lafurat Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Sal allNus ce antena wifi sa cumpar, vreau sa sparg parole cu ea, dar sa si prinda mult semnal.Eu am antena asta GSKY Realtek 8187L 500mW WLAN Adapter products, buy GSKY Realtek 8187L 500mW WLAN Adapter products from alibaba.com si prinde putin semnal, dar vreau sa cupar antena asta MODPC.com - Tienda Online - ANTENA WIFI SMC EZ CONNECT 6dBi ca sa maresc semnalul la cealalta.Ce ziceti ???? Recomandatimi o antena buna daca stiti Ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Antena 2,4GHz CALAMP PG24 - CALAMP (California Amplifiers) PG24 Parabolic Grid 24 dBi Standard-N Male Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Cati bani ai? Ce router ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 cumparati o omni de 9,5 dbi sau o panelara sunt cele mai bune , directionalele sunt numai pt conexiuni de mare distanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 intrebare, astea directionale cum merg conectate la laptop? O_o sunt total noob la capitolul instalari antene wifi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djradu Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 intrebare, astea directionale cum merg conectate la laptop? O_o sunt total noob la capitolul instalari antene wifiadaporu wireless usb tre sa aiba antena externa sau MUFA pentru antena externa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 virusz am cautat pe net si lumea spune ca antena omnidirectional e mai buna ca aia directionala.A si inca ceva cu antena aia se poate sparge parole wifi ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimagheo Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 ^ antenele omnidirectionale prind semnal din orice directie, dar semnalul captat nu este foarte puternic. Cele Unidirectionale, prin doar semnalul care vine din fata ei, dar este cu mult mai puternic. Privitor la cele doua antele pe care le-ai mentionat; cea pe care o ai deja si cea pe care intentionezi sa o cumperi 9 sau ne-ai prezentat-o noua), diferentele de castig nu sunt notabile. prima are un castig de 5 dBi, iar a doua de 6 dBi. Ti s-a recomandat una de 9 dBi daca tot vrei sa cumperi una. Personal mi-am construit una "double biquad" cu un castig de peste 13 dBi.Inca ceva: nu antenele sparg parole sau ajuta la "spargere" si nu depinde de modelul sau alte caracteristici ale ei. Sti tu ceva din auzite: nu se poate folosii AirCrack, airSnort sau alt program de acest gen, cu orice chipset al placii wifi - dar asta e altceva. De asemenea; intrebi ce antena wifi sa-ti recomandam , dar eu cred ca tu doresti un adaptor wifi cu antena cu tot. Cauta pe net dupa "High gain USB WIFI Adapter". Fi mai clar in exprimare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 rimagheo antena aia care ti-ai facuto tu ce chipset are realtek ???Eu nu ce sa fac sa cumpar antena asta care mi-o recomandato viruss, dar e prea mare ca sa ma duc sa sparg parole sau sa fac una ca sia ata...... nu ce as fac ca mie imi trbuie una buna si cat de cat ica ca sa incapa in ghiozdan sa ma duc sa sparg parole cu ea sa fac bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddafi Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Daca ai antena externa mai scoti bani din buzunar si pentru cablu coaxial de 50 ohm si nu ii ieftin daca nu vrei sa fie pierdere mare de db. La modoplast pretul incepe de la 0.78 euro metru pana la 2.30 euro metru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djradu Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 rimagheo antena aia care ti-ai facuto tu ce chipset are realtek ???Eu nu ce sa fac sa cumpar antena asta care mi-o recomandato viruss, dar e prea mare ca sa ma duc sa sparg parole sau sa fac una ca sia ata...... nu ce as fac ca mie imi trbuie una buna si cat de cat ica ca sa incapa in ghiozdan sa ma duc sa sparg parole cu ea sa fac baniantena nu are chipset.... cel mai ok ia-ti o antena directiva si pozitionezi antena unde ai semnal mai ok si te pui pe treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 OK djradu dar eu vreau una buna pentru spart parole wifi si sa o pot transporta in ghiozdan ca sa ma duc la prieteni sa le sparg parole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarLord Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Alfa 802.11a/b/g/n AWUS050NH (rt2800usb). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Sal WarLordMi-ai putea spune cati dbi sunt 500 mW ca am uitat forumula .Asta e antena ????Alfa AWUS050NH USB MIMO 300Mbps 802.11a/b/g/n 500mW + Antena desmontable 2dbi + Soporte + Modo monitor (Chipset Ralink RT277F) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarLord Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Eu cred ca te referi la dbm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golfo Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 antenele omnidorectionale (360grade) dar bate pe raza mika ... in schimb daca iti cumperi una planara care sa bata 30 de grade doar....ai un semnal mult mai puternic..singurul inconvenint este ca trebuie sa tintesti bine root-erul de la care captezi... (folosesc o planara