Jump to content
Cartus_C

Yahoo se inchide!! Again:))

Recommended Posts

YAHOO SE INCHIDE!

sau "Cum sa fii exagerat de idiot in trei pasi simpli"

Copiat de pe http://rage.gk.ro/anti-idioti/

"O fetita extrem de mica (minuscula chiar) de 83 de ani din Yugospania are nevoie urgenta de tranplant de unghii. Yahoo va dona cate o unghiera unor voluntari daca trimiti acest mesaj la toti prostii din lista ta (ca sa fii sigur ca-l dau mai departe). Daca nu o sa trimiti, seful de la Yahoo isi ia jucariile si isi baga p*!a in afacerea care ii aduce milioane de dolari si o va inchide (ca asa vrea el). Ba mai mult, daca nu o sa trimiti, eu o sa incep sa plang si sa ma dau cu curu' de pamant, si o sa ma rog la doamne-doamne sa patesti ceva nasol in urmatorii 60-70 de ani. Si daca nici acum nu ma crezi, inseamna ca n-ai inima baaaa unghie-n gat ce esti ! "

Ti se pare cunoscut ? Hai sa o luam pe rand:

1. In fiecare zi mor sute de copii pe intreg globul, iar daca cei de la Yahoo! ar lansa o campanie pentru ajutorarea lor, fii sigur ca o vor face prin intermediul paginii principale (asa cum au facut-o si cand CEREAU DONATII pentru victimele uraganului Kathrina sau cele ale cutremurului din Asia din Decembrie 2004) care nu are "decat" vreo 3.400.000.000 (da, TREI MILIARDE) de accesari pe zi. Nu trebuie sa fii doctor in fizica cuantica pentru a-ti da seama ca ar trebui sa ai 68 milioane de prieteni cu cate 50 de persoane in lista pentru a ajunge la acelasi numar de accesari. Pe zi.

2. Yahoo! Inc., o companie fondata acum 11 ani, este cotata la New York Stock Exchange si Nasdaq si avea peste 3.500 de angajati inca din Octombrie 2002. Oferta lor insumeaza peste 35 de servicii traduse in 15 limbi si folosite de peste 411 milioane de utilizatori unici in fiecare luna. Printre altele, recent a fost semnat un contract cu Microsoft, prin care se doreste conectarea userilor de pe Yahoo! Messenger cu cei de pe MSN Messenger. Deci au toate motivele sa-l inchida, nu ?

3. Nu stiu despre tine, dar singura chestie nasoala pe care am patit-o EU pentru ca nu am dat mesajul mai departe, a fost sa dau de idioti care continua sa-mi trimita mesaje de acest gen. Nu mi-a cazut nasul, nu mi-au explodat ochii si nici nu m-am cacat pe mine (lucru care chiar ar fi nasol rau !). Daca trimiti "ca sa fie", nu am cuvinte sa-ti explic cat de prost esti si iti sugerez sa mergi aici, iar daca trimiti doar din superstitie, afla ca ai intrecut limita prostiei si ne-ai acrit pe toti cei carora ne trimiti massuri idioate.

4. Ca fapt divers, ProTV a prezentat (nu demult) intr-una din emisiunile lor de stiri un reportaj despre mass/chain messages. Am sa redau pe scurt: Nene X trimite un mesaj despre fetite aparent muribunde tuturor cunostintelor din lista lui. Acestia trimit la randul lor mai departe si astfel se creeaza o lista de adrese de eMail pe care anumite persoane LE VAND (DA, se fac bani pe seama TA) unor companii care incep sa iti trimita in eMail reclame (nesolicitate, bineinteles) la fel si fel de porcarii - de la Viagra pana la castraveti murati. Deci, daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa stergi 100 de eMail-uri in fiecare zi, continua sa trimiti mesaje cretine. Tu iti faci de lucru, iau eu te scot de pe lista si iti dau ignore. Simplu.

5. Daca nu obisnuiesti sa trimiti mass messages, fa o exceptie macar de data asta iar daca obisnuiesti sa trimiti mass messages, ar fi frumos din partea ta ca acesta sa fie ultimul.

Daca te-am jignit cumva, ma bucur. Inseamna ca te simti si mesajul meu a ajuns la cine trebuia.

( nota : textul de mai sus nu imi apartine , si este destul de vechi , dar ma uimeste cati prosi noi sunt in fiecare zi care imi trimit acelasi mass de ani de zile , ca se inchide yahoo si trimtie mai departe la toata lumea sau ca nu stiu cine moare si microsoft si aol ii salveaza cu 1 cent ptr fiecare e-mail trimis de la adresa ta etc - textul de mai sus , e din ce in ce mai greu de gasit pe net , de cele mai multe ori raspundeam cu linkul la pagina de mai sus , dar acum nu mai e valida si nu se mai gaseste indexata calumea in google , asa ca am decis sa o copiez aici ca sa pot da mai departe idiotilor care cred ca salveaza omenirea impreuna cu aol si microsoft si pe fetita aceea mica din yougospania careia nu ii mai cresc unghiile cu aceeasi viteza ca acum un an ... )

mass primit acum :

<<Te rog....ajuta-ma ! Nu il sterge, te rog frumos citeste-l mai intai; Numele meu este adelyna nicola si sunt din craiova, am 24 ani si sufar de o forma rara de leucemie; singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea trai. Operatia costa 55.000 $ si familia mea a stans deja 32.000$. In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat ointelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. ...te rog frumos, din tot sufletul da-l mai departe; poate voi avea si eu sansa de a fi ca tine! ... un copy -paste" la toata lista.........;finantat de dany3lbossu din craiova nu ia decat 30 de sec da-l mai departe daca ai suflet ! >>> sorry l-am primit si eu

Link to comment
Share on other sites

E teroare cu mass-urile... Te doare mintea când le vezi.

