiteti un email la OvidYycK@gmail.com sau pe mess la ovidyu_407 plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 spuneti nijte pareri cu am putea si noi(cei kre nu stiu programare) sa faca un astfel de program!!nu ati putea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvidYycK Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 pai faceti un tutorial de programare poate ne mai prindem si noi urechile prin el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netics Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 salut.ce solutii recomandati pt a accesa prin ajax un site extern(adica altul decat cel pe care se executa scriptul)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossjuan Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 asi dori un tutorial daca se poate despre xss adica ce tiburi de xss exista si cums e poate face acest xss de yahoo de exemplu sa merga https://ychat.help.yahoo.com/CONAV/CHAT/ChatPreLaunch?DSP_LAUNCHER_PAGE_NAME="><script>alert(2)</script>&CHAT_WINDOW_WIDTH=303&CHAT_WINDOW_PROPERTIES=width%3D303%2Cheight%3D525%2Cmenubar%3Dno%2Clocation%3Dno%2Cdirectories%3Dno%2Cstatus%3Dno%2Ctoolbar%3Dno%2Cscrollbars%3Dauto%2Cresizable%3Dno%2CscreenX%3D10%2CscreenY%3D10%2Cleft%3D10%2Ctop%3D10&ICHANNEL_ID=Default&ATTACHED_DATA=sampleAttachedDataValue&CHAT_LAUNCH_MODE=CHAT_ONLY&AGENT_VISIBLE_DATA=PAGE_URL_HB_hotjobs.yahoo.com_HB_PAGE_TITLE_HB_Yahoo%21+HotJobs+Homepage_HB_CUSTOMER_ID_HB_Yahoo%21+HotJobs+Customer&CUSTOMFIELD1=Pre-filled+answersi ce tip de xss este acesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopzaY Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 vreau un tutorial perl multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Un tutorial despre un shell c99 sau r57 care vrei tu si cum sa-l folosesc si cum sa fac un deface unui site.Notiunile generale ca m-am chinuit cu c99 si nimik.Asta doar in scopuri educationale. Multumesc anticipat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 vreau un tutorial perl multumesc anticipatIt is so hard to use GOOGLE?http://www.comp.leeds.ac.uk/Perl/start.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 asi dori un tutorial daca se poate despre xss adica ce tiburi de xss exista si cums e poate face acest xss de yahoo de exemplu sa merga https://ychat.help.yahoo.com/CONAV/CHAT/ChatPreLaunch?DSP_LAUNCHER_PAGE_NAME="><script>alert(2)</script>&CHAT_WINDOW_WIDTH=303&CHAT_WINDOW_PROPERTIES=width%3D303%2Cheight%3D525%2Cmenubar%3Dno%2Clocation%3Dno%2Cdirectories%3Dno%2Cstatus%3Dno%2Ctoolbar%3Dno%2Cscrollbars%3Dauto%2Cresizable%3Dno%2CscreenX%3D10%2CscreenY%3D10%2Cleft%3D10%2Ctop%3D10&ICHANNEL_ID=Default&ATTACHED_DATA=sampleAttachedDataValue&CHAT_LAUNCH_MODE=CHAT_ONLY&AGENT_VISIBLE_DATA=PAGE_URL_HB_hotjobs.yahoo.com_HB_PAGE_TITLE_HB_Yahoo%21+HotJobs+Homepage_HB_CUSTOMER_ID_HB_Yahoo%21+HotJobs+Customer&CUSTOMFIELD1=Pre-filled+answersi ce tip de xss este acesta?Ceva scurt. http://www.steve.org.uk/Hacks/XSS/whatnow.htmlsi cred ca http://www.cgisecurity.com/articles/xss-faq.shtml <<aici gasesti totul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Cartus ai incercat si pe aici cand te-ai chinuit cu c99 ... http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/pseries/v5r3/index.jsp?topic=/com.ibm.vacpp7a.doc/language/ref/clrc03complex_types.htm ?& here..cred ca aici gasesti mai mult ajutor si daca te uiti atent sunt si id-urile unora care cunosc;) http://www.velocityreviews.com/forums/t284710-c99-complex-number-support-in-c.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 un tutorial despre cum se fura cookie-urile...si cum se folosesc apoi. am avut un grabber (un php, iar cand intra cineva pe mail, ii fura cookie-ul) si imi arata el pe acolo T= .... si ce mai arata, dar nu am stiut sa le folosesc ca sa intru pe sesiunea aia daca se poate....ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 un tutorial despre cum se fura cookie-urile...si cum se folosesc apoi. am avut un grabber (un php, iar cand intra cineva pe mail, ii fura cookie-ul) si imi arata el pe acolo T= .... si ce mai arata, dar nu am stiut sa le folosesc ca sa intru pe sesiunea aia daca se poate....ms Instaleaza mozilla, instaleaza Add`n`edit cookies add-on si modifica cookieurile. daca e cookie de yahoo, si folosesti grabberul RST ai link de logare direct... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Poftim si linkul Carcal! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/573 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Poftim si linkul Carcal! