nedo Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 (edited) de fapt este recunoscut ca virus deoarece s-a folosit un packer pe el si anume packerul NSPACK, folositi acest packer pe orice fisier executabil si probabil ca vreo 4-5 antivirusi de pe VT vor spune ca este virus, probabil troian sau spyware ca si in cazul acesta.Le: Nu sunt de acord cu aceste coduri sunt o mare tampenie, cat despre anti-ss nu prea ai sanse sa prostesti un admin decent, majoritatea plug-inurilor de ss afiseaza ora la care s-a facut poza, numele jucatorului, eventual ip-ul si numele serverului, ma indoiesc de faptul ca acest anti-ss al tau poate sa verifice aceste lucruri. Deci in cazul de fata este doar un pseudo-antissVrei sa faci un antiss bun? intercepteaza comenzile de ss printr-un hook, iar in momentul in care sunt facute pozele wh-ul se dezactiveaza, sau randeaza wall-ul pe doat 5% din frame-urile jocului, ai toate sansele ca wh sa nu apara in poze . Edited June 16, 2010 by nedo Quote
Renjer Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 L`am luat imi merge perfect doar 1 singura problema...Cand sunt pe vreun server si apas F9 sau ALT ma scoate de pe server instant...Cum rezolv? Quote
pelican Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 na site de hackeri si nu au cod bun..va zic eu mah cod care are anti screen si e super codul pentu ca poti sa ii faci cfg de la no recoil pana la aim head sau pe corp, wall, aim prin wall, ce sa mai cautati Fighter Fx 7.2 Quote
c0smyn Posted September 5, 2010 Author Report Posted September 5, 2010 Rog un admin sa inchid? topicul.Noua versiune de Anti SS (automata) o gasiti aici: http://rstcenter.com/forum/25019-anti-ss-cs-1-6-a.rst Quote
pelican Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 unde mortii tai e site de hackeri si nu vezi in cristosii tai ca e post de acum un an ? si nu suntem toti la fel de distorsionati ca tine sa ne futem timpul cu cs si cu toolurile pizdii de cacat infect ce estiDa' totusi nu ii sterge cineva posturile lui paxnWo? M-a jignit in 2 posturi..vad ca a luat ban dar totusi.Va multumesc anticipat! Quote
pomanel Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 este ff bun l-am incercat si yo nu are cine stie ce in el.. Quote
tur334vl Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 o varianta win32/conficker.t.vierme ! asta e ! Quote
diablo2323 Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 depinde cati copii de 12 ani fara viitor sunt pe forum atatea downloaduri o sa aiba Quote
yasinutz2 Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 cum sa fac ca nush cum se descarca fratilor:-/:-/:-/:-/:-/ Quote
Alin01 Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 As avea o intrebare.La versiunea automata al hackului,cum activezi wallu daca n-ai voie sa apesi tastele F6,F7,F8...F12?.Adica degeaba face pozele curate daca nu poti activa cheatul. Quote
dodo_pytyq Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 ce rost mai are fratilor sa joci counter strike dak joci cu coduri, nu ai de unde sa stii cat esti de bun Quote
pArAcEtAm0l Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 hei.. am si eu o intrebare.. se poate cand activez pe tasta F10 anti-ss-ul sa nu se mai faca cerul negru.. asa nu are rost.. deoarece tot ma baneaza.. toti stiu ca daca ai wall cerul este negru.. se poate sa modific ceva undeva sa nu se mai faca negru? Quote