alexalghisi Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Se pare c? este vremea versiunilor beta pentru browserele web. Dup? Mozilla ?i Opera, acum Google lanseaz? o nou? versiune beta de Chrome. Google Chrome 6 beta vine cu nout??i la nivelul func?ionalit??ii, a interfe?ei ?i, nu în ultimul rând, cu o vitez? mai mare de înc?rcare a paginilor.Toate sau aproape toate versiunile noi de Google Chrome au adus un spor de vitez?. Google Chrome 6 beta nu face excep?ie. Comparat cu versiunea beta anterioar?, noua versiune este mai rapid? cu 15% .Pe partea de func?ionalitate, Google Chrome 6 beta aduce îmbun?t??iri facilit??ii Autofill. Aceasta salveaz? datele pe care le completezi în diverse formulare web ?i î?i permite s? le introduci rapid în alte formulare. Nu sunt salvate datele sensibile, precum num?rul de card.De asemenea, un mic upgrade a primit ?i func?ia de sincronizare. Pân? acum, Google Chrome sincroniza bookmark-urile, set?rile ?i temele. Acum, sunt sincronizate inclusiv datele din Autofill ?i extensiile instalate. Sincronizarea se face pe baza unui cont Google.În fine, noua versiune aduce o schimbare ?i la nivelul interfe?ei. Cele dou? meniuri au fost comprimate într-unul singur. Prin urmare, a r?mas un singur buton în dreapta barei de adrese.Google Chrome 6 beta poate fi desc?rcat prin beta channel.@http://www.go4it.ro/software/google-chrome-6-beta-functii-noi-si-viteza-mai-mare-6877269/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 bun...iar viteza mai mare? O sa se ajunga sa incarce pagina inainte sa fie uploadat .php-ul pe server ..ma rog...sa vedem ce poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 sincer mie mi se pare aceeasi chestie dar in fine .. cum spui tu la faza cu inainte de .php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 E praf . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FakeCN Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 E praf .Exact.Eu il folosesc din cauza ca am clicknet, oricum mai am o luna si ma mut, abia astept RDS-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 E praf .Nici mie nu-mi place Chrome. Toti spun ca e rapid...cum e oare rapid, daca dureaza mai mult inceperea incarcarii paginii decat incarcarea paginii? Tot Vulpita e preferata mea:X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Chrome e slim asa, si oarecum rapid. Dar cred ca sunteti de acord cu mine cand spun: nimic nu se compara cu asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 E pizdos rau browserul lui Fitty , cred ca am sa il cumpar ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 normal ca se misca repede daca e chel....dupa ce ai cateva j'de mii de chestii in arhiva , +addonuri +..+... se misca la fel.Eu am raams la firefox , chrome e secundar si restu is sub nivelu' marii desi le am (ie si opera) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 E pizdos rau browserul lui Fitty , cred ca am sa il cumpar !Developer: Khaled El DahshanBuna idee, si eu!Chrome sucks, toate sucks in afara de FF . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Tot Firefox e fruncea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 EU l-am folosit acum cateva saptamani dar dupa ceva timp zici ca era in coma..si tot la firefox am ajuns.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei.samp Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 tot :> vulpea mea , e tare pacat ca manca resurse multe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ce nu imi place la Chrome e ca nu prea e customizabil, prea putine setari iti permite sa faci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ff e adevaratul cal de curse nu pizdulicile astea gen opera,chrome si ie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...