crs12decoder Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Europa poate sa dispara datorita eruptiei unui vulcan din NapoliAcum aproape 2000 de ani in urma, Vezuviul a distrus orasul Pompei. Astazi un vulcan mult mai mare si mai periculos isi face auzita prezenta in cealalta parte a orasului italian Napoli. Daca ar erupe, Campi Flegrei ar putea sterge Europa de pe harta. Micile cutremure, care au dat jos aparatele de aer conditionat asezate pe laturile blocurilor, au trezit suspiciunea oamenilor de stiinta de la Institutul National de Geofizica si Volcanologie. In camerele pline cu ecrane si calculatoare, cercetatorii au descoperit cu stupoare ca nu Vezuviul trimite semnale ca s-a trezit, ci un alt vulcan, mult mai mare si mai periculos. Vezuviul, care a distrus orasul roman Pompei si a provocat moartea a mii de oameni, este un mic spin pe spatele "dragonului" Campi Flegrei. Astfel, alertati de aceasta "trezire" nedorita Apararea Nationala si Ministerul afacerilor interne din Italia s-au gandit ca, pentru a evita o tragedie, ar trebui sa evacueze cat mai repede orasul. Quote
Nytro Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Si cum face toata Europa sa dispara? Imprastie lava pe mii de kilometri? Poate fumul sa se imprastie in toata lumea si sa provoace cine stie ce "iarna nucleara", dar nu vad cum ar putea face sa dispara Europa. Quote
sTz Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 2012 Asta am vrut-o sa scriu eu Deci, avem asa:mayasiinave foarte mari prin spa?iumeteoritvulcan foarte mareKewl. Quote
p3tru Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Privim partea buna, scapam de datorii, ne pisham pe toate bancile Quote
itachi72 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 ce mai urmeaza sa fie adaugat anului 2012 invazia clonelor Quote
immun3 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 toate sunt controlate, eu nu cred ca anumiti oameni nu au legaturi cu catastrofele care se intampla in zilele noastre Quote
m0rphic Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Oricum nu prea cred ca putem noi,oamenii de rand ca sa zic asa.. sa facem ceva sa oprim 'apocalipsa' .Daca e sa fie,tot o muscam fie ca vrem sau ca nu . Quote
just-for-funn Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Poate avem norocu sa ne scapam de tigani \m/ Quote
SympleBoy22 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 E doar un zvon de la un ziarist. Quote
ripoff Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 nu dispare nimeni !!! traiti-va viata fara frica ,sa nu le facem pe plac la toti jidanii. Quote
johnny5 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Cititi Noul Testament ... gasiti acolo toate informatiile necesare legate de apocalipsa ...P.S. Nu tot ce zboara se mananca... sau ma rog este comestibil ... Quote
yceman Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 cred ca am ajuns destul de avansati incat sa ne aparam de chestii de genu. adica avem tehnologie sa il tinem sub control daca ne ameninta specia sau chestii de genu Quote
wvw Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Eu inten?ionez s? prindanul 2038chiar dac? sunt programate 3 sfâr?ituri ale planetei pân? atunci. Quote
twin2010 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Desprea apocalipsa se spune in sfanta Scriptura „Nici ingerii din ceruri, nici Fiul ci numai Tatal” (apocalipsa sf. Ioan)Asa ca lasa-ti comentariile tampite!L.E : Daca vrea Dumnezeu sa erupa vulcanul erupe daca nu nu! Quote
firewind Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 (edited) hmm, cand ai de-a face cu milioane/miliarde de prosti, needucati, fara cunostiinte, ce sa faci?esti vizionar, intelegi lumea, viata, natura! Faci ceea ce a facut Jesus, Budda, si Mahhomed, prorocu lu Alah. Vor fii pe lume, unii ce se sinucid, niste prosti, altii ce se drogheaza, alti prosti.Din partea mea, esti ceea ce vrei sa fii, esti liber, esti informat, google is your friend, dar "cerne" informatia, ca vrei sa fii kamikaze, treba ta, da nu ucide nevinovati.PLM, ca mor ieri, azi sau maine, mi-e egal. Edited January 4, 2011 by firewind greseala de ortografie Quote
prodil89 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Lumea e obsedata de 2012 si de scenarii apocaliptice, da RAU.Eu o sa rad de fraierii care o sa se sinucida in anu 2012 Quote