diablo2323 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 nick : diablo2323varsta : vreau sa fiu sincer cu voi baieti ..am doar 14 aniam cunostiinte decente in ceea ce priveste calculatorul ...deci nici prea putine nici prea multein primul rand am venit sa invat si sunt convins ca sunteti mult peste nivelul meu asa ca nu stiu cum v-as putea fi de folos ( cu tutoriale ) momentan. sunt in clasa a 9a la Liceul de Informatica din Cluj Napoca.am aflat de voi in timp ce ma uitam pe hackersblog.comsper sa ma primiti in comunitatea voastra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Bine ai venit.Sa sti ca varsta nu conteaza intodeauna.Daca ai cunostinte..este ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pijama Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 salut,considera umila mea parere ca una de mare valoare, ignora acest forum, informatiile prezente sunt doar articole copiate sau site-uri exploatate "robotic".lipseste creatia cu desavarsire. am intrat prima data aici in iunie 2006.sunt extrem de putine cunostinele de pe acest forum care iti pot fi utile. utilizeaza-ti timpul pentru algoritmica, nu te apuca de prostii, sunt destui care cauta mecanizat "sql injection" si au pe aici 100 de posturi numai cu ele.aia nu vor fi niciodata apreciati. cel putin nu de mine.bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Da, din fericire il avem pe pijama. Ne mandrim cu vasta sa creatie. El compenseaza cu cunostintele sale, lipsa de cunostinte a celorlalti membrii. Algoritmica nu e prea utila, decat daca vrei sa lucrezi in cryptografie. Sfat: Nu te apuca de invatat, nici programare, nici altceva. Cel putin nu inca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Salut ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Bun venit!Sfat: Nu te apuca de invatat, nici programare, nici altceva. Cel putin nu inca.Ce exemplu dai tu bobocului? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 E clasa a 9-a la 14 ani si stie romana.Ignora acest forum, mai bine te pui bine si inveti cum trebuie la tot ce apuci, mai bine citesti o carte doua decat sa pierzi timpul cu saptamanile pe aici.Eu din pacate am fost infectat cu virusul numit rst, so... Sincer nu stiu daca am citit ceva util MIE aici de ceva vreme... Imi pare rau Nytro, dar trebuie sa fiu de acord cu pijama in cazul asta. Chiar se simte tot ce zice el. Nu se promoveaza nimic...Daca chiar va doare de ce mai sunt eu aici, am prieteni, ma relaxez si ma distrez vazandu-i pe tin, neoh, unu, si mai stiu eu care incercand sa apara printr-un post pe theregister...sau softpedia. Vor sa faca istorie, e ceva, dar practic e nimic. O fi hobby...dar dupa un timp mie mi se acreste sa-i urmaresc...Admit ca nu am ajutat comunitatea decat direct, ca raspuns la probleme lor. Nu am venit cu aproape nimic nou, dar asta din pura plictiseala + aici nu se promoveaza creatia. Oricum daca scriu ceva, eu scriu bine si documentat, postez aici...iar threadul face maxim 200 vizualizari si atat + spamul e in floare mai ales la club showoff... apar 200 threaduri pe zi, cu niste site-uri obscure, care nu merita postate, parerea mea.Hai faceti un concurs, poate ne mai trezim si noi din amorteala. Poate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hozarares Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 uelcam pustilica.....invata , invata si iar invata ; si fa`o cu PASSION!!!Ce anume inveti tu la Liceul din Zorilor ? Din cate stiu io, de`acolo nu au iesit mari genii si niciun fel de expert dupa 4 ani de studii in ultimii 10 ani.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdreicj Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Salutare, asculta de ce ti-a zis Pax, e mai frumoasa copilaria decat PC-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Aa..scuze Nytro, n-am citit bine. Intr-adevar, tre' sa-ti traiesti copilaria si sa pui accent pe scoala. Calculatorul e o boala ce poate deveni incurabila, daca nu e deja... Edited January 12, 2010 by AlStar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo2323 Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 hehe incurabila e , fi sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo2323 Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 app ms tuturor pt incurajari dupa atatea luni in care n-am raspuns inapoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo2323 Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 la mine in threat pot sa dau cate posturi vreau nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...