Jump to content
cmiN

Am trait s-o vad si p-asta

Recommended Posts

Posted
Il vad ca virus deoarece e cracker deci la unii antivirusi mai prosti trebuie dezactivati

Hal de exprimare, asta sigur e vreun cocalar pseudohacker care vrea sa cucereasca lumea impreuna cu gasca lui de prieteni de 12 ani.

Posted

Vorba lui kw3 nu va legati de el poate va luati flud si aidiul spart. Ar trebuii sa va fie frica de acest cocker face. Bahoi va stapinii lumea impreuna cu Iceman zisi regii fludului !

Guest .TinKode.
Posted
eh, probabil vroia sa faca si el niste drone si l-ati dat voi in fapt repede :)). Oricum pica multi.

Mai exista si asa ceva, drone? :))

Posted
Mai exista si asa ceva, drone? :))

eh, pai crezi ca daca tu // noi // altii nu mai fac drone asta inseamna ca nu mai exista? pe mirc e ocupatia principala ... buti, drone, mai furam un nick, mai dam un flood ...deh de-ale tineretii valuri :D

Guest Nemessis
Posted
ce dracu e o drona?

Strict legat de IRC e un calculator virusat ce se conecteaza pe servere IRC si spameaza pentru a propaga virusul. Cei care se infecteaza devin la randul lor spammeri. Dronele sunt foarte utile cand e vorba de IRC flood si spread prin spam si in general sunt bazate pe clientul mIRC.exe modificat si tunat cu scripturi. Old school shit dar inca mai da rezultate foarte bune.

Posted

@nemesiis am si eu o intrebare, in zilele de glorie ale virusului care trimis mass-uri,am devirusat cativa de virusul ala si la unul la log-ul de la mbam mi-a dat un virus bot.irc backdoor sau ceva de genul, asta e drona?