keenzo Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Inchisoare de cinci stele in Austria, raiul criminalilor (Poze)http://www.inutilii.com/05/05/puscarie-de-lux/ sau asta din norvegia!puscarie din asta sa tot avem,ca mergem de buna voie acolo,la cum arata la ei puscaria nu is la noi hotelurile;) Edited January 4, 2011 by keenzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Church Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Vai de pula mea!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Abia asteapta tiganii din Austria sa ciordeasca ceva sa-i bage la "caldurica"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Abia asteapta tiganii din Austria sa ciordeasca ceva sa-i bage la "caldurica"!E cu cash . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Daca e ceva aici ma gasiti, stiti ce e naspa aici ?Tot ceea ce le lipseste detinutilor de aici este un calculator si conexiunea la internet in fiecare celula . Uimitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rphic Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 @kenzo: ai incercat sa vezi daca is vulnerabili ? ca e un comment]asdasdasd asdasdast?zi, 22:22"><script>alert(document.cookies)</script> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 la asta ma uitam si eu ma m0rphic astia umbla dupa xss:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomescuMihail Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) E cred ca este vorba despre manipulare in masa. Psihicul detinutilor este schimbat cand traiesc in conditii bune.. dispar revoltele / omorurile etc. Credeti ca lor le plac oamenii ce ajung acolo? Hai sa fim seriosi! E cel mai rau lucru sa ajungi in puscarie, e cel mai rau lucru cand ti se fura libertatea, cand esti exilat din societate. Vorba vine, cu tiganii, deabi asteapta sa plece la furat insa odata ce sunt acolo scapa si societatea de ei (exemplu). Si asa reusesc ei sa scape de oamenii rai. Acum ce am spus aici nustiu daca este adevarat am gandit doar "out of the box". O seara placuta. off: Muie illuminati! /////// scuze daca am gresit gramatical - lingvistic pe undeva e ora 1:50 nu stau sa ma verific.P.S kenzo ai o mentalitate gresita.(ASTA VOR EI SA FACI) Edited January 4, 2011 by TomescuMihail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Inchisoarea ramane inchisoare oriunde si oricum ar fi. Gratiile sunt tot alea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 m-as duce si eu o luna acolo..nu mai mult )) glumesc...Doamne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Am stau eu la inchisoare, aproape 3 ani si nu e placut. Aveam toate conditiile, era puscarie noua, lucram la bucatarie si toate combinatiile acolo se faceau dar apelul de seara si cel de dimineata era zilnic si crede-ma ca nu e placut sa stai drept in fata unuia care are jeg sub unghii si o liceu facut la ff! Eu nu m-as duce de buna voie nici sa ma plateasca. Daca mi se scoala acum sa ma duc sa ma plimb ma duc si gata. Am invatat sa pretuiesc libertatea si sincer, eu cred ca sunt unul din putinii care chiar s-au reabilitat. Acum nu dati cu pietre, eram si eu mic si prost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdRyAnOTeAm Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 puscaria asta este privata , nu va mai agitati atata se plateste pe luna akolo ,misepare ca avem si noi puscari private Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plm Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Sa MoRy tU fMm d3 coCaLaR <3 ? nu serios, dute-n pizda mati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...