begood Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 google : "Anarchist cookbook"start from there.@HellScream o sa-ti "imprumut" ideea 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zedorf Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 @HellScream . Crec acel vecin o sa creada ca ii un blestem ceva daca ii fac toate astea . GG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus21 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 HellScream nu as dorii sa fiu vecin cu tine in bloc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 @ HellScream : tu chiar ai vecini ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ia-i numerele de la masina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander33 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) iti urmaresti vecinu si cand urca in lift cu un cleste intorci rotita de la usa liftului si dispari dar sa faci si tu sa-l blochezi intre etaje sau la etaj 1 ca de obicei acolo nu merge deschisa usa si te faci cu vreo 2-3 ore libere ,bagi rock-ul la maxim ca sa te auda din lift Edited February 5, 2011 by Alexander33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sok(er) Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Asta o faceam si eo blocam babe in lift:))De revelion am aruncat pe balconu unei babe petarde:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyner Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 intre timp:))au intrat 2 in casa peste el,cu cagule...cik iar fi sarit incaltati pe pat si nus ce:)))ma trezesc la 3-4-5 dimineata si sar pe scarile din apartament(el sta sub mine) defapt..nu prea conteaza ca aude tot blocul )la masina nu ii fac nimc ca am si eu masina:)))ma gandesc acum sa ii sun la 2-3 noaptea la usa...cumva sa ii pun picatura pe sonerie sa ramana blocata:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Faci fumigene cu etnobotanice si le dai foc in fata usii, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Faci fumigene cu etnobotanice si le dai foc in fata usii,pfffffffffffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ce imaginatiiie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Park Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Daca vecinul tau are un caine, il prinzi cand e pe afara, ii jupuiesti pielea de pe el, si i-o bati in cuie pe peretele de langa usa sa. Cand vecinul va iesi si va vedea, se va minuna de spiritul tau de artist pur-sange. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePe Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 intre timp:))ma gandesc acum sa ii sun la 2-3 noaptea la usa...cumva sa ii pun picatura pe sonerie sa ramana blocata:Dincearca cu un betisor de chibrit, il bagi intre buton si suportul soneriei, eventual iei putin din betisor cu un cutit daca nu incape.*fa'l mic, sa il bagi de tot... sa vezi ce se uita omu' ca la felu' 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Daca vecinul tau are un caine, il prinzi cand e pe afara, ii jupuiesti pielea de pe el, si i-o bati in cuie pe peretele de langa usa sa. Cand vecinul va iesi si va vedea, se va minuna de spiritul tau de artist pur-sange.Esti prea retardat.Sper sa jupoaie cineva pielea de pe mata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd10cristi Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 De ce nui desenezi o pula pe usa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fcrbfluture Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 bai daca vreti terorizare maxima ducetiva fix unde aveti in sufragerie voi lustra sau orice alta camera si fix sub ia sariti incaltati in bocanci fiindca sub voi este si lustra lui...bine trebuie sa aveti si noroc sa nu fie plasata diferit dar nu prea cred...nu de alta dar varmiu asa facea..pana a venit vecinasa (bine inteles o baba sclifosita comunista) sa ii spuna ca de ce umbla el la firele de la lustra ei ...ca face gauri in podea si etc si ii umbla la lustra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyner Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 -intre timp a facut plangere la politie si am primit avertisment:))-si-a pus florile pe pervaz la geam si i le-am dat cu erbicid:)))-ma trezesc noaptea pe la 3-4 si bag 2-3 ture pe scarile din apartament-ma &&& noaptea cu durex perfoma ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirtrock Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 ma, fai ceva simplu si dureros.. eu am facut si ma prins odata si ma luat la bataie.. seara cand vine obosit de la serviciu faci liniste totala si la 2 - 3 dimineata dai drumu la muzica house sa il disperi cu " bubuieli " sau cumpara un hamster si baga`il in casa cumva sau iati o masca de mos craciun si dute peste el in casa in pula goala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ditzy Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 interesant topic sa moara ciupilan .. in viata mea nu m-am gandit la lucrul asta cu toate ca am avut multe ocazii.. .. mi-am dat seama de ceva.. gradina Domnului e mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empathy Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 la mine este exact invers. cum ma terorizeaza vecina de sub mine. azi-dimineata la 7 facea sex si i se zgaltaia patul atat de tare ca l-am auzit si m-am trezit din somn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 la mine este exact invers. cum ma terorizeaza vecina de sub mine. azi-dimineata la 7 facea sex si i se zgaltaia patul atat de tare ca l-am auzit si m-am trezit din somn.cumpara-i un pat sau zii sa isi cumpere pat ... ca nu poti sa dormi bn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoNsl Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) Daca ai subwoofer pune-l pe peretele dintre voi (ce va desparte) la 2 noaptea si baga de exemplu melodia asta Edited May 31, 2011 by DaemoNsl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empathy Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Daca ai subwoofer pune-l pe peretele dintre voi (ce va desparte) la 2 noaptea si baga de exemplu melodia astamerita incercat. numai ca nu stiu cand are urmatoarea sesiune de love-making, ca atunci ar fi mai fain sa fac asta. oarecum, am fost razbunata, pt. ca frate-miu a dat muzica tare mai multe seri la rand si a venit si s-a plans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoNsl Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Saracu vecin Baga-i petarde cu fitil sub presu de la usa si lasa fitilu la 20-30 cm de petarde si apoi sti ce sa faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 )picatura/superglue in broasca. ii pui un cacat intr-o punga, ii dai foc si bati la usa.edit: am uitat> cacat pe clanta.Pfua ti-a copiat vorba ta )))RObotzi.S01.Ep19.Mini | CreativeMonkeyz 01:22 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...