Bebe1911 Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Iti dai seama cat de mare e "hacker4ever" in primu rand ca e "4ever" si in al2lea rand ca are parola 123456.. Quote
curiosul Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Pai e si asta o varianta, o parola atat de simpla incat sa nu-ti dai seama niciodata Quote
030893 Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Un membru de-al nostru a picat intr-un stealer.Mentionez ca stealerul este facut la repezeala doar pentru teste. Cand am vazut parola era sa cad pe spate Domnule hacker4ever schimbati parola.Si folositi ceva mai complex, gen pneunomoultramicroscopicosilicovulcanoconioza( e o boala la plamani)Si ce e cea mai simpla parola nimeni nu sar gandi la ea=)) inteligent omu Quote
CrYsTy4N Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 A pus parola la caterinca, la fel ca mine. Daca s-ar enerva kw3, ar decripta parolele din baza de date.. Quote
Djdaniel Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Credca daca ar fi putut sa puna numa 2 cifre punea 12 sau 01 ca era prea greu de ghicit Quote
Bebe1911 Posted June 23, 2010 Author Report Posted June 23, 2010 Dai bruteforce si ala incepe cu variantele cele mai simple. Asa ca nu`l mai laudati voi degeaba.. Quote
jicu Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 @phantomase de cacat sa prinzi un hacker for ever cu 0 posturi.daca a intrat pe forum sa invete?crezi ca te apreciaza cineva daca prinzi adolescenti cu cosuri in stealere?apucate de munca si nu mai torpilat cacat Quote
phantomas90 Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 nu mai torpilat cacat expresia asta nu am inteles-o.Iar de munca astept instructiuni de la synthesis pentru proiectul lui.Am mentionat ca stealer-ul a fost facut pentru teste si nu m-am laudat ca am gasit parolele la unu cu 0 posturi.Asa poate isi va da seama sa nu mai puna asemenea parole si sa fie atent la ce se intampla cand ruleaza un program.Am detaliat acolo ce face si cum ruleaza.Acum nu cred ca era cazu sa spun ca, cu un simplu "Ctrl+C" inchidea tot procesul de upload, sau daca nu monitoriza traficul la retea tot se vedea la modem ca face conexiune la internet.Mai explicit de atat nu am cum sa fiu. Quote
CrYsTy4N Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Si ma rog de ce toate topicule de cacat au succes? Quote
p3tru Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 parola cat mai simpla... a mea e ****** :confused: Quote
jicu Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 mia sarit in ochi nickul lu ala si scriptul care nu pare sa fie f. complicat.din partea mea tot binele si ca sugestie ca tot zici ca esti la inceput cu proiectul ala ii sa faci un proxy bakdoor ceva sa aiba lumea nevoie.jos palaria ca vrei.. Quote
phantomas90 Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 @jicu daca te referi la scriptul care face acel output e simplu de tot, e pt ftp dar e scris automat la fiecare executie in parte pe calculatorul victimei pentru ca fisierele cu parole extrase sunt in functie de uername-ul de la calculator si de ora la care a rulat.Proxy backdoor: o sa ma documentez ce e.dar porturi pot sa las deschise dupa executie.Detaliaza si iti zic daca pot sa fac sau nu Quote
Fitty Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Voi nu aveti altceva de facut decat sa va ardeti reciproc in stealere? Sunteti poponari sa moara mama 1 Quote
demon_zone Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 me loves Wrigley's Orbit Professional Mintsluati si voi daca va pute gura:D Quote
phantomas90 Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 @Fitty eu am vrut sa subliniez o gresala nu sa ma dau mare ca folosesc un stealer. Rog un moderator sa stearga topicul. Quote
bcman Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Ce ma enerveaza plangaciosii astia. Cum le comenteaza cineva ei imediat :''Rog un moderator sa stearga topicul. '' Quote
phantomas90 Posted June 24, 2010 Report Posted June 24, 2010 @bcman nu's plangacios, dar vad ca nu e bine ce am facut si d'aia am zis sa inchida topicul.Am zis ce am avut de zis in legatura cu aceasta metoda de steal, am obtinut ce am avut nevoie acum las stealerele la o parte si o sa ma apuc de altceva.Deja s-a deviat foarte mult de la topic.Asa se intampla pe toate topicurile despre password steal.O idee ar fi sa se stearga toate topicurile din forum despre stealere, in special cele despre ISteal. Quote
pablo_hackz Posted June 24, 2010 Report Posted June 24, 2010 phantomas90 eu nu te inteleg , aici e forum nu lauda iar in al doilea rand nu inteleg ce ai cu omu si tu si restul , tu nu ai cazut in stealer , sau chiar crezi ca nu poti sa cazi ? Ps: aici ne ajutam unii pe altii punem informatii in comun nu vad rostul Postului asta , fugi tare dute LENT ! Quote
phantomas90 Posted June 24, 2010 Report Posted June 24, 2010 @pablo_hackz am inteles ideea.Cand am zis sa se stearga topicul a sarit bcman ca nu stiu ce...Pana la urma nici eu nu inteleg care e conceptia.De acum incolo o sa stau numa sa citesc tutorialele si sa vad daca apare vre-o sursa buna.Ca daca zic si eu ceva nu pot sa-i multumesc pe toti. Quote