Oust Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 (edited) Stiu ca este un thread fara rost , dar multi asteapta reintoarcerea chatului RST, se va mai pune?Dupa cum am vazut(in alte threaduri) cand cineva aduce aminte de chatul rst, deja discutia o da in off topic si deviaza . Cine mai vrea chatul RST sa posteze aici cu un PRO s-au CONTRA.BETA CHAT http://rst.rowebs.net/_________________________________________________________Merit WARN. Edited January 23, 2011 by Oust Quote
drakeRizz Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 s-ar injura astia ca chiorii pe chat...si totusi pro. Quote
emiliano Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 mi se pare o idee buna atat timp cat se va folosi un limbaj decent deci pro Quote
Oust Posted January 22, 2011 Author Report Posted January 22, 2011 s-ar injura astia ca chiorii pe chat...si totusi pro.Se pot pune filtre, si chiar si asa vor exista moderatori , administratori cum au mai fost. Quote
Flubber Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Eu as sugera ca chat-ul intai sa indeplineasca anumite obiective intai, apoi sa vedem daca se poate face, iar abia dupa sa se implementeze.Adica: https(eh, nu strica, desi ar fi de forma -- cine stie) + handshake (private key + public key exchange cu serverul), chat-ul sa fie criptat, sa nu fie mIRC 2.0 unde citeste nea Bulan logurile (s-a mai discutat si chiar un vechi membru a spus ca a inceput munca la el -- o fi, nu o fi adevarat... 'treba lui'). Asa poate s-ar putea face niste "rooms" private (unde iti trebuie parola sau ceva) unde s-ar discuta 0day-uri si nu numai, room-ul avand "log chat" si oricine are acces ar putea sa se uite prin el, fie snip-uri sau editat sau intreg.Ce spuneti? Quote
sharkyz Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Pro daca indeplineste conditiile puse de Flubber Quote
LLegoLLaS Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Pro, numa' bun pt. ars timpu' cand nu vrei sa postezi /nu ai unde sau daca vrei sa intrebi ceva ce nu merita un topic. Quote
Oust Posted January 22, 2011 Author Report Posted January 22, 2011 A mai fost Ajax Chat foarte bun, dar a fost scos...AJAX Chat DEMO Quote
yceman Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 negative- cand o sa inceapa nooby si troll`i sa va dispere o sa vreti sa fie inchis- & ori e forum ori e chat ?- daca iti explica cineva pe chat cum sa faci o chestie...a doua oara no sa mai ai de unde sa mai vezi o data explicatia deoarece era pe chat..-etc Quote
Oust Posted January 22, 2011 Author Report Posted January 22, 2011 negative- cand o sa inceapa nooby si troll`i sa va dispere o sa vreti sa fie inchis- & ori e forum ori e chat ?- daca iti explica cineva pe chat cum sa faci o chestie...a doua oara no sa mai ai de unde sa mai vezi o data explicatia deoarece era pe chat..-etcSe pare ca voi nu intelegeti intrebuintarea chatului.1. Raspuns : Chatul nu va fi pentru ajutor, doar asa daca ai o intrebare mica.2. Raspuns : Cand a fost ultima data chat a fost excelent, pe forum era mult mai multa activitate decat pe chat3. Nu intelegi ca pe chat se intra doar daca vrei sa pierzi timpul??Intri de ex in timpul de asteptare dintre posturi , sau ma rog.... altceva.CHATUL NU ESTE PENTRU SUPORT, DOAR DACA AI O INTREBARE MICA, ESTE SA OMORI TIMPUL,SAU SA ITI GASESTI PERECHEA POTRIVITA. OFF : a si... 12 vs 1 Quote
sharkyz Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Derutat...Stiam ce este molie,credeam ca are un subsens...ce legatura are chatul si kwe cu moliile? Quote
bcman Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 OFF: Chatul si molile nu au treaba una cu cealalta, dar chatul moliile, kwe si in special paw au legatura intre ele Asta e pax ON: Pro Quote
Oust Posted January 22, 2011 Author Report Posted January 22, 2011 Daca nu se va face chatul , poate vom reusi noi sa cumparam vechiul domeniu, si sa facem un chat, s-au voi face eu un subdomeniu pentru chat, ce spuneti? Quote
Oust Posted January 23, 2011 Author Report Posted January 23, 2011 Login am facut eu un "chat" ajax chat, daca are cineva un script mai bun il rog sa ma contacteze. Nu am facut chatul pentru trafic,l-am facut pentru noi toti.Era bine daca il facea un administrator ceva mai mare decat mine si cu o experienta mai mare,el sa dea moderatori s-au alte functii in chat pentru a modera chatul.OFF:Putin beat. 1 Quote