BiTzu Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Salut , acum 4 zile am vorbit cu un baiat sa-mi trimita un mouse " A4tech X7 XL-740k " pentru Counter-Strike cu 1 milion.. Mi-a trimis baiatu mouse la 20 lei.. Ce pot face acum ? Nu mai dau de el. Am numele de pe care mi-a trimis coletul dar la continut scrie Diverse. Nu mouse a4tech x7 etc... ce pot face? Quote
BGS Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Dute la politie, posta, la el acasa , batel omoaral etc si chiar si asa tia trebuit mouse de cs doh eo joc cu unu de 5 ani (nu cu bila) si imi mere perfect dar na probabil tu voiai unu de sa se miste numa din gand daia tiai luat la 100 lei. Quote
BiTzu Posted June 19, 2010 Author Report Posted June 19, 2010 nu man . dar eu joc cu noforce in cs si se vede diferenta intre ele. Politia cred ca nu are ce sa-i faca. Pentru ca nu am cum sa dovedesc ca el trebuia sa-mi trimita mie mouse A4tech kkt.. El poate sa spuna ca mi-a promis MOUSE acela si eu vreau sa-i dau tzeapa... Quote
BGS Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Pai dute la posta sigur e o cale ^ ^ si dute si la politie nu stii pana nu incerci ^ ^.ps:dc nu tiai luat d la magazin si teai dus la tot sclavu roman care nu stie d unde sa mai faca bani sa isi cumpere tzigari. Quote
BGS Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Ce terminat esti @andreicj daca erai in locu lui te ce faceai wa terminatule.Daca as fi moderator ai avea acu warn pt OFFTOPIC.Acu stiu cum tiai facut tu 100 post-uri crek ai scris ce bine imi pare la o suta de thread-uri da ma rog mai sunt si oameni din astia. Quote
cosminn93 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Nu poti face nimica !Crede-ma !Nu ai nicio dovada ca te-a pacalit sau ..orice .. Quote
1989 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Ai postat ca sa ne dovedesti ca esti prost? ( valabil si pentru BGS ) Quote
Shinny Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Asa iti trebuie.Uite cat e unul nou...Mouse A4Tech Oscar Laser XL-740K, USB, Rosu/Negru XL-740K Quote
BiTzu Posted June 19, 2010 Author Report Posted June 19, 2010 Am cumparat si un mousepad steelseries , aman2 la pretu de 100 lei. Dar mouse nu mi l-a trimis. Decat pad-ul. Quote
Bebe1911 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 YouTube - Cassa Loco - Ce bine imi pare ca ai luat teapa... Quote
iulian_ionut88 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 daca ai vorbit pe messenger detalii legate de tranzactie...in care sa pomenesti numele mouseului si ai arhivele poti sa mergi la politie iar daca ai discutat la telefon poti face urmatoarele:Mergi frumos la SRI si ii rogi frumos sa iti dea stenogramele cconvorbirilor avute Quote
skipper Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Vad ca pe aici numai oameni importanti o ard...Ar fi fost frumos sa il ajutati vreunul din voi dar vad ca va credeti prea superiori.Voi toti astia care ati postat aici nu v-ati luat muie niciodata?Dar ce tot vorbesc eu,chiar daca v-ati fi luat,cati dintre voi ar fi atat de prosti sa recunoasca?@Bitzu:mergi la politie,depui o plangere pe numele ala,iar in momentul in care va trebui sa dovedesti ca tu ai platit un mouse de 30lei cu suma de 100 lei,atunci Posta Romana intervine cu chitanta,ordinul de plata sau ce pula mea este,care va dovedi ce suma i-a fost rambursata cacatului care ti-a trimis mouse-ul.Acum depinde.Este posibil ca si politia sa o arda in altele avand in vedere ca este vorba doar despre 100 lei...Numai de tine depinde in ce mod faci toate demersurile astea si cat de repede... Quote
yceman Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 ramai cu tzeapa...laso asa ..pt 100 de ron bagati picioru. De acum cand comanzi ceva de pe net ...verifica coletul inainte de a da banii. asta e ti-ai luat-o ... capul sus. Quote
BigT Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Eu zic ca e bine, doar asa inveti sa nu te mai zgarcesti la cativa ron si sa cumperi produsul de la magazine serioase, ca emag sau alte din astea.Si eu am patit la fel cu alta prostie. Dar am patit o singura data, de atunci m-am invatat minte. Quote
v3ctor Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Omule , era greu sa desfaci coletul sa vezi ce era inauntru inainte sa dai banii (alegi un curier care permite asta) ?! Quote
cigraphics Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 ce bine imi pare ca ai luat teapa ce bine imi pare ca ai pierdut ....man cu 100 de lei iti luai mouse bun de tot nou nout din magazin ce dracu a fost in mintea ta sa-l iei de la "micii intreprinzatori"nu poti sa faci nimic mai ales daca nu ai factura deci poti sa-ti iei adio Quote