Gwci Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Vom fi liberi s? renun??m când vrem la abonament, f?r? s? pl?tim clauze de reziliere. Aceasta este, pe scurt, legea privind clauzele impuse consumatorilor, lege pe care deputa?ii au adoptat-o deja ?i urmeaz? acum s? fie promulgat? de c?tre pre?edintele Traian B?sescu. Legea e cu dus ?i întors: pe de o parte ne bucur?m c? nu mai suntem lega?i de contract, pe de alt? parte trebuie s? fim con?tien?i c? nu vom mai putea cump?ra telefoane la ofert? . Operatorii nu vor risca s? vând? telefoane subven?ionate f?r? o garan?ie pentru amortizarea cheltuielilor. sursa:go4it Al dracu' de bn ar fi sa se aprobe legea asta... oare nu le-o baga pe gat si la astia de la Romtelecom (cllicknet -in special..) ca tare m-am plictisit sa ma cert cu ei... din cauza ofertelor.. cica eu pt 2 Mb platesc 8 euro si cei care pun net acu iau 20 Mb la 7, ceva euro....huuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 fac ceva pe telefoanele la oferta... n-aud nika in 2 telefoane incercate. Si nu-s surd de cealalta ureche. Hai ca o sa se scoata, o sa ti le iei probabil pe puncte dar dupa ce le aduni.Totusi mi se pare inca o lege absurda. Pot sa mearga si mai departe. Sunt atatea feluri de contracte cu clauze de reziliere, in toate domeniile, poate o sa redefineasca termenul de reziliere si o sa anuleze clauzele de pe orice fel de contract. Inclusiv a fotbalistilor ca sa divaghez. Imi suna a idiotenie.E util, dar ciudat ca guvernul sa schimbe un contract incheiat ce tine de domeniul privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin33dan Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Abia astept sa fie publicata-n monitorul oficial.....sa vezi ce repede ma duc sa-mi bag p**a-n abonamentul de la vodafon !!! Abia astept !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrYsTy4N Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Primul lucru care-l voi face, voi renunta la clicknet si la cosmote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai3tzash Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Probabil vor fi si telefoane la oferta, cu clauze speciale de reziliere pentru contractele respective. Sigur legea nu spune in totalitate ca toate contractele pot fi reziliate oricand. Sunt mentiuni exacte, ce si cum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjChOcHo Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 da asa e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Reprezentatii firmelor de telecomunicatii probabil planuiesc sa-l viziteze pe Base' si sa-i dea niste hartii cu multe 0-uri..cu mesaju' :"..Domnule Presendinte..Nu s-ar putea oare amana o perioada votarea acelei legi cu contractele?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 primu lucru pe care il voi face voi renunta la ab rst!!..sa fim seriosi sa zicem la telefoane la ab era 2 mil si dupa legea asta o sa fie 5..deci m bn il luam la liber tot asta o sa fiein afar de telefoane e buna legea:)parerea mea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangsterLee Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 cu toata legea in mana .........tot o sa ne fure.....e clar ca buna ziua...........sa moara masa" lu vodafone.........toti sunt hotzips:depinde de tzara............te fura mai mult sau mai putin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Probabil cand vrei sa iei tel o sa te redirectioneze catre biroul de credite, sau o sa ofere posibilitatea de a lua la preturi mici numai anumitor clienti, seriosi si fideli. Sau mai la indemana telefoanele sa nu se poata lua dc prin sisteme de puncte, care abea dupa un timp sa ai acces la anumite oferte.Oricum aici trebuie sa multumim directorului serviciului de reglementare in telecomunicatii, care de cand a fost pus a facut o gramada de lucruri extraordinare, si indiferent de combinatiile care le-o mai fi facut sau nu, indiferent ce partid l-a numit e un exemplu de mai bine, sper eu din noua generatie de oameni din slujba statului care treptat ii va inlocui pe cei actuali. Ii port o deosebita stima acestui om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silence Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 De abia a?tept s? intre lege în vigoare , m-am plictisit de ??tea de la Romtelecom cu netu lor de 10Mbps , ?i alte chesti , m? enerveaz? r?u , ?i abonamentu la Vodafone mi-am luat ?eap? , tr?iasc? B?escu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 cred ca e prima lege care imi surade... probabil si ei s-au saturat de rahaturile celor de la telefonia mobila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest .TinKode. Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 bagami-as pula de abia astept sa scap de cosmote! Ratangii nu vor sa imi rezilieze contractul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin33dan Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Urban & Xxxxxxx: recuperare profesionala de creantewww.urbaNxxxxx.ro - informatii si forum despre debite/debitori.www.urbaxxxxxxxxxx.roOperator date cu caracter personal 5114/2007/ANSPDCPNumar iesire: 9969/ xxxxxx@xxxxxxxxxxxxxxtruconsumatori.ro/ 07.07.2010Cod Unic: 10xxxxxxxxxxxx______________________Urban si xxxxxxxx Avocat Asistenta pentru ConsumatoriAvocat_______________________Catre XXXxxxxxxX,Va aducem la cunostinta pe aceasta cale, faptul ca asociatia noastra ofera acest serviciu de asistenta pentru consumatori, in mod gratuit, pentru a veni in sprijinul cetatenilor care se confrunta cu abuzuri din partea a diverse institutii sau societati comerciale.Compania noastra, pentru a sprijini persoanele care se gasesc in astfel de situatii, recurge la toate mijloacele legale pe care Statul Roman le-a pus la dispozitia cetatenilor sai pentru a-si apara drepturile, drepturi conferite prin lege.Va mentionam ca societatea pe care o reprezentam nu are niciun fel de interes material in solutionarea acestor probleme.Cu privire la intrebarile dumneavoastra, va informam ca nu mai dureaza mult, cel mult doua saptamani, si legea se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei.Legea initiata de senatorul Urban a fost votata de Parlament, in acest moment se afla la Presedinte pentru promulgare.Deci, inca putin mai aveti de asteptat - cu mult mai putin decat a durat adoptarea acestei legi. Acesta mail-ul care l-am primit ieri in legatura cu legea! Mult nu mai aveti de asteptat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...