ConraD Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Ofer o invitatie pe filelist celui care imi da un referat elaborat despre:Factori de productie:resurse economice.Care are si vrea sa-mi dea un pm.Va multumesc! Quote
Guest Mosad Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Resursele si Factorii de Productie (ID #27775) - Cursuri - Economie - RegieLive.ro Quote
Maverick Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 FACTORII DE PRODUCTIEProductia. Factorii de productie - BacalaureatResursele Si Factorii de Productie (asta e cel mai elaborat dintre cele 3) Quote
Nytro Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+ si donatorii.Esti VIP/donator? Quote
ConraD Posted April 15, 2010 Author Report Posted April 15, 2010 Am gasit multe pe google,faza e ca desi pare aiurea mi-au cerut macar 10 pagini,pentru acest referat si de aceea m-am gandit sa dau anunt aici poate unii dintre voie sunteti la ase sau la vreo fac cu profil economic.Multumesc pentru interesul acordat dar din pacate nu sunt suficiente paginile referatelor propuse de voi. Quote
p3tru Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Am gasit multe pe google,faza e ca desi pare aiurea mi-au cerut macar 10 pagini,pentru acest referat si de aceea m-am gandit sa dau anunt aici poate unii dintre voie sunteti la ase sau la vreo fac cu profil economic.Multumesc pentru interesul acordat dar din pacate nu sunt suficiente paginile referatelor propuse de voi.)) mda, interesant Quote
ConraD Posted April 15, 2010 Author Report Posted April 15, 2010 Daca s-a atins limita de utilizatori,nici o problema,dau un cont si gata(ratie1.210)Ma intereseaza mai mult un referat laborios decat un cont:)Multumesc! Quote
ConraD Posted April 15, 2010 Author Report Posted April 15, 2010 Nu am dat nici o teapa,nu vorbi aiurea,inca nu am gasit referatul de care am nevoie,iar daca tu consideri ca eu am asteptat sa oposteze linkuril si eu sa ma fac ca ploua dupa,te-ai inselat.Am spus-o si ma repet,dau un cont cu ratie 1.210 celui care imi face rost de un referat laborios de cel putin 10 pagini,bine structurat. Quote
Maverick Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Nu am dat nici o teapa,nu vorbi aiurea,inca nu am gasit referatul de care am nevoie,iar daca tu consideri ca eu am asteptat sa oposteze linkuril si eu sa ma fac ca ploua dupa,te-ai inselat.Am spus-o si ma repet,dau un cont cu ratie 1.210 celui care imi face rost de un referat laborios de cel putin 10 pagini,bine structurat.Dude cand am pus postul ala nu m-am gandit la invitatie...no way, daca vreau fac rost de conturi cacalau...dar nu am ce face cu ele:) Quote
p3tru Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 daca vreau fac rost de conturi cacalau...dar nu am ce face cu ele:)Da-mi id-ul tau Eo? ce treaba ai cu mine? Vrea cacalau de la tine )) Quote
Zatarra Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Dute frate la piata cu invitatia ta ca nu iti cauta nimeni un referat pentru o invitatie Quote
skipper Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 Frate crezi ca aici e piata grivitei?Asa daca incepem toti cu vindem cu plm...am si eu de vanzare 4 gaini si un cocos...pm daca te intereseaza Quote
ConraD Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 Ce va mai place sa va bagati cu japca in seama ca mustele,nu am facut postul pentru bagatori de seama ca skipper.Nu esti interesat rezuma-te doar la a citi postul si gata,nu e necesar sa vomiti prostii. Quote