INT-PAN-14/24-HV ) ...am unele retele cu peste 80% din semnal ...si stau la casa..deci sunt multumit de ea . Interline INT-PAN-14/24-HV Antena Planar 14dbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaryon Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 antenele omnidorectionale (360grade) dar bate pe raza mika ... in schimb daca iti cumperi una planara care sa bata 30 de grade doar....ai un semnal mult mai puternic..singurul inconvenint este ca trebuie sa tintesti bine root-erul de la care captezi... (folosesc o planara INT-PAN-14/24-HV ) ...am unele retele cu peste 80% din semnal ...si stau la casa..deci sunt multumit de ea . Interline INT-PAN-14/24-HV Antena Planar 14dbiSi eu foloseam acelasi model de antena, si am fost tare multumit de ea. Parerea mea e ca e foarte buna, ti-o recomand... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ^ antenele omnidirectionale prind semnal din orice directie, dar semnalul captat nu este foarte puternic. Cele Unidirectionale, prin doar semnalul care vine din fata ei, dar este cu mult mai puternic. Privitor la cele doua antele pe care le-ai mentionat; cea pe care o ai deja si cea pe care intentionezi sa o cumperi 9 sau ne-ai prezentat-o noua), diferentele de castig nu sunt notabile. prima are un castig de 5 dBi, iar a doua de 6 dBi. Ti s-a recomandat una de 9 dBi daca tot vrei sa cumperi una. Personal mi-am construit una "double biquad" cu un castig de peste 13 dBi.Inca ceva: nu antenele sparg parole sau ajuta la "spargere" si nu depinde de modelul sau alte caracteristici ale ei. Sti tu ceva din auzite: nu se poate folosii AirCrack, airSnort sau alt program de acest gen, cu orice chipset al placii wifi - dar asta e altceva. De asemenea; intrebi ce antena wifi sa-ti recomandam , dar eu cred ca tu doresti un adaptor wifi cu antena cu tot. Cauta pe net dupa "High gain USB WIFI Adapter". Fi mai clar in exprimare.facui o antena de 1.5 metrii helix la facultate, sunt interesat de antene unidirectionale de putere mare, in gama Ghz. poate mai vorbim pe mess, am niste intrebari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpy0n Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 (edited) Sklep www.anteny.net - najlepsze anteny dla sieci Wi-Fi i GSM aici gasiti foarte ieftinesite-ul e polonezantena asta e buna?http://www.anteny.net/omnidirectional-antenna-crevice-5ghz-p-827.htmlcosta 50 de euro Edited February 14, 2011 by scorpy0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Antena asta anteny 5 GHz - Sklep www.anteny.net - najlepsze anteny dla sieci Wi-Fi i GSM - Antena dookólna CREVICE 12V POL 5GHz e bunisoara, dar daca cauti mai mult pe net, si cu acelasi pret iti iei una si mai tare. O sa iti caut eu una sa vad, dar noh tu esti in Romania, dar eu sunt in Spania, si si vad acuma cat ar costa transportul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 @lafurat adaptorul GSKY Realtek 8187L 500mW WLAN Adapter, folosete o antena omnidirectionala, 5 db, si are chipset Realtek 8187L, citeste specificatiile.Este ok pentru "spart"."Spargerea" unei parole necesita munca de echipa, in sensul ca antena te ajuta sa "prinzi" semnalul, iar computerul si softul sa "decriptezi" ceea ce a "prins" antena.Daca vrei sa "spargi" parole cel mai recomandabil ar fii sa folosesti o masina pt wardriving, ceva sa nu bata la ochi, un monovolum cu geamuri fumurii este ideal.Dupa ce scanezi intr-o plimbare retelele wifi, parchezi undeva, si te apuci de treaba.Ar fii indicat sa folosesti un laptop cu placa video dedicata nvidia, si un incarcator auto pt laptop, deoarece "spargerea" parolei poate sa dureze mai mult decat tine bateria.Pe de alta parte, nu este necesar sa stai sa te uiti cum "lucreaza", dupa ce ai dat de lucru comp-ului, poti sa pleci in treaba ta, si dupa cateva ore, cand te intorci, poate ca treaba e gata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpy0n Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Antena asta anteny 5 GHz - Sklep www.anteny.net - najlepsze anteny dla sieci Wi-Fi i GSM - Antena dookólna CREVICE 12V POL 5GHz e bunisoara, dar daca cauti mai mult pe net, si cu acelasi pret iti iei una si mai tare. O sa iti caut eu una sa vad, dar noh tu esti in Romania, dar eu sunt in Spania, si si vad acuma cat ar costa transportul.da-mi pm cu id tau.. daca esti in spania iti iei mai ushor de acolo.. iti zic exact de unde diseara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 http://www.demelkwegontrafeld.nl/en/images/Kootwijk/AO_boekje_Parabool_Radio_Kootwijk.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 imi trebuie azi sau cel tarziu maine o antena (si placa wireless) nu prea gasesc in magazinele online. stie cineva de unde pot sa cumpar? (compatibila backtrack. nu mai am chef sa caut firmware beta, alpha etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocodilu´ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 din ce zona a madridului esti?cauta la magazinele de chinos ce au gsm,au aia si antene pe la 50 de euro,cu backtrack inclus in cutie.cel putin in carabancel asa au...are un tovaras una si nu e panarama deloc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...