Jump to content
skipper

Scriitorii zilelor noastre ... :)))

Recommended Posts

Posted

Si care e faza? Ce ai cu omu? Daca lui ii place sa scrie care e problema? E interzis? Nu va inteleg, fiecare face ce vrea, ce e asa de amuzant ca omul vrea sa scrie o carte?

Posted

nu imi bat joc de el doar ca nu intelegeti ca se crede prea diferit desi e la fel ca noi toti ceilalti.S-a apucat de scris doar ca sa para ceea ce nu e...nu sunt invidios...

Posted

asa si?wtf decat hi5 si alte chestii e de 2 ori mai bine sa faca ceva,sa scrie.

bravo lui desi nu are o exprimare foarte buna[ pe site]dar castiga experienta. rar mai intalnesti pe cineva sa scrie poezii/romane si sa mai fie si baiat

si cum zicea cinva no offence dar cam te ai facut de kko:|

Posted

doamneee...Scriitor

cand aud de cuvantul scriitor...primul lucru care imi trece in cap este "Eminescu"!Cu renumitele povesti ,super ratate !Voi ati stat sa va ganditi cum drq a putut asta sa scrie de luceferi ,de lac ,de masa s.a.m.d....Nu stiu ce sa spun dar am inteles ca peste 64% din autori aveau probleme cu capul...Parerea mea e ca Mihai Eminescu este nebun...

Stau si ma gandesc cum a putut scrie de "luceferi????" Un om sanatos la cap ar scrie asa ceva ?

Posted

Intr-adevar..cam tampiti unuii scriitori. Am citit pe la inceputul anului scolar, "Harap Alb", de Ion Creanga.. a trebuit sa sar jumate din randuri :|, pentru ca scria ca, sarea calu' pan' la soare si luna..what the fuck..tampit:|

Si mai aud la ora de romana, zice profa, in legatura cu vreo poezie:"aici autorul a vrut sa"...etc etc..pe cand saracu nu incerca decat sa faca o rima :| Zic criticii ca Eminescu a fost expert in mitologie...a scris si el despre 2 chestii mitice, descrise succint, si gata e maestru.

Posted

Nu stiu altii cum sunt, dar unde nu te pricepi, nu-ti dai cu parerea.

a trebuit sa sar jumate din randuri :|, pentru ca scria ca, sarea calu' pan' la soare si luna..what the fuck..tampit:|

Intr-adevar..cam tampiti unuii scriitori.
Un om sanatos la cap ar scrie asa ceva ?
Nu stiu ce sa spun dar am inteles ca peste 64% din autori aveau probleme cu capul

No offense guys, but... daca ati citit 3 cuvinte la 5 pagini, n-ai cum sa intelegi. Unii codeaza, altii fac rime, altii dau cu matura si cei din urma dau cu parerea.

Daca l-ai pune pe Eminescu sa-ti interpreteze C++, ar zice ca esti cu capul. Fiecare cu a sa culoare a neuronului. Daca nu-ti place literatura, nu inseamna ca scriitorii sunt diliti. Ma rog, poate au fost cazuri cand au ajuns dupa usi fara clante, dar sa nu generalizam. Si bunica-mea pe ultima suta de metrii a luat-o razna, dar na... you catch the idea.

Am citit pe la inceputul anului scolar, "Harap Alb", de Ion Creanga.. a trebuit sa sar jumate din randuri :|, pentru ca scria ca, sarea calu' pan' la soare si luna..what the fuck..tampit:|

Ia incearca si un Jules Verne, vezi te mai plictisesti? ;)

Posted

Nu ma impac cu cartile:| Momentan citesc o carte recomandata de vic, Malicious Cryptography, de Dr. A. Young si Dr. M. Yung, iar la primul capitol este o poveste, de vreo 30 de pagini, care mi s-a parut foarte interesanta.

Dupa parerea mea, degeaba citesti, daca nu-ti place.. Am observat asta la scoala: sunt oarecum obligat sa citesc anumite carti, pentru Bac, insa niciuna nu m-a atras destul de puternic incat s-o termin:|