skipper Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Edited /// : Edited March 14, 2010 by skipper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGod Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Si care e faza? Ce ai cu omu? Daca lui ii place sa scrie care e problema? E interzis? Nu va inteleg, fiecare face ce vrea, ce e asa de amuzant ca omul vrea sa scrie o carte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 O invidie mascata;)) Nu poti fi ca el, incepi sa-ti bati joc de el... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 nu imi bat joc de el doar ca nu intelegeti ca se crede prea diferit desi e la fel ca noi toti ceilalti.S-a apucat de scris doar ca sa para ceea ce nu e...nu sunt invidios... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 de obicei, pe artistii astia - scriitor in cazul de fata - lumea normala nu ii prea intelege .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 prietene ai facut un alt post de cacat in care ai picat de prost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Pai nu poti sti ca el nu e diferit...Poate chiar are talent omul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 prietene ai facut un alt post de cacat in care ai picat de prostdap,m-ai umilit ...ca sa te citez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xact Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Asta e din ciclul Ion Creanga si Mihai Eminescu au fost mari bloggeri romani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 asa si?wtf decat hi5 si alte chestii e de 2 ori mai bine sa faca ceva,sa scrie. bravo lui desi nu are o exprimare foarte buna[ pe site]dar castiga experienta. rar mai intalnesti pe cineva sa scrie poezii/romane si sa mai fie si baiatsi cum zicea cinva no offence dar cam te ai facut de kko:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuszica Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 doamneee...Scriitorcand aud de cuvantul scriitor...primul lucru care imi trece in cap este "Eminescu"!Cu renumitele povesti ,super ratate !Voi ati stat sa va ganditi cum drq a putut asta sa scrie de luceferi ,de lac ,de masa s.a.m.d....Nu stiu ce sa spun dar am inteles ca peste 64% din autori aveau probleme cu capul...Parerea mea e ca Mihai Eminescu este nebun...Stau si ma gandesc cum a putut scrie de "luceferi????" Un om sanatos la cap ar scrie asa ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Intr-adevar..cam tampiti unuii scriitori. Am citit pe la inceputul anului scolar, "Harap Alb", de Ion Creanga.. a trebuit sa sar jumate din randuri , pentru ca scria ca, sarea calu' pan' la soare si luna..what the fuck..tampit:|Si mai aud la ora de romana, zice profa, in legatura cu vreo poezie:"aici autorul a vrut sa"...etc etc..pe cand saracu nu incerca decat sa faca o rima Zic criticii ca Eminescu a fost expert in mitologie...a scris si el despre 2 chestii mitice, descrise succint, si gata e maestru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xact Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Nu stiu altii cum sunt, dar unde nu te pricepi, nu-ti dai cu parerea. a trebuit sa sar jumate din randuri , pentru ca scria ca, sarea calu' pan' la soare si luna..what the fuck..tampit:|Intr-adevar..cam tampiti unuii scriitori. Un om sanatos la cap ar scrie asa ceva ? Nu stiu ce sa spun dar am inteles ca peste 64% din autori aveau probleme cu capulNo offense guys, but... daca ati citit 3 cuvinte la 5 pagini, n-ai cum sa intelegi. Unii codeaza, altii fac rime, altii dau cu matura si cei din urma dau cu parerea.Daca l-ai pune pe Eminescu sa-ti interpreteze C++, ar zice ca esti cu capul. Fiecare cu a sa culoare a neuronului. Daca nu-ti place literatura, nu inseamna ca scriitorii sunt diliti. Ma rog, poate au fost cazuri cand au ajuns dupa usi fara clante, dar sa nu generalizam. Si bunica-mea pe ultima suta de metrii a luat-o razna, dar na... you catch the idea.Am citit pe la inceputul anului scolar, "Harap Alb", de Ion Creanga.. a trebuit sa sar jumate din randuri , pentru ca scria ca, sarea calu' pan' la soare si luna..what the fuck..tampit:|Ia incearca si un Jules Verne, vezi te mai plictisesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Nu ma impac cu cartile:| Momentan citesc o carte recomandata de vic, Malicious Cryptography, de Dr. A. Young si Dr. M. Yung, iar la primul capitol este o poveste, de vreo 30 de pagini, care mi s-a parut foarte interesanta.Dupa parerea mea, degeaba citesti, daca nu-ti place.. Am observat asta la scoala: sunt oarecum obligat sa citesc anumite carti, pentru Bac, insa niciuna nu m-a atras destul de puternic incat s-o termin:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) Uitati aici o poezie scrisa de mine, Eminescu e mic copil pe langa mine. Edited November 11, 2013 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) Uitati aici o poezie scrisa de mine, Eminescu e mic copil pe langa mine.Bravo Nytro you iz za shit man a fost destul de amuzanta. Edited November 11, 2013 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metatron Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) Uitati aici o poezie scrisa de mine, Eminescu e mic copil pe langa mine.Tare! Eu am facut cateva de dragoste! Edited November 11, 2013 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) Uitati aici o poezie scrisa de mine, Eminescu e mic copil pe langa mine.ha love it Edited November 11, 2013 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Am mai scris cateva strofe, vreau sa fac peste 100. Mai scriu maine la unele ore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG436 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 poate se pricepe omu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...