Jump to content
paxnWo

Miting

Recommended Posts

Guest Kabron
Posted
vrea pax sa-l cunoasca pe kw3....cine stie...sa se dea la el :)

Pax il cunoaste pe kw3 =)) de ceva timp , de dat s`a dat la el deja

Posted

Poate vin si eu mi-ar placea sa ne cunoastem, asta daca invitatia este deschisa pentru toata lumea:P.

In rest pt mine e ok si deko si fire...stabiliti locatia si ora exacta si confirm pana luni daca apar sau nu.

Posted
sa ma ierte dumnezeu pentru offtopicul ce tocmai sunt pe cale sa-l savarsesc: -------------------------------------------------------------- Lokipaki, esti din Vaslui?! mai aveti clubu' ala marfa ARSENAL?! doamne cat de tare era :))))))) NOT ! -------------------------------------------------------------- As venii si eu , dar plm o sa pierd vremea cu voi ca o dati in "problemele partidului verde" si daca ma fac muc, pierd si ultima speranta din militari.. si nu vreau sa fac cu mana la tiristi sa ajung acasa! ;)

mai e Arsenalu da nu mai e a lu ala de la Divertis. Las ca mai tare e Mystic! Apropo, cand a venit k1 la Vaslui si intrebau ca au cazare la Mystic toti ziceau "La cimitir, la cimitir, acolo e Mystic!" (si acolo era:D)

Posted

S-a fkt intalnirea... pfff...vroiam sa vin si yo sa vetzi sursa de caterinca...Ca asa e in Romania cel mai mic sursa mistoului :)) Mai se face vreunu sa ma autoinvit si yo ;;) ?

Posted

Mi se pare mie sau al 4-lea om (stanga -> dreapta) este fata ? Parca phenomxp era baiat :)). Oricum dupa haine, pozitie si constructia membrelor nu rezulta decat 3 optiuni:

1) gay

2) travestit

3) fata

Posted
Mi se pare mie sau al 4-lea om (stanga -> dreapta) este fata ? Parca phenomxp era baiat :)). Oricum dupa haine, pozitie si constructia membrelor nu rezulta decat 3 optiuni:

1) gay

2) travestit

3) fata

ma, are maru lu Adam. taie 1 optiune:D