sensesDelight Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Heii (: . Aici Alexa, 18 ani din Cluj. C?utam de mult un forum ca acesta . . ?i uite c? în sfâr?it dup? lungi c?ut?ri l-am g?sit ;O . Crede?i-m? , cred c? este singurul forum c?ruia i-am citit regulamentul . Mul?umesc pentru înjur?turi :"> . Am auzit de el .. hmm e un fel de poveste .. eram la un prieten în pc cu tw ?i a folosit un spammer ?i avea numele scris .. ?i am c?utat numele lui ?i era postat pe forum-ul acesta . ?i de atunci m? tot uitam pe aici .. ?i m-am gândit s?-mi fac si eu o mic? descriere . Dac? m? primi?i e bine, dac? nu tot bine . Ce s? v? mai zic despre mine .. p?i nu m? pricep cine ?tie ce dar ?tiu elementele de baz? . Sunt incep?toare . Cam atât c? am inceput s? m? plictisesc . Pa-pa >< Quote
Guest Mosad Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Aici spui ca esti din Cluj si la locatie ai selectat Bucuresti.Esti trilulilu? Quote
romanu Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 BINE AI VENIT ! Dar de ce scrie la Location: Bucuresti, iar tu ai scris ca esti din Cluj ?!Off topic: Oare cu cine face banking??? Quote
pr00f Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Alexa, din Cluj, cu loca?ia în Bucure?ti, bine ai venit. Vezi u?or la l?bari, misogini, ?i restul. Quote
sensesDelight Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 Daa .. Acum am v?zut . Nu ?tiu ce am f?cut atunci de am pus Bucure?ti . Scuzele mele . Quote
sensesDelight Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 Btw . Mul?umesc pentru ur?rile de bun-venit . Sper s? ne în?elegem .. sau poate nu ? Quote
MagicThunder Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 welcome to the dark side of the moon:DBine ai venit si sper sa inveti cat mai multe.De evitat cum zicea pr00f labarii si copii care nu au pizda si cauta pe forum. Quote
SENEQ_o Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Bun venit schimba si tu fontul la primul post ca e obositor pt ochi Quote
nedo Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 bine ai venit. Aviz fetelor... nu va mai faceti descrieri ...Alt post care o sa aiba 200 de reply-uri in 1 ora. Un tc pls ? Quote
root_prime Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 tateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XD Quote
CyberneticGOD Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Bun venit, cand mai faci vreodata o prezentare pe orice forum ai fi, scrie in slobozul ma-tii frumos sa inteleaga tot omul, Spor la invatat. Quote
MagicThunder Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 @CyberneticGOD ai dat dovada de maturitate,inteligenta si foarte mare respect.Vorbeste in mm frumos nu fi nesimtit.Un moderator inchideti topicul ca se face exces de hormoni pe aici si se da in labareala si offtopic aiurea si copii care mai de care mai retarzi.Am zis!Nu imi cer scuze! 1 Quote
sensesDelight Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 (edited) Bun venit, cand mai faci vreodata o prezentare pe orice forum ai fi, scrie in slobozul ma-tii frumos sa inteleaga tot omul, Spor la invatat.Tu, durule virtual .Crezi c?-mi pas? c? ma înjuri tu ? Dac? nu î?i convine nu citii în mor?ii t?i .Data viitoare când mai fac o prezentare o s? scriu pe mormântul m?tii . Edited May 2, 2011 by sensesDelight Quote
Patrunjel Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Bine ai venit printre noi ><Q1 : Ai tate mari?Q2 : Ai cur mare?Q3 (doar daca raspunsul la Q2 e pozitiv) : Mare si bombat sau mare si cu consistenta de racitura?Q4 : Sugi?Q5 (doar daca raspunsul la Q4 e pozitiv) : Scuipi sau inghiti?Q6 (doar daca raspunsul la Q4 e negativ) : Atunci mori in pula mea ! (nu e intrebare, stiu)Q7 : Cat te-ai mai fute pentru o masina care pune aceeasi intrebare...Q8 : Ai de gand sa stai mult pe-aici? Quote
MagicThunder Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 cata dreptate ai nullbyte.Get a life loserilor! Quote
sensesDelight Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 buna, vreau sa te fut.Esti cam prost , sincerely . Quote
romanu Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Esti cam prost , sincerely .Eu nu sunt prost, ne futem? Quote
Patrunjel Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 dc esti virgina?ti-ai gasit... Ce, crezi ca-i proasta sa plateasca singura cafeaua pe care-o etaleaza la avatar? Quote