Jump to content
keenzo

puscarie 5 stele!

Recommended Posts

E cred ca este vorba despre manipulare in masa. Psihicul detinutilor este schimbat cand traiesc in conditii bune.. dispar revoltele / omorurile etc. Credeti ca lor le plac oamenii ce ajung acolo? Hai sa fim seriosi! E cel mai rau lucru sa ajungi in puscarie, e cel mai rau lucru cand ti se fura libertatea, cand esti exilat din societate. Vorba vine, cu tiganii, deabi asteapta sa plece la furat insa odata ce sunt acolo scapa si societatea de ei (exemplu). Si asa reusesc ei sa scape de oamenii rai. Acum ce am spus aici nustiu daca este adevarat am gandit doar "out of the box". O seara placuta. off: Muie illuminati! /////// scuze daca am gresit gramatical - lingvistic pe undeva e ora 1:50 nu stau sa ma verific.

P.S kenzo ai o mentalitate gresita.(ASTA VOR EI SA FACI)

Edited by TomescuMihail

Am stau eu la inchisoare, aproape 3 ani si nu e placut. Aveam toate conditiile, era puscarie noua, lucram la bucatarie si toate combinatiile acolo se faceau dar apelul de seara si cel de dimineata era zilnic si crede-ma ca nu e placut sa stai drept in fata unuia care are jeg sub unghii si o liceu facut la ff! Eu nu m-as duce de buna voie nici sa ma plateasca. Daca mi se scoala acum sa ma duc sa ma plimb ma duc si gata.

Am invatat sa pretuiesc libertatea si sincer, eu cred ca sunt unul din putinii care chiar s-au reabilitat.

Acum nu dati cu pietre, eram si eu mic si prost.