Guest Nemessis Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Cu toate ca e public si foarte folosit in afara, initial nu am vrut sa il pun pe RST ca sa nu se imprastie pe netul romanesc. Totusi nu am mai pus de mult chestii utile pentru voi si deh... .Cakeslice va permite sa bagati in iframe doar portiunea selectata de catre voi dintr-o pagina. Este extrem de simplu, totul facandu-se prin selectarea portiunii din pagina cu ajutorul mouse-ului si apasand butonul export. Dupa exportare veti primi codul html pe care il veti introduce in paginile voastre. Foarte util in programele de afiliere si de ce nu, in hacking. Exemplu: vrei sa castigi un concurs ce necesita introducerea captcha pentru vot. Iei cu cakeslice doar partea unde se introduce captcha si butonul de submit, creezi un site pe care implementezi acel iframe cu captcha code sub un video cu o gagica si spuneti ca dupa introducerea captcha vor intra in chat cu gagica. Automat veti primi vot dupa ce introducerea captcha. Sau, folosit impreuna cu un csrf ii faceti pe oameni sa isi schimbe/stearga anumite conturi de pe anumite site-uri. Acum depinde de fiecare dintre voi cum il folositi.Download source: http://rstcenter.com/toolz/cakeslice.zipVersiunea online: http://ratati.org/tools/cakeslice.htmlSursa: Black Hat SEO Forum Quote
begood Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Iei cu cakeslice doar partea unde se introduce captcha si butonul de submit, creezi un site pe care implementezi acel iframe cu captcha code sub un video cu o gagica si spuneti ca dupa introducerea captcha vor intra in chat cu gagica. Automat veti primi vot dupa ce introducerea captcha.treaba asta e extrem de veche...se folosea la yahoo msi. Quote
Guest Nemessis Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Da. Era folosit pentru a crea conturi in numar mare Quote
loki Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Da. Era folosit pentru a crea conturi in numar mare si asa au aparut botii (botinele) de yahoo chat...cand cautai mailuri pe yahoo people search numai de ele dadeai Quote
UnUser Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Foarte interesant... Felicitari nemessis. Bun pentru a sterge accountul dobitocilor pe diferite trackere sau mai stiu eu ce... Quote
PetreTerror Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 multumesc...aveam nevoie de ceva asemanator Quote
hozarares Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Ar trebui totusi un tutorial video sau scriptic macar..... Quote
herzzanu Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Salut baieti. Asta e primul meu post aici. Cautand mai multe informatii despre cakeslice am ajuns aci pe RST. Sper sa invat multe lucruri folositoare.Sunt foarte multe metode in care poti sa folosesti iFrame si una dintre ele este CPA. Treaba este ca am auzit ca, Cakeslice are "scurgeri" chiar dak pacalesti refererul si as vrea sa stiu mai multe de la cei mai experimentati. Multumesc. Quote
TheRogue27 Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 DA intradevar, are scurgeri de refferer versiunea stand alone, multi au fost banati, nu as sfatui pe nimeni sa il foloseasca Quote
LegionerPro Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Multumesc, se pot gasi multe intrebuintari Quote
LegionerPro Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Se poate folosi in asa multe feluri incat partea cu CPA poate fi uitata. Quote