Câteva preluate de pe bash. :D

gutza_tokio_hotel666: $@Llut la toztyy fratzyy mey (mas)

gutza_tokio_hotel666: kre jukatzy un CS ??????? (mas2)

gutza_tokio_hotel666: 41.192.291.33 GO GO GO GO GO sERv3r de CS hay intratzy (mas3)

gutza_tokio_hotel666: BrB ,, veDetzy k yes putzinn sha Ynstal3z CS ddar intru la loc si Va anuntz knd intru (mas4)

gutza_tokio_hotel666: decy bafta (mas5)

gutza_tokio_hotel666: gata Fraztylor am iNTrat la loc vaM zys k va anuntz knd intru (mas6)

gutza_tokio_hotel666: Nicolae Gutza - La inima mai ars .. .kre 0 ay ? (mas7)

gutza_tokio_hotel666: vnd skuter armanydet(contacteme(nu io):batista_batista370 pt detalyy (mas8)

gutza_tokio_hotel666: mancamiati avataru(mas 9)

gutza_tokio_hotel666: nu may trimitezty fratzylor mas$ury :|||| ..... (mas11)

gutza_tokio_hotel666: vetzy k pt aya kre nu shtyzy idul meu este gutza_tokio_hotel666 si al doylea mai nou dar defapt il am demult ieste batista_batista370 (mas12)

gutza_tokio_hotel666: vedetzy k m duk pana la bukatarie sa beau nishte apik ma intorc repede (mas13)

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce ca le citesc zi de zi, 24/24 pe mess, am ajuns sa le citesc si pe rst....

Singura masura pe care o puteti lua este ignor, fara mila, nu conteaza, frate/sora/coleg/prieten/tata/mama chiar si iubita...ignor ! atunci cand vor vedea ca au luat ignor de la jumatate de lista nu vor mai da massuri.

-----------------

gutza_tokio_hotel666 :D:D:D ce id, pun pariu ca sorsa are id denisa_evanescence_6969

Link to comment
Share on other sites

eu primesc doar mass-uri cu bancuri, nu ma plang :) n-am avut bafta de ratati in lista.

Exemplu, si dati mass mai departe urmatorul banc ca macar e actual :) :) :

Anunt umanitar: Soarta a lovit crunt Polonia, tara prietena a Romaniei. In aceste momente grele, ar fi crestineste sa ne ajutam semenii aflati in necaz si sa donam ce nu ne mai trebuie: presedintele si guvernul

Link to comment
Share on other sites

nu ai ce le face spre exemplu eu primesc in felul urmator incepem, cu dimineata :3-4 massuri "neata all"

in timpul zilei: "plzzz un com pe hi5","cine vorbeste si cu mine scz de mas" , "ceao! scz de massl" " ube te ubesc scuze de mass dar numi merge statusul" ,"x-ulescu daca esti da-mi buzz ca nu te gasesc", connect cs.server.ro si altele

si incheieim ziua cu mass-uri de gen-ul:"nb all" " ceao ma duc la circoteca ;x;x;x;x;x;x;x;"

nuam pus emoticon=uri la toate ca nu stau eu sa le caut

@loki macar itit trimit bancuri mie numai de astea, nu le dau ignore ca sunt colegi si mai si prieteni si chiar daca le dau ignore pun pariu ca toata lista lor da mass-uri la fel ca ei daca ei nu stiu decat messenger si hi5 daca ii intrebi cum se sparg parole de mess eo traiesc cu iluzia ca exista program unde bagi id-ul si itit apare parola,,,,,nu o sa faca nici-o data diferenta dintre un exe si un jpg mai ales daca are icon asemanator

ce ne-am face fara ei?

Link to comment
Share on other sites

Cand tre sa oferi suport tehnic la ceva, pe mess, n-ai ce sa le faci, le dai add.

Unii sunt chiar asa imbecili (90% fete) incat scriu in mass ce trebuie sa scrie pe "privat", gen: "crystyno nebunoooooo ce ma futut ala fa"

:):):)

sau aia cu wrong window, de pe bash-cf:

laURRR~: bai, ai facut' porcaria aia de problema la info?

laURRR~: mi-a compilat 'anpwlea si a intrat in bucla infinita

Stefania: so ce impotent iam facut un blowjob si ia murit dupa 2 minute)))

Stefania: omg wrong window!

laURRR~: cout<<"B A S H E D!"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...