sevex Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 (edited) Am facut un mic programel ce ajuta la scanarea porturilor.Download: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!-poti introduce portul de la care vrei sa scaneze (nu neaparat de la 0 )-daca dai stop si apoi start, scanarea se reiaPS: Nu e cinestie ce program, dar am zis ca poate va fi folositor cuiva...Edit: S-ar putea sa va trebuiasca fisierul MSWINSCK.OCX pt a putea rula programul. Edited August 20, 2010 by sevex 1 Quote
begood Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 sa vad ca ii mai adaugi functii ca va fi mutat la loc. Quote
Nytro Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 L-am mutat eu. E prea simplu. Maxim 10 linii de cod... Si nici sursa nu o pui. Quote
virusz Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 vechea poveste............, fa ceva mai complex, nu te mai chinui cu d'astea, astea apareau prin 2000 Quote
sevex Posted August 20, 2010 Author Report Posted August 20, 2010 Asta a fost si chestia ca imi place ceva sa fie simplu Quote
slardar Posted August 21, 2010 Report Posted August 21, 2010 Asta a fost si chestia ca imi place ceva sa fie simplu Asta a fost si chestia ca nu stii sa faci mai mult Quote
Nytro Posted August 21, 2010 Report Posted August 21, 2010 Asta a fost si chestia ca nu stii sa faci mai multDa, ne bucuram ca avem printre noi oameni ca tine care pot face mai mult de atat. Insa nu ne arata si noua de ce sunt in stare, pastreaza pentru ei. Dar stim cu totii ca cei ca tine, care dau mult din gura si se dau destepti sunt chiar destepti si ca ei sunt "underground hackers", cei care "fac totul sa mearga", un fel de Doamne Doamne ai Internet-ului. Toata stima si respectul. Quote
pyth0n3 Posted August 21, 2010 Report Posted August 21, 2010 @sevex îmi explici ?i mie de ce nu vrei s? pui sursa ? O simpla explica?ie , un motiv Quote
curiosul Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Nici macar nu merge, imi afiseaza aceleasi porturi indiferent ca las liber la host, indiferent daca merge conexiunea la internet, etc. Quote