ANdreicj Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) [+]Download :// RemovedFile InfoReport generated: 4.9.2009 at 14.54.16 (GMT 1)Filename: CCgen.exeFile size: 752 KBMD5 Hash: XXXXXXSHA1 Hash: XXXXXXXXSelf-Extract Archive: Nothing foundBinder Detector: Nothing foundDetection rate: 0 on 22Detectionsa-squared - -Avira AntiVir - -Avast - -AVG - -BitDefender - -ClamAV - -Comodo - -Dr.Web - -Ewido - -F-PROT6 - -Ikarus T3 - -Kaspersky - -McAfee - -NOD32 v3 - -Norman - -Panda - -QuickHeal - -Solo Antivirus - -Sophos - -TrendMicro - -VBA32 - -VirusBuster - -Scan report generated byNoVirusThanks.org Edited January 24, 2010 by Nytro Quote
spiri439 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 da de ce nu-i da-ti ban ca pune tampeniile astea de loggere...? Quote
Nytro Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Nu sta nimeni sa verifice daca sunt infectate sau nu, nu avem de unde sti exact. Din cand in cand ma mai uit eu vag la cate unul, si daca se vede de la o posta ca e infectat dau ban.A fost detectat ca Trojan Horse, nici nu mai stau sa verific ceva, ANdreicj astept o explicatie. Quote
kasmir Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Nu sta nimeni sa verifice daca sunt infectate sau nu, nu avem de unde sti exact. Din cand in cand ma mai uit eu vag la cate unul, si daca se vede de la o posta ca e infectat dau ban.A fost detectat ca Trojan Horse, nici nu mai stau sa verific ceva, ANdreicj astept o explicatie.Pai numai din numele Topicului iti vine sa-l plesnesti cu ban. Suntem in 2010 daca eram prin 2001-2002 poate as fi pus "botul" la programul ala, nu va exista si nu exista asa ceva vreodata! Pai asa am fi bogati toti, de ce ne-ar mai trebui sa ne chinuim pe la ATM-uri am lua programu si pac pac Daca ar exista asa ceva cred ca as fi dispus sa dau 1 000 000 000 000 000 000 euro pe el! Quote
go_sword Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 oricine poate face un generator de genu Quote
trxtxx Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 ba era unul pt pinuri care KIAR merge pt bankpost ( asta daca nu sunt acele carti in care au dat aia in bulgaria si le-au inchis) BRD, si cateva mai merg dar numai tin minte nu am folosit de 3 4 ani. cautati ceva cu mega nu stiu cum. daca il gasesc postez. Quote
daatdraqq Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 E simplu de facut dar eu va intreb ,la ce va foloseste ? Cand auziti de CC zici ca va loveste nebunia . Dati un exemplu ce ati face voi cu un CC la care stiti tot (inclusiv pin ) dar nu va apartine . Quote
^Dash^ Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Teoretic, informatiile de pe un card de credit sunt scrie plain text. Astfel, conform regulilor firii criminale, asa-zisi infractori ar putea scrie acele date pe o clona si ar putea folosi pin-ul pentru a face extrageri de la bancomat.Asta in cazul in care card-ul clonat nu ar avea chip. Quote
go_sword Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 carding hombre...skimmingu e destul de riscant..E simplu de facut dar eu va intreb ,la ce va foloseste ? Cand auziti de CC zici ca va loveste nebunia . Dati un exemplu ce ati face voi cu un CC la care stiti tot (inclusiv pin ) dar nu va apartine .eu l-as vinde..depinde de ce tara e Quote
Jigsaw4 Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 E simplu de facut dar eu va intreb ,la ce va foloseste ? Cand auziti de CC zici ca va loveste nebunia . Dati un exemplu ce ati face voi cu un CC la care stiti tot (inclusiv pin ) dar nu va apartine .As cumpara jocuri steam sau XXX:)) Quote
smbgpla Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 As cumpara jocuri steam sau XXX:))) :roll: Quote
waingro Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 in primul rand.. asa ceva doar daca e legat undeva la vreun intranet/extranet de banca (ma indoiesc) ar putea fi bun .. in al doilea rand..numai ai ce face aproape deloc cu manualele de oriunde ar veni ele.. in afara de hoping/software sau alte nimicuri.in al treilea rand.. va recomand sa nu faceti nimic pe teritoriul romaniei.la cati turnatori exista si la cate filtre de orice fel sunt puse in aer pe pamant pe subpamant... slabe sanse sa mai dormiti acasa o luna doua Quote
tomyk Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 jnu poti cumpara jocuri steam cu asta...am incercat eu Quote
Radu.Andrei Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 merge dar nu poti sa faci ceva real cu el.eu mi-am configurat pe df un account cumparand un dragon amulet.dar am gasit si un hack cu care sa il primesc gratis(dar cu optiuni limitate) Quote
bobo Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 2shared - download Credit Card Generator 2010.EXEpoi poate vreti sa vedeti despre ce e vb Quote
begood Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 @bobo zbori cu trojan cu tot.VirusTotal - Free Online Virus and Malware Scan - ResultTrojan.Crypt.XPACK.Gen2Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn Quote
Vlachs Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Result: 3/37 (8.11%) nicestai linistit ca sunt veterani de pe rst care au cazut la alte prostii si mai mici scrise in vb Quote