Oust Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 Felicitari CODEX ! Imi plac tricourile facute de tine mai ales cel cu RST (negru) si http://i46.tinypic.com/10f3jbt.png acesta . Bv . Quote
wildchild Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 (edited) hey man,crezi ca poti face un tricou high quality din poza asta?http://robsrecordscdsdvds.com/def%20leppard%20Hysteria.jpg daca da,cand vin acasa ti-l tot platesc.tin neaparat la calitate,nu vreau sa para imprimat de-a moaca iar materialul sa fie calumea.pe negru of course Edited March 23, 2010 by wildchild Quote
CODEX Posted March 27, 2010 Author Report Posted March 27, 2010 hmm cam greu ce imi ceri ( deoarece e putin altfel aici ) ..o sa incerc Quote
Fitty Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Genial asta http://imgur.com/qGNtq.jpgwow @demon Quote
curiosul Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Il vreau pe astaaa ii tare... PM daca cumva il vinzi... Quote
demon_zone Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 nici nu le am facuteeu doar le-am facut din motive "underrated"a, si @curiosulthe original was http://www.myteespot.com/images/Images_d/d_7335.jpgso i had to recolor it^^ Quote
M4T3! Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Sper ca sunteti destul de constienti incat sa va dati seama ca in realitate nu vor fi deloc ca in poze tricourile. Quote
gopo Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 TE ROG FRUMOS !!!! NU MAI COPIA DESIGNUL ALTORA TE ROG FRUMOS !!!! NU MAI COPIA DESIGNUL ALTORA TE ROG FRUMOS !!!! NU MAI COPIA DESIGNUL ALTORA TE ROG FRUMOS !!!! NU MAI COPIA DESIGNUL ALTORA DACA CINEVA INTRA PE deviantART: where ART meets application! O SA INTELEAGA CE SPUN.Sfat pentru CODEX: nu esti designer esti un mare hot.Furi designul oamenilor !Ai facut un lucru mizer de care banuiesc, ca esti foarte mandru. RUSINE SA-TI FIE !!Sunt revoltat pentru ca stiu ce inseamna sa-ti fure cineva designul si sa se de-a drept owner.PS: rog un administrator sa inchida acest topic de rahat. Quote
begood Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 @gopo suferi ? adu dovezi.daca faci acuzatii de genul, si nu aduci dovezi vei avea ban permanent. Quote
gopo Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 uite ... astea le stiam sigur .. si celelalte designuri le stiu .. dar nu mai stiu exact unde le-am vazut:love. by ~jan-ex on deviantARTA Hug by `ArhcamtIlnaad on deviantARTExperimental Typography Candy by *crymz on deviantART Quote
TestCod Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 CODEX :In primul rand cred ca trebuia sa ma lasi sa zic si eu ceva in spre apararea mea . Dar vad ca nu am apucat deoarece vad caacest gopo prezinta mai multa incredere ."@gopo :Sfat pentru CODEX: nu esti designer esti un mare hot.Furi designul oamenilor !"Ce sfat ii asta ? Tu stii romana sti ce inseamna sa dai sfat . Adica mie imi zici ca nu-s designer asta ii sfat . Idea e ca nu am furat nimic . Vreti sa va arat mesajele de pe dArt ca am vb cu omu daca pot sa ii aplic lucrarea pe un tricou pentru a vedea cum arata ?Sti ca pe dArt exista BUY ? si poti cumpara respectiva lucrare si ai dreptu de a o folosii dupa .Nush cine esti si de unde vii si cat de mare designer esti tu ..vad ca ai un ochi foarte bine format..si "esti mai designer ca mine "bravo felicitari !PS : nu le-am furta nu le-am folosit in scop propiu nu le-am scos nu am facut o productie sau ceva asa ca ..don't worry be happyNytro : mi-ai dat ban degeaba ..Era singura cominitate unde eram mai activ fata de toate ..unde intram in fiecare zi ..pe RSTdar ... ramane doar dar...sa aveti spor !Traiasca gopo ! Quote
demon_zone Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 (edited) rofl codex...las, o aparut CS5, cu match patch, o sa-si faca toti tricouri ca ale tale Edited May 7, 2010 by demon_zone tricouri, not trico-uri.../ nu-mi mai place poza... Quote
Nytro Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Codex: Sa iei o imagine, sa o pui peste alta, si sa ceri 15$ pentru asta mi se pare penibil. Asta cred ca puteam face si eu care am intrat de 2 ori in Photoshop. A, cred ca faceam asta si cu Paint. Quote