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/573multumesc, esti un dulce dar il luasem si eu:P oricum, tot nu ma prind cum se face o sa fac niste teste sa-mi dau seama, dar nu mai am nici grabber-ul ala ma rog....thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeno13 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Zbeng uite daca stii unde sa caut sau daca ai un tutorial ceva pentru urma toarea situatie...pp o retea de cartier cu 5 calc legate intre ele si care ies prin router care aloca un ip (dinamic sau fix...ambele variante). neavand acces la reteaua respectiva (adica sunt provideri diferiti) cum as putea intra la unul din cele cinci calculatoare stiind ca au deschide porturile 139, 21,23,80 si nu mai stiu care? nu ma refer la troian sau altceva de trimis...etc...ci efectiv niste pasii de a profita de vulnerabilitatile lor. In cadrul retelei lor pot intra insa vreau din afara. Nu stiu cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Vreau si eu un tutorial despre automatizari..Va dau un exemplu, luam jocul BiteFight, care consta in a efectua click din 10 in 10 minute timp de 2 sau 4h depinde de fiecare jucator in parte... Jocurile astea tampite, bazate pe orgolii, ne manaca o gramada de timp in fiecare zi...As vrea ceva, care sa faca acele click-uri in locul meu, in timp ce eu sunt plecat de acasa, sau pur si simplu nu am chef de ele...Eu am avut un script inainte sa se faca ultimul update, dar acum cica au imbunatatit securitatea, si nu mai functioneaza!<html><head><title>Bitefight Auto Hunt and Work</title><script type="text/javascript">var intervalID;var contoar=31;var cimitir=0; function fereastra(){ window.frames.alexa.location.href = 'test2.html' intervalID = setInterval(deschide, 606500);}function deschide(){if (contoar==0) stopfereastra(); else {window.frames.alexa.location.href = 'test2.html' contoar-=1;}if (contoar==0 && cimitir==1) window.frames.alexa.location.href = 'test3.html' }function stopfereastra(){ clearInterval(intervalID);}</script></head><body bgcolor="#460000"><button onClick="fereastra();">Start</button><button onClick="stopfereastra();">Stop</button><center> <iframe src=http://s4.bitefight.ro/bite/robbery.php name=alexa width=1024 height=700></iframe></center></body></html>P.S. Vorbisem cu Nemessis, si a zis ca va pune el unul, dar cred ca a uitat... Edited March 2, 2013 by wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
bighi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 un toturial in care sa explicati cum sa deschid un program,adica sa il desfac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 un toturial in care sa explicati cum sa deschid un program,adica sa il desfacCUm adica sa il desfaci? :shock: Poate sa ii vezi sursa...hex editor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bighi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 nu mai, deci am un kkt de keylogger sa ii zic as aca nici nu stiu ce ii aia keylogger , are in el o prostie daca scri de exemplu parola iti vine email dar nustiu pe ce email vine si sa ma uit in el sa vad ce email are, inteles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Pai stai sa inteleg.Ai instalat tu un keyloogher la tine pe computer si nu sti de unde sa i setezi e-mailul pe care sa trimita loguri ps-uri si etc.,sau ti-a trimis unul serverul si acu vrei sa vezi cine vede tot ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bighi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 sa zic mai simplu, este o ferestra in care iti zice sa scri ID si parola si ai dat OK si aia se duce cu datele (PASSWROD,ID) spre un email al nimanui si vreau sa il deschid si sa ii pun un email calumea.. INTELES? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoreas Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 vreau si io un tutorial despre cum poti sa spargi un profil de hi5 daca nu cer prea mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 vreau si io un tutorial despre cum poti sa spargi un profil de hi5 daca nu cer prea multFolosesti scam page.Dai search si ai sa gasesti aici pe forum cateva pentru hi5.bighi,PM-me with your fuckin' ID! Link to comment Share on other sites More sharing options...
56kuser Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 un tutorial pentru a-ti personaliza mailu cum vrea buniku exemplu buniku@swat.com ca am nevoie de un mail personalizat 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 un tutorial pentru a-ti personaliza mailu cum vrea buniku exemplu buniku@swat.com ca am nevoie de un mail personalizat 10xcumperi swat.com Link to comment Share on other sites More sharing options...