Jump to content
Guest Nemessis

Raiduri RST

Recommended Posts

Posted

nu a zis nimeni ca este interzis sa pui o idee in aceasta sectiune , dar asupra careia ideii se va cadea de comun acord , nu ar trebuii sa o cunoasca toti.12 ore inainte sunt cu siguranta indeajuns.

Posted

Am si eu o propunere,

1.Luam o vedeta, una la care avem nr tel, adresa, si cate ceva despre ea.

2.Intram pe siteuri matriloniale, intalniri, xxx, etc

3.Ne facem conturi sub numele acelor vip, punem tel, adresa...

4.Ne facem prieteni :)

5.Vedetele sunt sunate de diferite persoane care le propun diverse chestii.

Sau punctu 2 in loc de xxx si matrimoniale, siteuri de vanzari :)

cam atat :)

Sustinatori?

Pareri?

Posted
Am si eu o propunere,

1.Luam o vedeta, una la care avem nr tel, adresa, si cate ceva despre ea.

2.Intram pe siteuri matriloniale, intalniri, xxx, etc

3.Ne facem conturi sub numele acelor vip, punem tel, adresa...

4.Ne facem prieteni :)

5.Vedetele sunt sunate de diferite persoane care le propun diverse chestii.

Sau punctu 2 in loc de xxx si matrimoniale, siteuri de vanzari :)

cam atat :)

Sustinatori?

Pareri?

ok dar pentru baieti bagam anunturi la gay si pt fete la lesbi :)

Posted

Deja face?i handjob.gif

Dac? aveam id-urile vetedelor sau numerele de telefon,fi?i siguri c? încercam un SMS bomber sau ceva.Astea nu se afl? u?or,mai ales când exist? fani dispera?i c? î?i fac id-uri sau conturi pe hi5/facebook etc sub aceste nume.

Ceva mai concret....

Posted

Daatdrq ti`am lasat si eu un pm.. daca imi poti raspunde :D Ar fi super ... App sms bomber nu mai merge.L`am rugat pe benny sa ma invete sa caut acele servere.. ca sa refaca ala... dar nu mi`a raspuns. Oricum daca stie cineva cum sa faca sms bomber... caut eu ce e de cautat, am multa rabdare.

Posted

Poi tocmai asta e cu nu prea ma prind si putin ajutor unui incepator nu strica :D... Vreau sa invat dar am nev de menthori =))) Deci benny sau pax.. spuneti ce sa caut ca sa fac functional sms bomber am si eu nev de el.. oricum daca gasesc il postez si aici:D. I am not a bad boy :(

Posted
Poi tocmai asta e cu nu prea ma prind si putin ajutor unui incepator nu strica :D... Vreau sa invat dar am nev de menthori =))) Deci benny sau pax.. spuneti ce sa caut ca sa fac functional sms bomber am si eu nev de el.. oricum daca gasesc il postez si aici:D. I am not a bad boy :(

un serviciu care sa iti trimita sms-uri fara limite, poate sa fie cu un cod, cu un link,cu orice

Posted
Dar nu ma intereseaza ca sunt praf... majoritatea au fost praf si au invatat.Am tot timpul inainte sa invat, dar cum ziceam am nev sa mai ma indrume cineva.

frate nu e stiinta rachetelor, cauta dupa site-uri care iti trimit un sms indiferent de motiv, etc, doar sa trimita de cate ori vrei tu, cauta site-uri gen "download link in a text message", hai ca te descurci

Posted

cauti 10 siteuri care trimit sms free deschizi cate zece instante pt fiecare dai copy paste la mesaje si dupaia mergi din tab in tab si dai send

Posted

Mai oamnei buni.Ideea lui blech mi se pare buna.Doar daca vrei sa faci inchisoare pentru fals si frauda comisa asupra unei companii de marketing.(pedeapsa e mica,cam 3 sau 5 ani).De Badea,sau cum ii spune,nu cred ca o sa fie prea minunat daca ii hackuiti blogul,desi ar fi super funny,dar ar creste audienta pe un canal la care nici macar 5% din populatie nu se uita.Am auzit multe de raidul de pe trilulilu,ala a fost frumos.Sunt pentru ideea lui blech.imi plac senzatiile tari:D

Guest Nemessis
Posted

Ce ziceti de Enel ? Ca tot ne opresc curentul saptamanal in juma de Bucuresti. Spamam cu numarul lor de la suport tehnic pe tot ce prindem. Anunturi imobiliare, vanzari pe okazii.ro, vanzari masini etc. Sa aiba de lucru centralistele lor.