Zolder Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Blogul lui Mircea Bagea:)Injuraturi ..alea alea va pricepeti... Quote
hex Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Blogul lui Mircea Bagea:)Injuraturi ..alea alea va pricepeti...pt mircea ar fi tare un sms bombing exact cand are emisiune ca sta cu telefonu langa el tot timpu. reactia lui badea = priceless (am curaj sa pun pariu ca da cu telefonu de pamant) Quote
catalyn1178 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Ma bucur ca va surade ideea cu Badea, chiar imi doresc sa dispere un pic, a ajuns un maimutoi. De asemenea, oricare de la Antena 3, nu ii mai halesc pe Gadea&Co. Quote
alex_cismas Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Poi .... daca nu va place ideea lui DLD... faceti rost de nr lui mircea badea . Asta daca nu o sa fac eu rost... Incerc.. si daca fac, revin cu el. Quote
Guest Nemessis Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 pur si simplu le generezi doar codul de bare si apoi ele pot fi marite, micsorate fara sa-si schimbe proprietatile.astept idei de raiduri si din partea voastra!Cum scoti efectiv eticheta cu codurile de bare pe ea? Asta intreb. Cum o faci sa fie palpabila, sa o ai in mana. Quote
catalyn1178 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Poti folosi asa ceva, cred ca se gasesc si la noi. Americanii sunt maniaci cu etichetele.Brother - Professional Label Printer - QL-570 Quote
Guest Nemessis Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Nu cred ca cineva ar da bani pentru un raid Quote
catalyn1178 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Pai atunci nu ramane decat sa scoti la imprimanta pe hartie adeziva si sa le tai cu un cutter. Se gaseste hartie adeziva de toate felurile si de toate marimile. Se poate merge la un supermarket, se ia o eticheta originala, si se inlocuieste doar codul de bare, restul sa ramana cat mai original. Quote
blech Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 le printez pe hartie fotografica la o imprimanta ca sa fie cat mai buna calitatea sau incerc cu ceva referinte din interior care ar putea sa printeze pt mine.ma bucura sa vad si alte idei, cea cu undernetu' mi-ar placea, pare complicata iar cea cu mircea badea nu prea ma impresioneaza, trebuie sa tintim mult mai sus.... un "peste" mai mare ne trebuie noua Quote
hirosima Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Propun ca urmatorul raid sa fie facut pe Undernet.Avem nevoie de o persoana care stie bine sqli (nu ducem lipsa) care sa scoate caveva usere+parola de pe site-ul oficial (usere care sa aiba acces peste 500 la *, adica helperi sau oficiali cservice) si de o persoana care sa dea ddos la site-ul oficial cservice (de aici pot sterge accesele). In moment ce site-ul este jos ei sunt nevoiti sa sterga manual toate accesele (o sa fie foarte greu, aproape imposibil).Fiecare persoana care participa la raid sa aiba cate un user inregistrat la cservie (se gasesc usor), iar acest user sa primeasca access maxim la * de la userele furate.Tinta: sa futem x-u in stanga si-n dreapta pana nu mai stiu helperii de ei, sa se intregistreze canale/sa se dea purge la x de pe canalele mari, etc....suna prea bine ideea, eu votez pentru... Quote
catalyn1178 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 le printez pe hartie fotografica la o imprimanta ca sa fie cat mai buna calitatea sau incerc cu ceva referinte din interior care ar putea sa printeze pt mine.ma bucura sa vad si alte idei, cea cu undernetu' mi-ar placea, pare complicata iar cea cu mircea badea nu prea ma impresioneaza, trebuie sa tintim mult mai sus.... un "peste" mai mare ne trebuie nouaPai cu ce te ajuta hartia fotografica? In primul rand e mult mai groasa si nu e adeziva. Etichetele cele mai usor de facut sunt cele pe care le fac cantarele de la fructe si legume, care le lipesti pe punga in care iti bagi merele sa zicem. Sunt standard cred la cele mai multe hypermarketuri. E cel mai simplu si cel mai eficient. Quote
