v3en0m Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) [x] Nume:Venom[x] Locatia: din Covasna,[x] Varsta:17Ma pasioneaza calculatoarele si tot ce este legat de programare si hack. Sunt pasionat de tuturialele scrise de voi!Citind tutorialele invat mai repede ....dar si asa o sa am neveie de ajutorul vostruDe RST stiam mai demult, dar tocmai azi mi-am facut cont. Sunteti buni. Va felicit si la mai mare. Numai bine va doresc._____________________________________________________________Some defacers attack with some reason.For me is like a war.Fighting for no reason and the best take all Edited January 30, 2011 by v3en0m Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 27, 2011 Active Members Report Posted January 27, 2011 Bine ai venit! Quote
neo.hapsis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Citind tutorialele invat mai repede ....dar si asa o sa am neveie de ajutorul vostruAi dreptate in sectiunea tutoriale gasesti foarte multe lucruri importante de invatat.Bine ai venit pe forum Quote
Guest User Name Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 bine ai venit,apuca-te de ceva serios. Quote
UnixDevel Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 "Sunt pasionat de tuturialele scrise de voi!"cum vine asta ..oricum welcome ,si vorba colegullui apucate de ceva seriosprogramare ,c,php orice astfel vei ajunge sa intelegi si sa iti faci propiile tutoriale Quote
BogdanNBV Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 sal'tare te sfatuiesc sa te apuci de invatat ceva concret, nu numai tutoriale ca nu ajungi nici unde (: Quote
MazaBoY Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 SalutBine ai venit in familie!!!!! Quote
diablo2323 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 salutare moshu... bine ai venit Quote
v3en0m Posted January 27, 2011 Author Report Posted January 27, 2011 sal'tare te sfatuiesc sa te apuci de invatat ceva concret, nu numai tutoriale ca nu ajungi nici unde (:Mersi pentru sfaturi le voi aplica si mersi de urarile de bun venit:)________________________________________________________Fighting for no reason and the best take al!!! Quote