daatdraqq Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Primesc un sms de la numarul 0764464603 :"Am nevoie de ajutorul tau… Ce sa fac cu Eugen pana la urma? e asa de prost la pat:( Sa-i dau cu flit si sa-mi gasesc altul?"Cand incerc sa sun la numarul respectiv imi spune un robot ca : "numarul apelat a fost restrictionat la primire "Bag numarul pe google si surpriza ,gasesc un blog unde mai multe persoane se plang de acelasi numar ,acelasi sms numai ca difera numele folosit in sms la unii .Mai mult ,cineva spune acolo ca a facut plangere la cosmote si a primit raspuns : "de pe acest numar de telefon nu s-au transmis sms -uri " .Ce parere aveti care sa fie smecheria ,spoofing call spoofing call ,dar spoofingul costa deci exista cineva care plateste pentru asta si automat are si un interes .Singurul lucru pe care am observat ca il avem in comun ,toti avem abonamente . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRose Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 A primit si un coleg un mesaj asemanator, nu stiu sigur daca e acelasi numar. Cand am incercat sa sun de pe tel meu (cu privat) zicea ca e blocat pentru apelurile de sosire.. deci nu era folosita de nimeni... Ciudat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 Daca tot a venit vorba de sms -uri ,avertizati-va parintii sau cunoscutii de sms-ul "Copilul dvs. a avut accident" .Atentie! SMS-urile de genul "Copilul dvs. a avut accident", doar o teapa - Stirileprotv.roE gandita bine smecheria asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Cate sms-uri ai primit pana acum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 Cate sms-uri ai primit pana acum?Eu am primit unul dar la o simpla cautare pe google vei vedea ca sunt o gramada de oameni care au primit .Ideea este ca uneori te si nimereste ,eu am pe cineva "Eugen" in familie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Cele blocate pentru apeluri la primire nu inseamna ca nu sunt folosite, la nokia parca era ceva de genu *35*0000# sa blochezi apelurile care vin iar #35*0000# sa deblochezi,cred ca este o reclama facuta de cei de la cosmote poate sa atraga clienti sau naiba stie (presupun) cel putin pe mine cei de la Vodafone m-au innebunit cu zecile lor de sms-uri si ofertele lor de la nspe mii de numere dar acestia fata de Cosmote nu au optiunile sa blochezi /reclamele/, din cate stiu eu Cosmote are optiunea asta, suni la 133 sau nu mai stiu unde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 nu e doar la nokia. e un cod pentru abonament (poate si cartela) care merge pe orice tel, nu doar nokia. si un coleg de munca a primit genu asta de sms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edededi Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 sau poate chiar posesorul acelui blog a trimis acest mesaj prin simplul fapt de as face trafic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 plm..vezi ca sunt o suma de programe pt simbian si pt iphone..si e si un cod..cum zicea cinva mai sus..sau kaspersky for mobile:)(v9)ma gandesc sa iaba legatura cu EuGen?:-?si grasu xxl spike etc:-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiji Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) am primit si eu unul numai ca era cu Matei nu cu Eugen.Pe 10 ian 18:40Incercasem un reply la mesaj si nu mergea. http://beheader69.wordpress.com/2010/01/14/0764464603/ Edited January 26, 2010 by jiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Pai eu imi amintesc ca am pe telefon o optiune prin care sa restrictionez unele apeluri sau sa le redirectionez...ai puta sa-i redirectionezi apelul la cei de la cosmote sau ceva de genu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003 Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 daca as avea:un contract facut cu o firma de telefonie mobila (abonament) pe numele unui boschetar un contract cu o firma de procesare a platilor prin sms tot pe numele boschetaruluiacces la o lista f. mare de numere de telefonposibilitatea de a suprataxa pe cel care imi raspunde prin sms sau suna cred ca as fi foarte bogat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamer Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Nu stiu cu ce scop e facuta chestia aia dar probabil ca au ei un interes. Nu da nimeni bani degeaba ca sa isi bata joc de oameni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Dar poate nici nu da bani, dupa cum spunea toti care au primit sms au abonamente. Abonamentele le au cei de la Cosmote in baza lor de date, cartelele nu. Deci poate e unul de pe acolo care isi face de cap.Nu cred ca ar avea cineva ceva de castigat din asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...