vizitatoru123 Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 pai facem o lista cu site-uri care pot fi sparte si dupa ce avem datele de logare,etc ne apucam de treabaCorect, ar trebui sa ne apucam de treaba. Quote
black_death_c4t Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 let's spam :: Oglinda Television - Televiziunea care deranjeaza. Dan Diaconescu , ftw , poate ne baga pe fir la tv Quote
HIENA Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 black nushtiu ce ma pune pe gandit ca ala nu e site-ul oficial al otv-ului ce draq nu au bani sa isi ia domeniu pe .ro direct sta pe xxxx.home.ro Quote
strike Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Deci ce ramane pana la urma ? ddos sau ideea lui benny ? Quote
Flubber Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Deci ce ramane pana la urma ? ddos sau ideea lui benny ?http://rstcenter.com/forum/20628-votati-urmatorul-raid.rst Quote
alex_cismas Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Poi atunci ... Anuntati si haideti sa ii dam drumu. A trecut cam mult timp de cand nu am mai facut un raid Quote
SympleBoy22 Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Raidurile trebuiesc gandite.Nu sa fugim repde sa-l facem.Nu trebuie sa dea gres.Totusi nu inteleg,daca s-a ales sa facem raid pe Mircea-badea.ro,in ce consta acesta?Faza cu comment spam nu cred ca o sa-l afecteze... Quote
Guest Nemessis Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Eu am cateva idei care l-ar dispera grav dar conducatorul raidului este catalyn1178 pentru ca el a venit cu ideea asa ca deciziile ii apartin. Rules are rules. Quote
SympleBoy22 Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Nu cred ca mai da pe aici...si cu atat mai putin sa conduca un raid.Deci,ar trebui sa spui ideile tale Nemessis. Quote
Guest Nemessis Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Asteptam pana maine sa vad daca raspunde. Dupa aia urmeaza propuneri pentru conducatori de raid si voturi pentru a alege conducatorul. Totul va tine doar cateva ore. Quote
alex_cismas Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Vreau si eu sa particip... dar vad ca nimeni nu mai e interesat.. sa faca Quote
wvw Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Nu-i timp de raiduri. Acum to?i înva?? pentru alea 10 materii de BAC. Quote
deyandrey Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Nu ma pricep la nimic. Nu cunosc C++, nu stiu sa fac Sql Injection, sau toate metodele de care vorbiti aici. Am dat de acest site din intamplare si suna interesant ceea ce faceti si vreau sa va ajut la raid. Singurul lucru pe care il am sunt numere de telefoane de la foarte multi oameni importanti, mai ales din lumea fotbalului. PM for number. Quote
deyandrey Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 Da cateva exemplegigi, borcea, turcu, tot clanul becali, toti sefii cluburilor de fotbal importante din campionat. Quote
wvw Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 Nu ma pricep la nimic. Nu cunosc C++, nu stiu sa fac Sql Injection, sau toate metodele de care vorbiti aici. Am dat de acest site din intamplare si suna interesant ceea ce faceti si vreau sa va ajut la raid. Hacking != trolling/raidingSe intersecteaz?, dar po?i s? faci una f?r? s? ?tii de cealalt?. Quote
iustinelu Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 cu ideea aia mai veche de a lipi etichete mai ieftine pe chestii scumpe...ceva rudimentar ai pute face ducandu-te la kaufland la fructe si legume unde iti cantaresti singur produsele apesi putin pe tavita aia si generezi un cod si apoi il lipesti unde ai nevoie....- tot de la legume si fructe poti lua o eticheta si sa o scanezi, apoi schimpi codu de bare cu ala pt resetat si.... Quote
Rapiduletz Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ideea cu lipirea etichetelor merge sigur, chiar a fost folosit? cu succes, cel putin in Franta . Cu aceasta metoda se furau vinuri scumpe din magazine... La momentul ?la era un vin ieftin de pe care se dezlipea foarte u?or eticheta si se lipea pe un vin mai scump. Probabil prin România mai merge chestia respectiva... Pe aici nu prea mai am auzit pe nimeni sa o fac? Quote
Caustee Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 cu ideea aia mai veche de a lipi etichete mai ieftine pe chestii scumpe...ceva rudimentar ai pute face ducandu-te la kaufland la fructe si legume unde iti cantaresti singur produsele apesi putin pe tavita aia si generezi un cod si apoi il lipesti unde ai nevoie....- tot de la legume si fructe poti lua o eticheta si sa o scanezi, apoi schimpi codu de bare cu ala pt resetat si....Sau pur si simplu alegi un alt sortiment la cantar, unul mai ieftin. Am incercat eu si merge fara probleme. Doar ca deviaza un pic de la ideea prank-ului. Quote
cristi_starz Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 treaba cu etichetele se folosea acum 1-2 ai in sellgros, metro etc. exemplu luai o sticla de jack daniel's si puneai eticheta de la Queen Anne care e mult mai ieftin Quote
for16 Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 (edited) ca sa fie un forum mai sigur puteti sa il faceti sa fie pe baza de invitatii iar cel care invita sa raspunda de invitatam si eu o idee de atac ,sa stergeti profilurile de hi5 care contin poze de cocalar/pitipoanca,nume cu ,,sh'';,,tz'' etc. Edited May 13, 2010 by for16 Quote
Torvalds Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 (edited) Cand e urmatorul raid? Sau inca nu ati ales o tinta? Edited May 24, 2010 by Torvalds Quote
pest19 Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 sau arunci pur si simplu o meneda de 50 de bani pe banda rulanta si cand ajunge moneda sus se blocheaza.testat 100% Quote
Guest catalinkm Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 cu ideea aia mai veche de a lipi etichete mai ieftine pe chestii scumpe...ceva rudimentar ai pute face ducandu-te la kaufland la fructe si legume unde iti cantaresti singur produsele apesi putin pe tavita aia si generezi un cod si apoi il lipesti unde ai nevoie....- tot de la legume si fructe poti lua o eticheta si sa o scanezi, apoi schimpi codu de bare cu ala pt resetat si....Eu cand cumpar legume sau fructe pun punga cu mere pe cantar si ridic de tavita si mai scad cateva grame apoi scot eticheta. Quote