DicaNicolae Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Dragi staffz0ri de pe rst,Am facut aceasta cerere de recrutare in echipa rst din motivele prezentate mai jos. Sper ca ma veti intelege si ca, daca puteti, ma veti ajuta.Nick DicaNicolaeVarsta 16 aniEmail dc3500powercammini@gmail.comCunostinte programareAici vreau sa apelez la intelegerea voastra... Incerc sa invat cat mai multa programare si tot ce e posibil deoarece am o singura sansa sa intru la o facultate buna si sa ajung un cineva in viata. Familia mea nu are resurse multe din pacate si am renuntat la multe ca sa pot strange banii pentru facultatea care urmeaza... Nu sunt un invatator cum se cred colegii mei de pe rst dar cred ca sunt bun de ucenic sa invat meserie:)Stiu photoshop binisor, am mai invatat de la un prieten cum sa lucrez putin in HTTP si cam atat la programare.Cunostinte securitatePai nu stiu daca sunt luate drept cunostinte de securitate dar am invatat de la un baiat cun sa fac atacuri tcp si udp si cum sa pic siteuri prin atacuri dos sau ddos daca ma ajuta si el.Nu vreau sa fiu nepoliticos sau sa fiu luat la mistouri din cauza postului meu, dar chiar mi-ar prinde bine sa mai invat cate ceva... Nu vreau sa invat cum sa sparg servere de la nasa sau dastea, ci doar sa ma ajute colegii mei daca voi fi recrutat sa invat putin cate putin si sa inteleg programarea.O zi buna in continuare,Alin Liviu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Praetorian Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Dragi staffz0ri de pe rst,wtf am mai invatat de la un prieten cum sa lucrez putin in HTTP si cam atat la programare.Macar stii ce ai zis? Pai nu stiu daca sunt luate drept cunostinte de securitate dar am invatat de la un baiat cun sa fac atacuri tcp si udp si cum sa pic siteuri prin atacuri dos sau ddos daca ma ajuta si el.Mai bine nu spunea-i asta...ci doar sa ma ajute colegii mei daca voi fi recrutat sa invat putin cate putin si sa inteleg programarea.Nu trebuie sa fi in team ca sa te ajute cineva, o poti face ca simplu user!Dar ai grija ce vrei sa inveti...ca poate il prinzi pe Nytro in momente proaste (fara cum sparg parola lu' X). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DicaNicolae Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Stai linistit nu sunt unul din cretinii aia care vor sa sparga parola de mess ca nush ce sau ca vreau sa sparg o parola de winrar pt ca stiu ca e practic imposibil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ce plm e asta ?practic nu stii nimic, si vrei sa faci parte din staff ?! frumos ar fi un ban ca ne-ai pierdut 2 min din viata citindu-ti aplicatia. Stai linistit nu sunt unul din cretinii aia care vor sa sparga parola de mess ca nush ce sau ca vreau sa sparg o parola de winrar pt ca stiu ca e practic imposibil LOL !. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Stai linistit nu sunt unul din cretinii aia care vor sa sparga parola de mess ca nush ce sau ca vreau sa sparg o parola de winrar pt ca stiu ca e practic imposibilRAR Password Finder 1.01 Free Download - RAR Password Finder. Find your lost RAR passwords. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Eu iti sugerez "sa stai aproape" si sa inveti. Sincer, nu am fost tocmai impresionat de cunostintele tale, dar nu cred ca o sa fi recrutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 O sa realizezi cu timpul ca daca vrei ceva cu adevarat, trebuie sa te implici 100% in el. Nu e suficient sa spui "vreau sa invat".. Daca vrei sa inveti te poti apuca chiar acum. Internetul este cea mai buna sursa de cunostinte. tot ce trebuie sa faci este sa cauti, sa incepi sa intelegi si sa creezi. Daca nu stii sa faci ceva pune intrebari, dar intrebari concrete nu generale. Poti sa incepi sa inveti PHP. Tutorialu lu oriceon este no. 1. Il gasesti cautand pe google "oriceon".aa da.. HTTP nu este tot una cu HTML care este limbaj de marcare nu limbaj de programare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Am în dulap un tricou cu "Dac? e?ti în RST Team ai mai multe ?anse s? intri la facultate ?i, implicit, s? te realizezi în via??".Da... este XXL. Ignora?i faptul c? RST Team == Romanian Security Team Team. Edited December 4, 2009 by wvw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 vand tricou cu RST, 2 la pret de 1, superoferta!fara tricou n-aveti ce cauta la interviu asa ca PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonokiaa Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 MUIE SONOKIAA!!!!( AhEaD ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silkie Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 @paxnWo Omul a postat pe 12-04-2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Cat costa un tricou ?! @ ON< poti invata foarte multe si ca simplu membru, asa cum am invatat si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 am mai invatat de la un prieten cum sa lucrez putin in HTTP si cam atat la programare.Epic... ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Cat costa un tricou ?! ?sta? On: Off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...