Rockerdish Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Dupa cum poate zice si numele meu RockerDish.. Sunt unul dintre insignifiantii Rockeri ai Romaniei , invadati de Manele supravetuim tot mai putini si trecem pe manele si tiganesti.. Sunt Catalin , din Galati , am 17 ani , port ochelari de 5 ani si nu ma inteleg bine cu asta am o miopie de -4.2 inca 2 ani si fac opreatie . Posed diferite hobby'uri precum Muzica , Fetele , Statul pe internet si mai curand Situ-rile Hacks " Nu neaparat pentru Hack" poti afla foarte multe stand pe astfel de situ'ri..Nu se poate spune ca am vreo calitate , dorm ca porcu , beau , fumez , Muncesc odata pe luna invat cu precadere si am Foarte multe absente de care nu sunt mandru , maica-mea a murit cand aveam 3-4 ani , Acum Tata recasatorit am o mama gen tenelovela destul de rea cu care nici acum dupa aproximativ 7 ani de cand s-a recasatorit sunt nevoit sa-i zic Doamna .. N-am cea mai frumoasa viata si nici nam de gand sa fiu unul dintre cei mai buni ..Deci , bine v-am gasit.. Daca se poate spune asa ceva. Quote
Nytro Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Daca e adevarat tot ce ai spus, asta e cea mai buna/originala prezentare pe care am vazut-o vreodata.Bine ai venit. Quote
wvw Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Pentru prezentarea ?i ortografia original? rockerdi? prime?te o dedica?ie original? Bine ai venit pe RST. Quote
Rockerdish Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Mersi , deja incep sa cunosc Lume Normala.. in viata mea nu exista lume normala.Multumesc pentru dedicatie Vic.. Imi place cum ai zis-o rockerdi? Quote
wvw Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Ia loc pe canapea ?i dezvolt? pu?in ideea. Ce înseamn? "Lume Normal?"? Cum este via?a ta? Când ai jucat ultima dat? o miu?? în spatele blocului? Care este filosoful t?u preferat din perioada presocratic?? Edited January 13, 2010 by wvw typo, meh Quote
Rockerdish Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 (edited) Majoritatea prietenilor mei cu care Socialiez la ore se taie cu lama fumand pana prin coma , cu parintii care deja au abandonat conceptul de lume normala , de vreo 6-7 ori daca le m-ai numar bine cand mi-a taiat netul pentru ca m-am inchis in camera ( este AntiFonica ) Si nu auzi daca dai muzica la maxim .. Si te calmezi , pana acum singurul loc in care puteam sa ma regasesc era muzica .. Cu Black Sabbath Numai auzi nici ce gandesti , daca gandesti..Pur si simplu zic " Am avut destul , dar dorm , ma trezesc , iarasi nu prea am nimic de mancare , ma duc iau ceva , si iarasi incep o zi obisnuita in care totul nu prea are sens .De ce naiba cand mergi pe strada ignorand pe Toti din jurul tau vine cineva " Jmecher " Si pentru Looku'l meu poate prea Exagerat pentru ei incep sa injure si sa gestioneze de parca pentru mine ei ar fi normal toate acestea.Cand ma duc la scoala vad multiple fiinte categorizate ca fiind primitive chiar daca au 11 clase pana in moment , dar fara a dovedi nimic care deasemenea cineva " Jmecher " Si pentru Looku'l meu poate prea Exagerat pentru ei incep sa injure si sa gestioneze de parca pentru mine ei ar fi normal toate acestea. Se repeta partea aceasta zi de zi , zi de zi , zi de zi , iti spun eu devine infernal.. Lucrurile acestea chiar daca pot parea insignifiante eu deja am ajuns in punctul de acumulare 100 % unde prevad o revarsare in masa..M-as aseza pe canapea , dar se pare ca aici nu am.. ( Sunt in mansarda , singurul loc personal pe care-l mai am)..Sa iti raspund si la intrebarea cu o Miuta in spatele blocului , nu am mai jucat de prin 2002.Scuza-ti daca v-am plictsit )). Edited January 13, 2010 by Rockerdish Quote
Nytro Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Nu ne-ai plictisit, dar cred ca ar fi bine sa consulti un psiholog, sper sa nu fi insultat de acest sfat. Quote
Rockerdish Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Stai calm , am consulat la intentia bunicii mele , si mai frumos mi-au zis ca sunt normal )) . Quote
SENEQ_o Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 De ce nu te apuci de scris? Chiar ai talent , stii sa captezi atentia unei persoane prin felul tau de a te exprima , nu glumesc . Incearca sa scrii niste poezii si sa le citesti dupa un timp . Quote
wvw Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Excelent Black Sabbath. Mai ales albumele din perioada 70 - 75 (s/t-ul este preferatul meu; iar piesa asta este... ) Nu ne-ai plictisit [x2]. Ai mai ridicat calitatea unui topic de prezentare (minus cratima aia din scuza-ti, dar na... sunt ?i eu cârcozaur )Morala: e?ti pe Internet. Aici sunt toate subculturile posibile ?i imposibile. Sigur g?se?ti tu vreun trib virtual care s?-?i plac? ?i care s? te accepte a?a cum e?ti. Asta spune cyber-antropologul de serviciu. Edited January 13, 2010 by wvw Quote
immun3 Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 da ai un talen de a atrage omu prin ce zici.... bine ai venit Quote
Rockerdish Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 Ma bucur ca am reusit ca captez atentia chiar daca am mai auzit asta undeva , poate la doamne de Romana .. din generala . The Wizzard , Classica , fantastica si totodata nu ma pot satura sa o aud , ..Sa speram ca imi gasesc un loc , chiar daca imi va lua ceva .. se pare ca poti gasi si altfel de fiinte pe acest loc vag , infinit numit Internet. Quote
wvw Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 ps: not too old ;]f'xd. A++++++ post, would read again. Quote
Guest Nemessis Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Bine ai venit. Iti dedic melodia asta Quote
hozarares Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Wellcome dude .... Dupa cum spune si pax, nu te limita doar la Ozzy....Cu dedicatie : Quote
wvw Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 B?ga?i, b?ga?i. S? vad? lumea c? pe RST se face cultur? muzical?. Quote
AlStar Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Ar trebui ca la inregistrare sa fie inclus un camp pentru genul de muzica preferat.Anyway..Welcome RockerDish! Quote
Krisler12 Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Imi pare bine sa te cunosc ! Cred ca am putea fi chiar foarte buni prieteni !Bine ai venit ! Quote
daatdraqq Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Ce plm tot 'i dedicati melodii ma ,vreti sa-l buliti ? Pe fetita Pax o inteleg ,dar voi ce aveti ? Quote
Guest Nemessis Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Cea mai tare piesa rock a tuturor timpurilor special pentru voi numai aici Quote
adi003 Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Bine ai venit!Chiar la asta ma gandeam azi. Nu noi suntem aia ciudati Si o dedicatie pentru tine dar si pentru RST Quote