benny_l0ppa Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 pot modifica php-ul pentru alta tara?nu e nevoie sa modifici nimic, doar pui prefixu altei tari
alex_cismas Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Se pare c anu mai merge moama si cand aveam chef sa ma pis pe diriga. ca i-a spus lui taicamiu ca am multe absente ! Whyyy
Alexie Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 mda..plz fal sa mearga !!! PLZZZ ca am de kill'm pe cnv...sry de exprimare
alex_cismas Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Cand o sa aiba timp .. probabil o sa `il faca .. Pana atunci asteptam
hirosima Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 nu e nevoie sa modifici nimic, doar pui prefixu altei taridaca era asa de simplu, am incercat deja inainte sa posetezi tu si nu merge, cel putin pentru spania.
dragosmk Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 se mai poate posta o data codu sursa de la "green.txt" pentru cosmote? Chiar daca nu mai merge. Mersi
smbgpla Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 pai ma ...nu e nici o vrajeala cu script sau plm...cauta un site care iti cere autentificare prin sms si inlocuieste http:// ala in script si gata! mergesituri sunt o gramada! cauta pe google. nu e nici o hackereala sau mai stiu eu ce (am auzit pe unii cu nu stiu ce server de telefonie)... te inregistrezi cu nr ala de tel de cate ori vrei si ala primeste sms de fiecare data ce dai tu Resgister sau ce o fi.da-i un search pe google si schimba linkul in script si ai sa vezi ca mergescriptul asta iti inlesneste munca...nu mai trebuie sa dai click si ctrl+v
K3nTOn3 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\xampp\htdocs\bomb\doit.php on line 34Xampp
Vlachs Posted February 19, 2010 Author Report Posted February 19, 2010 pai ma ...nu e nici o vrajeala cu script sau plm...cauta un site care iti cere autentificare prin sms si inlocuieste http:// ala in script si gata! mergesituri sunt o gramada! cauta pe google. nu e nici o hackereala sau mai stiu eu ce (am auzit pe unii cu nu stiu ce server de telefonie)... te inregistrezi cu nr ala de tel de cate ori vrei si ala primeste sms de fiecare data ce dai tu Resgister sau ce o fi.da-i un search pe google si schimba linkul in script si ai sa vezi ca mergescriptul asta iti inlesneste munca...nu mai trebuie sa dai click si ctrl+vacum sincer te-as fi injurat, da stiu ca mi-as lua ban asa ca iti explic usor ideea, daca inlocuiesti doar ce ai scris tu ca inlocuiesti nu o sa iti mearga, ca sa mearga trebuie sa cauti niste inputuri care sunt folosite de sender, unele input-uri au niste valori de verificare care se schimba, incearca sa faci singurel tu pentru un serviciu fara sa imi folosesti sursa sau alte chestii
Alexie Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 benny te rog eu am nevoie de prog asta daca poti sa il pui sa fie cum trebe sa mearga you are a god....daca nu still RESPECT !
wildchild Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 nu fac flame dar postul asta e cam frecventat de aia cu posturi destul de putine.no wonder why...
Alexie Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 uite incearca cu siteu asta talksms[dot]com ....ca sa nu fie chiar reclama ) vezi daca merge ... @wildchild am posturi putine dar eu sunt inregistrat din ianuarie 2008 tu din feb 2010...daca nam stat sa spamez ...in fine...hai sa ne rezumam la topic k ?
alex_cismas Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Benny o sa mai mearga sms bombers-urile vreodata? Adik as fi interesat , nu de alta dar trebuie sa imi bat joc de diriga
Vlachs Posted February 19, 2010 Author Report Posted February 19, 2010 @alex_cismas trebuiesc cautate alte servicii pentru a fi folosite, da nu stim daca o sa le mai facem publice deoarece mor a doua sau a treia zi din cauza ca sunt prea folosite
Alexie Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 mai faceti unu PLZZ doar 1 zi ca imi ajunge )
alex_cismas Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Ai putea sa imi spui mie benny ce servicii sa caut... si am sa fac asta... Dar da`mi cateva detalii.. Un pm cu detalii si cu id`ul de mess daca se poate.. mersi benny
alex_cismas Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Asta nu o sa mai mearga.... deci degeaba postati ,, mie nu imi merge"
Dragos2 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 (edited) " Now wait for a few seconds "cred ca au trecut mai mult de 4 minute si nimic ...........EDIT: In momentul in care postati pe acest site/forum programe care nu sunt valide , dupa parerea mea site-ul isi pierde credibilitatea...... adica ori faceti public ceva care merge ori daca nu ..... Edited March 17, 2010 by Dragos2
unkn0w Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Salut !!!Sunt Nou pe forum .....Dar am gasit un server pentru sms-uri nou nout!!Daemien daca ma poti ajuta cu scriptul add me //id-ul te-a cam dat de gol cat de ratat esti. ban.merge pe toate retelele !!!!
Vlachs Posted March 25, 2010 Author Report Posted March 25, 2010 " Now wait for a few seconds "cred ca au trecut mai mult de 4 minute si nimic ...........EDIT: In momentul in care postati pe acest site/forum programe care nu sunt valide , dupa parerea mea site-ul isi pierde credibilitatea...... adica ori faceti public ceva care merge ori daca nu .....sa moara ma-ta ca esti prost, daca sunt multi ratati prosti ca tine care dau 3k de sms-uri tu cat timp ai vrea sa functioneze, idiot prost, vrei ceva, pune mana si fa-ti ratatule nu sta ca milogu, bai atitudine de cacat, dupa ce ca primiti ceva pe degeaba si fara sa va ceara cineva socoteala va plangeti ca niste romani prosti ce sunteti