daMNed Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Salut tuturor si vreau sa va multumesc ca v-ati omorat timpul sa deschideti acest topic.Incepem prezentarile, numele meu este Bogdan, aproape 20 de ani si am poposit si eu pe site-ul vostru sa descopar lucruri nebanuite.Momentan sunt in sesiune, deh, unii trebuie sa mai si invete si astept sa se termine ca am ditamai vacanta de 2 saptamani;DSper sa gasesc o comunitate inchegata, bine defini, cu capul pe umeri( dar si amuzanta) si toate sa decurga ok. Edited February 3, 2011 by daMNed Quote
culay Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Bine ai venit! Edited February 3, 2011 by culay 1 Quote
daMNed Posted February 3, 2011 Author Report Posted February 3, 2011 Mersi de urari baieti!Asa, ca un user nou ce sunt am citit regulie;)Si cum v-am zis ca sunt un mic omulet ce habar n-are despre aceasta lume, dar care doreste sa invete cat mai multe posibilie, rog un user serios si mai priceput ca mine(bine, asta stiu ca a sunat airea ca-i greu sa gasesc pe cineva p-aci mai 0 ca mine) sa-mi recomande anume carti/tutoriale din care pot deprinde cate ceva.Multumesc anticipat. Quote
rampart Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Succesuri nebanuite!!!Ai sectiunea tutoriale in RO si EN, baga mare acolo Citeste regulile mai intai Regulile Forumului! Cititi cu atentie - RSTIar ca si conduita sanatoasa, ca sa eviti maltratarea psihologica documenteaza-te bine intainte sa intrebi ceva )) 1 Quote
daMNed Posted February 3, 2011 Author Report Posted February 3, 2011 Iar ca si conduita sanatoasa, ca sa eviti maltratarea psihologica documenteaza-te bine intainte sa intrebi ceva ))Sunt un obisnuit al forumurilor asa ca maltratarea psihologica va fi grea. Observ, oricum, ca nou-venitii sunt luati mai peste tot peste picior (de userii care cunosc mai multe date decat nou-venitul) si lucrul asta se intampla de multe ori pe forumuri romanesti si mai rar afara.Asta e, trebuie sa ne adaptam, iar daca o sa pun o intrebare cretina o sa-mi dau seama pe viitor si eu de cretinatatea intrebarii mele, insa asta nu prea da dreptul altui user sa-si arunce cu dejectii in mine datorita faptului ca sunt incepator, ci sa ma indrume spre cunoastere;) Quote
bcman Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Wellcome! Sper sa iti placa forumul. 1 Quote
yceman Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Sunt un obisnuit al forumurilor asa ca maltratarea psihologica va fi grea. Observ, oricum, ca nou-venitii sunt luati mai peste tot peste picior (de userii care cunosc mai multe date decat nou-venitul) si lucrul asta se intampla de multe ori pe forumuri romanesti si mai rar afara.Asta e, trebuie sa ne adaptam, iar daca o sa pun o intrebare cretina o sa-mi dau seama pe viitor si eu de cretinatatea intrebarii mele, insa asta nu prea da dreptul altui user sa-si arunce cu dejectii in mine datorita faptului ca sunt incepator, ci sa ma indrume spre cunoastere;)bai bine ai venit...userii noi sunt luati la ture ca sunt si idioti ... nu citesc regulile cu atentie si nu se documenteaza inainte sa intre in vorba. o fac pentru posturi sau sa se afle in treaba. Fi matur in gandire si nu te arunca la discutii care nu te privesc si o sa scapi...ma rog...o data si o data o sa se mai apuce unu de tine..dar nu pune la suflet..bun venit pe rst.. 1 Quote
BogdanNBV Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 sal'tare cum a zis si yceman, documenteaza-te inainte de a posta, cauta peste tot si daca nu gasesti nimic, atunci vino si intreaba aici, si cand pui o intrebare pune-o intr-un mod inteligent. 1 Quote
romanu Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 stima si respect domnului damned. (Ai grija ce topicuri deschizi, sper sa nu te vedem cu post-uri "Cum sparg parola")Iti urez bun venit. 1 Quote