teo.design Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Vorbiti ca niste oameni seriosi. Sa nu fim gunoaiele societatii in pula mea! Quote
razer_krait Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Hai ma , acum serios , dintre Administratori nu va enerveaza topicul asta?E degeaba.... Quote
rimagheo Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Hai ma , acum serios , dintre Administratori nu va enerveaza topicul asta?E degeaba....Ba nu-i degeaba. Se pare ca aici este singurul topic unde poti injura in voie pe cine vrei si cum vrei. Prin alte topicuri fiind necesare injuraturi mai elevate. Sau sunt permise doar injuraturile adresate userilor mai noi. De aceea eu propun un topic special numit "Topic pentru injuraturi" unde fiecare poate injura pe cine vrea fara a fi sanctionat in niciun fel. Asta imi aduce aminte de cand eram elev si pe un perete din toaleta scolii scria "Loc de dat cu capul". As da si eu o injuratura, dar nu vreau sa fiu luat la "bagiboturi" in cur.Scuze... Quote
luke999 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) fututi mortii crucii ma-sii dar ce , eu nu stiu sa fut Edited May 5, 2011 by luke999 Quote
blackkilleralex Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 13 pagini de pula si nici o pizda sa-mi bag pula! Quote
Costel SH@rk Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Bagamias pula in pizda mati sa o fac galeata Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Nasol bagamiasi pula , Injuratul nu e o chestie deosebita cel putin in ziua de astazi , doar ca trebuie sa sti cand si cu cine sa te abti Quote
Cartus_C Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Nu stiu daca suna la fel de rau in romana dar in Inglish suna rauuu de tot You are that piece of cum your mother should swallow it!No offence, cheers, bye! Quote
Skream Example Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Sa imi bag pula in tot neamul cocalarilor ca mie jena sa ii vad sloboziti in fiecare zi. Quote
BoysIIMen Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Ba, da multe pule sint aici, hai si ceva pizde. Sariti fetelor, aici gasiti multe pule :) Quote