-JAH- Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 eu mereu cand vreau sa ma amuz fac lucrurile astea , si daca parcurci pas cu pas corect sunt sigur ca iti va iesi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0smyn Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 la mine în liceu merge perfect. trebuie sa lipi?i bacnota ?i pe o parte ?i pe alta cam 2 cm (în l??imea bacnotei pe margin?) apoi lipi?i scociul r?mas înafar? cu un altul. 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Faceti un Video,cei ce spuneti ca va functioneaza.Eu am incercat tot in liceu,dar din pacate nu a mers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 La asa ceva merge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraKNesS Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Plm problema e ca de unde iau scoici:))cu alceva nu merge,de ex:o ata?ce tare e asta )) aole .Scoici auzi )) de la mare ei scoici Scoci frate de ala alb si merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 am auzit un zvon real acu 2 saptamani. De la cine bea ca prostu cate 7 cafele pe zi doar din motivul asta.la aparatele cu o marca "eures" (nu stiu daca e vreo firma locala sau altceva) iti citeste fisele de 5 bani ca 50 de bani. Incercati la un aparat, daca nu v-o scuipa s-ar putea sa mearga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_HackBoy Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 La anumite aparate de jocuri merge , am incercat cu banda scotch subtire , pe bancnota de 1 milion , am bagat de doua ori , am tras dupa ce i-a inregistrat , a treia oara mi sa dezlipit scotch-ul de pe bancnota cand am tras , am mai incercat la alte aparate , nu am mai reusit , ideea ii sa nu te prinda:) ca atunci ii bai:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 o sa incerc eu luni daca nu uit pe un tonomat Lavazza si va dau raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyman2134 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Am incercat si eu la un aparat in madrid da bancnota de 20 € sa rupt ca nui ca alea din rom din plastic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superman13 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 mda da oare la aparate care pun pani pe telefon, servicii comunale oare o sa functioneze asa variante??? trbuie sa incerc numai ca o sa ma asigur ca nu sunt camere de luat vederi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfani511 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 deci sa inteleg ca punem scoci intr-o parte a leului pana are o anumita inaltime? sau pur si simplu il scoate afara dupa ce intra si da de scoci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
just-for-funn Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Interesant, am sa incerc asta pe cele 2 tonomate de la servici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfani511 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 deci explica si mie cineva daca gandi bine in postu de mai sus? sau macar varianta buna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Show-OFF Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 interesant am sa incerc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 faceti unu' un video,ca am incercat la liceu de mi s-a loat si mi-am bagat pula-n ei de bani...i-am rupt de draciX( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3XTro Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 (edited) - Edited May 16, 2017 by N3XTro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0dRy Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ar fi frumos daca ar fi si euro de plastic....am merge super la aparatele de tigari din Germania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 revin cu raspunsul: la mine la scoala nu a mers cu scoci transparent:(..probail ca are o lungime care trebuie sa fie bacnota si mi l dadea afara..Tonomatul era lavazza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Daca stai sa o iei logic, fanta aia are o anumite lungime, probabil egala sau mai mare cu cea mai lunga bancnota romaneasca, care daca nu ma insel e...500 de lei , nu ? Ori asta ori nu are relevanta lungimea fantei unde bagi banu, ci doar laserele respective bancnota trece prin ele, ele citesc probabil chestiile alea de siguranta de pe bancnota, identifica valoarea si o inregistreaza in aparat.Solutie?Te uiti la bancnota care ai de gand sa o folosesti, incerci eventual sa masori fanta respectiva (laser pointer poate?) si faci o chestie pe masura.Nu mi se pare asa util cu scoci, poti lua un material gen plexiglass, cat mai subtire posibil si transparent, incastrezi bancnota intre ele la un capat faci un mâner home made sa poti fixa chestiutza de incheietura mainii tale, bagi plexi-u cu bancnota intre, in aparat, astepti sa inregistreze (logic ar fi daca laseru ala face toata treaba, sa inregistreze imediat ce trece bancnota de la un capat la altu) si dupaia tragi mana inapoi si gata.Asta-i logica mea cand ma gandesc cum ar merge treaba, posibil sa fabulez totusi (imi plac filmele S.F. , deci..)O sa incerc cand prind timp, daca reuseste cineva pana atunci faceit un video va rog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 nu o sa mearga cum spui tu,scociul era transparent si ff bn lipit de bacnota .insa el are un senzor si pe lungime cel putin asa mi a dat mie de inteles,si cu plexiglasul nu ai cum pt ca nu se indoaie atat de usor.Bine acum depinde si de tonomat:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuturOSU` Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 eu zic sa luati niste scotch... va faceti ranga cu el (merge si burbon) dupa care luati la palme si picioare tonomatu` pana sare toata cafeaua din el. e mai sigur asa sau incercati sa faceti din scoci lat o bancnota si`i scrieti in colturi cifra 1 si desenati portretu` lu` nenea iorga in dreapta. detaliile nu conteaza, important e sa fie chel cu barba mare. eu cred ca merge sa pacalesti tonomatu` si asa oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 eu zic sa luati niste scotch... va faceti ranga cu el (merge si burbon) dupa care luati la palme si picioare tonomatu` pana sare toata cafeaua din el. e mai sigur asa sau incercati sa faceti din scoci lat o bancnota si`i scrieti in colturi cifra 1 si desenati portretu` lu` nenea iorga in dreapta. detaliile nu conteaza, important e sa fie chel cu barba mare. eu cred ca merge sa pacalesti tonomatu` si asa oOuauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu CE GLUMA TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!erm...lol.--nu o sa mearga cum spui tu,scociul era transparent si ff bn lipit de bacnota .insa el are un senzor si pe lungime cel putin asa mi a dat mie de inteles,si cu plexiglasul nu ai cum pt ca nu se indoaie atat de usor.Bine acum depinde si de tonomat:)Este material gen plexiglas si subtire si foarte transparent si foarte flexibil, nu ar fi asta problema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEth0neX Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Hai ca ma duc si eu sa incerc acum. Iau camera cu mine si fac un filmuletz(sper sa nu fie prea intuneric afara si sa nu se vada. P.S.: Peste strada este si un automat de reincarcare cartele telefonice(ma mai gandesc daca incerc si acolo desi nu am bancnote mai mari de 1 leu la mine si ar trebui sa stau mai mult) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Voi stiti ce inseamna asta? Furt. Asta se pedepseste cu minim 5 ani (sper sa ma insel, si defapt e posibil sa ma insel )Cat se castiga din asta? 1leu. Daca vrei sa te duci la puscarie, da, prietene, o spargere intr-o banca, si doneaza-i la mine, si iti dau eu cate un leu pe zi.Deci, ce crezi, renteaza? Daca bei 40 de cafele pe zi, poate renteaza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diximen Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Mai simplu,dai o gaura in leu cu bormasina,si il legi cu un fir de nailon de pescuit.Si il lasi incet ,dupa ce iei cafeaua,il tragi afara,ca sa il reutilizezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...