denysdenys Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (edited) Va prezint blogul meu si al unui prieten: http://hiphop4life.co.cc/ Gasiti orice in materie hip hop: * Beatboxing * Breakdance * Graffiti * Muzic? româneasc? * Muzic? str?in? * News * Promovare * Remix * Video * WallpaperSper ca va place si spunetimi daca mai trebuiesc modificari!Caut parteneriate care doriti sami trimiteti PM! Edited August 27, 2010 by denysdenys Quote
LLegoLLaS Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 destul de frumos....e bine ca n-ai pus download-uri - deci respecti artistul.Mi-a placut Spike- Realitate si piesele lui sisu. Quote
kenny Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 numai fraieri promovezi; sunt doar 3 trupe adevarate in romania.asta ti se pare muzica ? !Care-s alea 3 ? Si Criss Blaziny e destul de ok, nu e el Cedry2k dar merge. Quote
Bebe1911 Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Care-s alea 3 ? Si Criss Blaziny e destul de ok, nu e el Cedry2k dar merge.Mafia, Parazitii, La Familia... A mai aparut acum Spike, si Guess Who dar nu se compara cu veteranii. Quote
parazitul29 Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 La Familia a fost... au mai ramas Parazitii si Mafia Quote
qbert Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (edited) de acord cu paxnWoPupi.Cb e ok.Cat despre blog,e si el oke,am vazut cativa mc care ii ascult de mult si is destul de under incat multi nu au auzit de ei.Bafta cu blogu`. Edited August 27, 2010 by qbert Quote
Fitty Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Care 3, doar Parazitii mai sunt )BTW, there are no niggers on the Internet, why bother creating hip-hop sites? ) Quote
Ellimist Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Doar Parazitii? Dar de Cedry2k, Cumicu , Veritasaga sau Aforic etc. nu ziceti nimic?Da, adevarul ca Levy asta e cam de cacat:) Nu mi se pare hip hop ce face, da mai mult in reggae.Nu prea imi place tema de wordpress de pe site. Quote
virusz Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Parazitii, CTC, Zale, Vexxatu Vex, Cedry2k, Subsapte, Nimeni Altu', Aforic, Adn, Spike, GW, Cumicu, Arssura si multi altii... unde sunt? Quote
N-W-A Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 adevarat, astia noii majoritatea se caca pe ei. Din categoria mainstream doar parazitii mai sunt. In under se mai gasesc, dar foarte putini. Quote
Naic Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 (edited) Partea cea mai proaste este ca tu nu faci nimic altceva decat sa copii pe altii.Nu ai nici o postare facuta de tine, toate sunt copiate plus ca am gasit pe blog-ul tau piese, videoclipuri,graffuri etc. lansate pe blog la mine ( RadioONMusic :: Hip Hop Inseamna Arta ! ) si nu ai pus sursa.Nu ajungi nicaieri cu copy-paste Edited September 2, 2010 by Naic Quote