Jump to content
daatdraqq

Bea un litru de vodka in 40 de secunde

Recommended Posts

Posted

mama frate, sunt bautor bunicel de vodka dar cand l-am vauzt ca a baut toata sticla parca ma ardea pe mine frate :)) si in rusia e vodka pura de mere, te faci prafalau din cateva sute

Posted

Sti ca ala in 30 de minute nu reusea sa mai tina ochii deschisi sa nu vorbim de stat in picioare , de baut o bei da dupaia te ia

Am vazut ceva de genu 2 sticle de coniac de cate 1l in 15 min dormea pe jos , era in transa .

Posted

Dar halba are 0,5 litri, e o mare diferenta intre 0,5 si 1,0.

De la 0,3 la 0,5 incepi sa te imbeti, dupa 0,5 e mai urat.

Conteaza greutatea corporala, ce anume a mancat persoana in cauza inainte, daca alimentele sunt mai usor sau mai greu (de preferat) digerabile pentru ca alcoolul sa intre mai greu in sange, frigul de afara poate fi util... Conteaza multi factori, mai putin importanta e "experienta".

Posted

Daca poti sa bei ulei si sa nu iti fie greata, poti sa bei alcool cat te duce stomacul deoarece uleiul se imbiba cu alcoolul si ii anuleaza efectele.Stiu ca mai demult asa castiga un tip la tara niste pariuri, bea palinca ca si apa si nu i se facea rau.

Posted

Uleiul nu anuleaza efectele acoolului . Formeaza o pelicula in jurul alcoolului si nu-i da voie sa intre in sange . Practic bei azi si te imbeti a doua zi cand uleiul nu mai este si alcoolul e eliberat in sange .

Posted
Uleiul nu anuleaza efectele acoolului . Formeaza o pelicula in jurul alcoolului si nu-i da voie sa intre in sange . Practic bei azi si te imbeti a doua zi cand uleiul nu mai este si alcoolul e eliberat in sange .

Interesant, n`am mai auzit de asta :-?