Guest Praetorian Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 (edited) . /clear Edited March 8, 2011 by Praetorian Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Omule ,exista T50 Sukhoi PAK FA Mixed Packet Injector.Si e cu tot cu sursa.Vrei sa iti faci reclama cu programele tale? Quote
famouz Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Omule ,exista T50 Sukhoi PAK FA Mixed Packet Injector.Si e cu tot cu sursa.Vrei sa iti faci reclama cu programele tale?ia fa si tu asa ceva,si atunci mai comnteaza. Quote
Gabriel87 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Foloste cumva huburi vulnerabile CTM ( connect to me ) ?Nu il pui la download ? Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @Famouz,tu ai impresia ca toti sunt programatori in ziua de azi ?Esti atat de sigur ca sursa e creata de el ?De ce oare sunt atat de multi naivi in lumea asta.... Quote
Guest Praetorian Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @ICEBREAKER:Nu am spus nici unde ca sursa e facuta de mine de la 0, doar ca nu e una singura, e facut din vreo 3,4 surse combinate. Daca esti asa de bun, iti poti face si tu unul asemanator, nimeni nu are ceva impotriva. Dar nu inteleg ce te fute pe matale grija ce face altul? Stai in pula mea in banca ta si daca nu iti place, intra in alt thread. @Gabriel: 1. Da 2. Nu@begood:Nu! Quote
Guest Kabron Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 te-o ajutat mish ?Bine spus . Asta doream sa spun eu acum dar daca el zice ca nu , asa sa fie ! Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Prefer T50 ,e mult mai bun decat ce ai tu.Plus de asta ruleaza pe linux,nu pe cacaturile de la microsoft. Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @TinKode ,Se pare ca esti unul din ala teribilist.Tu altfel nu stii sa vorbesti? Quote
Gabriel87 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Prefer T50 ,e mult mai bun decat ce ai tu.Plus de asta ruleaza pe linux,nu pe cacaturile de la microsoft.Si daca nu ai banda suficienta nu pici nici o musca cu ce ai tu Quote
Guest Praetorian Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @TinKode ,Se pare ca esti unul din ala teribilist.Tu altfel nu stii sa vorbesti?Asa imi place mie sa vorbesc cu persoanele care ma fut la cap, sunt mai pasnic de felul meu.@little123: Nu ai de unde. E privat. Money Money daca il vrei! Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @TinKode,man chill.Nu e nevoie de injurii si de alte cacaturi.Numa ca lumea are dreptul la informatie.Frumos e sa faci public daca tot demonstrezi ceva..@Gabriel87,stai linistit ca e testat de altii si merge prea bine. Quote
Guest Kabron Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Mdea , hai sa dam bani pe ceva ce gasim pe internet.Anyway , more here : http://stormsecurity.files.wordpress.com/2008/08/dc_ddos_v2.pdf Hint : .ru cautati. Quote
Guest Praetorian Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Mdea , hai sa dam bani pe ceva ce gasim pe internet.Anyway , more here : http://stormsecurity.files.wordpress.com/2008/08/dc_ddos_v2.pdf Hint : .ru cautati.Ar fi frumos, daca ai gasi tu sursele alea publice! Dar na, incearca! Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @TinKode, sa stii ca sunt foarte multe surse publice.Unele din ele sunt chiar foarte bune.Doar ca trebuie sa cauti mai mult.Cum zicea si Kabron : .ru , .cn.Rusii ,iranienii si chinezii sunt foarte buni in chestiile astea. Quote
Mish Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 ) hahaha supernova hexed gg ... fail. pun pariu ca daca intreb programatorul nu stie ce api sa apeleze pentru parsarea protocolului dc.. doar ghost / dark ./ eu am avut access la asta dar in fine, nice layout.. 1 Quote
1337 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Viitorul Conquiztador Killer. Nu il fa public. Quote
just-for-funn Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 @TinKode, Scz de Offtopic ... is cam nub al astea ... ce net e indicat sa ai sa iti mearga bine ... eu am de 6Mb si imi cade netu cand incerc programele de genu Quote
begood Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 era clar ca e supernova "hexat" hai sa-i zicem supernova reloaded cu interfata frumusicamacar ai huburi vulnerabile ? sau te-ai pus tu sa populezi ? Quote
Guest Kabron Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Ar fi frumos, daca ai gasi tu sursele alea publice! Dar na, incearca! Tinkode : Nu am nevoie de sursa,nu am nevoie de asa ceva . Eu doar am dat un pdf sa inteleaga lumea ce si cum si un mic hint : .ru Quote
Guest Praetorian Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 era clar ca e supernova "hexat" hai sa-i zicem supernova reloaded cu interfata frumusicamacar ai huburi vulnerabile ? sau te-ai pus tu sa populezi ? Nu e supernova hexat. Am cateva hub-uri! Quote
BGS Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Cat costa?Si ce support se primeste pe termen lung daca exista asa ceva (ma refer la support). Quote
daatdraqq Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Daca nu face , de ce nu face , daca face -- de ce-a facut .. si tot asa .Singurul lucru "rau" e ca nu a fost facut public . In rest nu vad care-i problema . Quote
cronix Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 ) hahaha supernova hexed gg ... fail. pun pariu ca daca intreb programatorul nu stie ce api sa apeleze pentru parsarea protocolului dc.. doar ghost / dark ./ eu am avut access la asta dar in fine, nice layout..Mish si care ii acel api pt parasirea protocolului dc care se mai numeste si nmdc.$quit? Quote