56kuser Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 frate dadeam un exemplu na asta e bun? bunik@suge-pula.org ........as vrea un tutorial nu cer mult
Hertz Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Chiari ieri am citit undeva ca iti poti face mail personalizat foarte usor..daca gasesc revin cu un edit!
adyyy Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 frate dadeam un exemplu na asta e bun? bunik@suge-pula.org ........as vrea un tutorial nu cer mult si eu vreau basescu@whitehouse.gov :shock:
ShadowXL Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 in primul rand tin sa multumesc echipei rst dar in special lui zbeng si lui nemesis pt ca ei ne ajuta mai mereu cu ceea ce avem nevoie...si in 2-lea rand as asvea o rugaminte la tine zbeng...daca ai putea sa imi dai si mie putina mura in gura cu cel brute force...daca s'ar putea un filmulezt sau ceva poze..plecaciuni as face ..deci as dori un tutorial pt brute force cum sa il folosesc pt un login.php ..ms anticipat (intradevar nu am cele 30 de posturi dar promit ca am sa le fec cu folos nu spamuind..nu am avut cand sa le fac deoarce is cam nou pe aci)
demon_zone Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 cum aj putea afla parola la un ID d mess?...cam complicat tutorial-ul hah?..p.s.m8...adik nemessis...sau careva....nu poate sa afle o parola d ID: elisa.cortez77 ...sau mai bine astept tutorial-ul?
demon_zone Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 :idea: ideea geniala...care imi da un tutorial sau o ideea geniala cam cum a fost facut cqkiller?
mihai.vest Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Mam gandit ca aici sa imi cereti ce tutoriale vreti si in maxim 24 ore sa vil postez REGULA SA AI +30 POSTURI [daca nu e bun rog un admin sa stearga topicu]sau sa mai puna el vro regulalpresupun ca zbeng nu a inclus in aceasta categorie si tutoriale de genul:CQ killer" sau cum sparg un id de mess!si nu mai cereti si voi tutoriale care deja sunt postate!
adyyy Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 :idea: ideea geniala...care imi da un tutorial sau o ideea geniala cam cum a fost facut cqkiller?hai ca iti fac eu un tutorial:ya o sfoara si sari cu capu in ia si o sa afli cum a fost faqt cqkiller Enjoy
CODEX Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Niste tutoriale daca se poate prefer in romana despre cookie , cookie steeler ( cum sa furi cookie ) , si tot ce tine de XSS cu cookie si cu chesti asta de a fura cookie ! Va rog frumos ..nu-mi dati tutorialele video ale lui slik ca le am si nu prea aminteles partea aia cu cookie steler ! ' MS
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 nu a gasit nimeni cu mailu personalizat? iti trebuie un host care-ti da voie sa dai fake mail (nu o sa primesti raspuns, doar de trimis). Un smtp free adica. Si cauta pe google un php mailer sa il uploadezi acolo. Am si eu unul dar nu pot azi sa dau de el, cred ca e oricum publicat prin tutoriale.Niste tutoriale daca se poate prefer in romana despre cookie , cookie steeler ( cum sa furi cookie ) , si tot ce tine de XSS cu cookie si cu chesti asta de a fura cookie ! Va rog frumos ..nu-mi dati tutorialele video ale lui slik ca le am si nu prea aminteles partea aia cu cookie steler ! ' MSde ce nu? ia doar partea a doua a video-ului pentru inceput, nici eu nu am inteles inca partea cu adsense. Confectioneaza-ti linkul si trimite-l pe email. Nu se poate spune nimic nou intr-un tutorial; eu chiar habar n-aveam ca exista asa ceva pana am vazut video-ul.
OvidYycK Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 vreau si eu un tutorial cum folosesc un xss plz!!!
dragoselu Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 vreau un tutorial despre scam totul cum se folosesc tot tot!
stift Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Un tutorial php daca se poate.Ia in considerare ca nu am nici o treaba, sunt pe langa total, asa ca daca ai ceva mai pt noobi ar fi super.
~Xenoger Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Un tutorial php daca se poate.Ia in considerare ca nu am nici o treaba, sunt pe langa total, asa ca daca ai ceva mai pt noobi ar fi super.Avem mutra de php.net , am invetat noi php ? GOOGLE ! or vrei mura in gura
stift Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Nu te ambala, am facut si eu un request, daca nu se poate asta e.Ce tot atata vorbarie
cocosme Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 tut in ps se gasesc peste tot asa ca nu cred ca e nevoie;)
demon_zone Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 de acord cu tine...dar sunt cam incepator si as vrea sa vad un tutorial cum poti sa faci un personaj din desene sau ceva desenat mai real....asta nu am gasit poate u got a idea?
loki Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 vrei sa zici 3d? poti incerca poser ca e cel mai simplu dar tre sa cauti sau sa ai personajul gata facut (sunt la download) ca nu prea ai din ce alege din librariile lui.
amprenta Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Tutorialele video de la 3dbuzz pentru photoshop si pentru mult mai multe programe in gen , de la lynda.com inclusiv tutoriale video 3ds max ( Character animation .miscare ,dialog, ..)Nu pot sa-mi dau cu pararea cat sunt de bune , da sunt video si tre` sa intelegi cat de bou ai fi . Faci ce face ala pe acolo * Pe siteu oficial sunt pe bani , da nu cred ca nu gasesti daca cauti un pic pe google :{
andr3y Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 As dori si eu un tutorial cum sa intri in pc-ul cuiva... dar fara sa stie... prin ip.. ceva ...nu vreau prorat sau idiotenii d`astea.. oricat de complicat.. ca ma descurc eu.. (in romana) ms mult..
light1 Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Sunt interesat in tutorialul spargerii unei parole de mess. ma poti ajuta?