Guest Nemessis Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Fostul HackersBlog.org (actual http://blog.rstcenter.com) recruteaza editori pentru publicarea unor articole de interes general.Conditii impuse:- varsta: minim 16 ani- cunoasterea gramaticii limbii romane (agramatii care scriu ca pe hi5 si care nu stiu sa articuleze cuvintele sa se abtina din start)- sa aiba cunostinte de limba engleza la un nivel mediu (cel putin) - sa scrie saptamanal minim 2 articole interesante si originale- sa dea dovada de etica si bun simt in discutiile pe care le poarta cu vizitatorii blogului- sa detina cunostinte avansate despre macar una din urmatoarele categorii:1. hacking sau/si phreaking (exploatarea aplicatiilor web si software atat in domeniul IT cat si in telefonia mobila sau fixa)2. phishing3. spam4. inginerie sociala5. black seoCei interesati pot trimite un mail la adresa . Cei care prefera sa distruga tot ce intalnesc in cale sa se abtina.DOAR MEMBRII VECHI AI FORUMULUI AU DREPTUL SA APLICE!Contact: blog [at] rstcenter.com Quote
1337 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 M-as baga si eu doar ca nu prea am treaba cu hackingul (ma refer la avanstati). Nemessis spor la recrutat Quote
Ultrakiller Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Eu as putea fi acceptat dar faptul ca am cunostinte limitate despre hacking/phreaking nu as incerca. Quote
Nytro Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Si eu as putea fi acceptat, dar cum nu o sa aplic de ce postez aici? A, da, sa ma aflu si eu in treaba ca cei doi de deasupra. Quote
bcman Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 La mine sunt doua probleme. NU am 16 ani si nu sunt membru vechi al forumului. Din categoriile enumerate de tine ma pricep la phishing si cat de cat la ingineria sociala si la hacking. Quote
curiosul Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Si cam cat de vechi trebuie sa fiu ca sa fac o cerere? Quote
Nytro Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Baieti, dovediti ca sunteti buni, castigatii increderea (inginerie sociala) baiatului asta Nemesis sau cum il striga, si e rezolvata treaba. Quote