HellScream Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Despre cum se poate fura o parola de steam, despre cum sa ne protejam impotriva metodei. Quote
Paul4games Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Mda parca parola la contul de steam nu se putea decrypta dar in fine..... Quote
CyberWolf08 Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Daca e salvata o poti decripta local fara probleme Quote
drakeRizz Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 good job , stiam k parola se stocheaza acolo , insa nu stiam cum sa o scot thanx a lot . Quote
HellScream Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 Am spus si repet, cu ce deschideti fisierul e problema voastra Quote
Fitty Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Nota 10 pentru cum explici si pentru ca faci tutoriale de calitate. Quote
HellScream Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 Multumesc pt aprecieri, si tin sa va anunt ca pe moment ma chinui sa strang nijte bani ca sa imi iau un webcam. Am de gand sa fac niste tutoriale video in care sa prezint, cum puteti sa va rezolvati anumite probleme hardware. Va rog sa imi spuneti daca doriti si astfel de tutoriale. Quote
vizitatoru123 Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Multumesc pt aprecieri, si tin sa va anunt ca pe moment ma chinui sa strang nijte bani ca sa imi iau un webcam. Am de gand sa fac niste tutoriale video in care sa prezint, cum puteti sa va rezolvati anumite probleme hardware. Va rog sa imi spuneti daca doriti si astfel de tutoriale.Dap, fain tutorial si buna idee cu problemele hardware. Rar am intalnit chestii de genul, ai putea chiar sa faci un thread in care useri sa spuna anumite probleme hardware si sa ii ajuti sa le repare Quote
HellScream Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 nu ar fi rea ideea. asta sa fie si bosii de acord Quote
CiberMax Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Ar fi o idee superba. Asa ar intra mai multa lume pe rst, apropo nota 10 pentru tutorial. Quote
dragosdydy Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 Intre-adevar! Felicitari...si ideea cu hardware - una buna! Later edit: nu stiu ce sa zic, am incercat azi cu mai multe fisiere luate de pe odc si nici una nu avea parola. Apoi am incercat si cu varianta locala si nici aia nu avea parola, desi aveam remember password. Care e problema? Later2: Nu poti sa raspunzi? De ce nu e parola? Pot sa fac si eu in fisier *.ini si sa scriu Password pe undeva pe acolo . Iti trimit eu fisieru meu *.blob si daca gasesti parola, contul e al tau. Quote
D.K* Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 da ar fi foarte utile pentru ca multi dintre noi nu suntem experti (eu si altii) si am putea invata multeontopic :gg pt tutorial Quote
MaNulicaUser Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Super Tare si Ms mult de Ajutor BAfta in Continuare si tine-o Tot asa ..Imi place Vocea ta Seamana cu a unui Erou Din Aion ... CEaw si ms inca odata pentru efort Quote
wildchild Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 ce program imi trebuie?din ala care te face anonim pe net ca sa-ti faci alt cont pe rst.ban! Quote