DLD Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Ms pentru sustinere ! Nemessis, ce zici de idee ?? Quote
SympleBoy22 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Chestia cu raidurile este ceva original,este alt? form? de hacking dar defapt este doar ceva amuzant pentru noi ?i u?or de f?cut(datorit? lui Nemessis ) + c? ?intele pot varia de la bloguri pân? la adev?rate comunit??i online.Chiar dac? se întâmpl? pentru câteva zeci de minute conteaz? satisfac?ia reu?itei.Acum nu conteaz? ?inta,cât de mult conteaz? reu?ita.Putem începe cu ?inte mici ?i terminând cu gigan?i web. Quote
HIENA Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 vad ca s-a dus de tot subiectu asta ... pana la urma ce facem care e urmatoarea tinta ?? am chef de ceva misto ) Quote
wvw Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 pana la urma ce facem care e urmatoarea tinta ?? http://rstcenter.com/forum/20224-credinciosi-vs-atei-incalzirea-pentru-raid.rst Quote
Guest Nemessis Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Ms pentru sustinere ! Nemessis, ce zici de idee ??E ceva ce nu poate fi contorizat si nu vezi reactiile decat daca ai sta sa filmezi casele de marcat. Ideea suna bine dar nu vad cati oameni se duc intr-o zi stabilita in magazine ca sa faca asa ceva.Cu undernet nu cred ca veti reusi vreunul momentan sa gasiti ceva in cservice.undernet.org. In undernet.org a avut Caracal sqli si nu s-a putut face nimic cu parolele extrase.Veniti cu idei. Quote
DLD Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 E ceva ce nu poate fi contorizat si nu vezi reactiile decat daca ai sta sa filmezi casele de marcat. Ideea suna bine dar nu vad cati oameni se duc intr-o zi stabilita in magazine ca sa faca asa ceva.Cu undernet nu cred ca veti reusi vreunul momentan sa gasiti ceva in cservice.undernet.org. In undernet.org a avut Caracal sqli si nu s-a putut face nimic cu parolele extrase.Veniti cu idei.Wrong !Cand a gasit Unu sqli in undernet.org am reusit sa extrag ceva parole de la usere si m-am distrat putin pe undernet (am dat access pe arlington la jumate din undernet) ! Quote
strike Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Ne adunam vreo 20 de insi , luam ca target un forum mare si bagam spam la greu.Ca idee anunturi de genul matrimoniale pentru gay Quote
Guest Nemessis Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Wrong !Cand a gasit Unu sqli in undernet.org am reusit sa extrag ceva parole de la usere si m-am distrat putin pe undernet (am dat access pe arlington la jumate din undernet) !Si ati mers pe burta javrelor. Doar voi sa va distrati. Rusine sa va fie!Undernet.org sau cservice.undernet.org? Quote
DLD Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Undernet.org (cel postat de Unu acum cateva luni)Ps: daca cineva se pricepe bine la sqli poate sa incerce (eu nu am gasiti nimic) cservice.undernet.org sau undernet.org (contine tabele cu userii de la cservice). Quote
HIENA Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 si cand va incepe distractia? in ce zii v-a fii programat acest raid :D:D Quote
SympleBoy22 Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Nu vezi ca inca nu s-a hotarat ce o sa fie. Quote
Vlachs Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 eu propun sa luam ca target o emisiune live care foloseste messenger-ul, mail-ul, sms, si sa facem spamming pe toate cu mesaje funny Quote
DLD Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Pana ne hotaram asupra raidului ar fi bine sa se faca o sectiune ascunsa unde sa avem acces doar cei care am participat la cel putin un raid (ma refer la o sectiune unde sa venim cu idei) si sa fie facut public raidul cu 12 ore inainte. Quote