#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Varsta:17Location LocalHostSkill : [Ma descurc]Va salut pe toti Quote
wildchild Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Welcome to Hell! Here's your copy of Windows... Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 @ wildNu este tocmai iadul Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 (edited) @ NytroSunt pe conceptul : a cunoaste inseamna mult mai mult decat unul care se crede expert. Ce pot spune prin "Ma descurc" cunosc si Penetration si Programming In mai multe limbaje , si anumite partii din electronica , securitate ( Dar cum spuneam sunt la un nivel Begginer)Un exemplu: Cunosc din VisualBasic6 , c++ , PHP .A fi incepator nu inseamna a fi prost sau , sa nu ai nici-o cunostinta .Multi care se dau mari programatori , exact aceea sunt cei care hexeazaRestul vei vedea pe parcursul timpului.Is ok ? Edited May 24, 2011 by #Include.ClasS Quote
eucumata Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Cand ai timp , ma inveti si pe mine "Penetresting" ? Quote
wildchild Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 uite de aia ^^ am zis welcome to hell.cum esti nou venit si ai calcat pe bec au si sarit sacalii pe tine.uita lumea ca a fost si ea "bautoare de ceai" Quote
flux Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Cand ai timp , ma inveti si pe mine "Penetresting" ?lasa'l ma ca e "Begginer" ))))) Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 (edited) @eucumataNu cred ca sunt singurul de aici care stie , spre deosebire , sunt alti care stiu si de 10 ori mai bine decat mine , Cea mai buna metoada pentru a invata (Parerea Mea) Video Tutorial + practica + Chef Daca iti explica cineva nu o sa intelegi ff bine . O sa te ajut cum pot@wild da ai dreptate , " Omu cand se vede cu saci in caruta " uita ce inseamna scuze , explicami te rog frumos ,etc Edited May 24, 2011 by #Include.ClasS Quote
flux Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Ce nebun ii copchilu' are o logica de fier.=> spre deosebire de el, sunt altii care stiu mai mult decat el ) Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 @ eucumata , Am observat ca sti destule am citit din posturile tale , asta nu inseamna ca trebuie sa te si lauzi ...Sunt diferite metode de a incerca , reusi sa exploatezi o vulnerabiltate sau bug gasit Quote
eucumata Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 @ eucumata , Am observat ca sti destule am citit din posturile tale , asta nu inseamna ca trebuie sa te si lauzi ...Sunt diferite metode de a incerca , reusi sa exploatezi o vulnerabiltate sau bug gasit Cu ce m-am laudat ? Vorbesc foarte serios e prima data cand aud pe cineva ca stie "Penetresting" si chiar vreau sa invat. Si eu sunt "Begginner" ca si tine. Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 @eucumataScuzami limbaju te rog o sa dau edit " Penetration" ;)Am stat cu gandu la programming si am terminat tot in "ing" Chestia cu modestia nu prea merge app din cate vad nu ar trebui sa fi rautacioshttp://rstcenter.com/forum/35331-prv8-sip-scanner.rstSe pare ca si u ai fost begginer . Quote
Robert1995 Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 <php Include HereCorect ar fi <?php echo " Include Here";?> funny serios Quote
eucumata Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 (edited) @eucumataScuzami limbaju te rog o sa dau edit " Penetration" Chestia cu modestia nu prea merge app din cate vad nu ar trebui sa fi rautacioshttp://rstcenter.com/forum/35331-prv8-sip-scanner.rstSe pare ca si u ai fost begginer .Am fost ? Inca sunt. Mi-as dori eu sa stiu macar jumate din cate stie d3hydr8 , Nemessis etc. Dar vorba ta : Ma descurc EDIT : Am uitat de tinkode ) Edited May 24, 2011 by eucumata Quote
#Include.ClasS Posted May 24, 2011 Author Report Posted May 24, 2011 @ Robert "Include" vine de la numele meu si nu avea rost sa scriu echo , pana la urma urmei e doar o semnatura , dar pentru tine o sa o modific .@eucumata Multi neam dorii , dar ei sau abtinut de la un gratar , un chef , ca sa ajunga acolo (poate chiar si mai mult) Quote
Park Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ma salut, dar eu deja mi-am dat seama ce mentalitate ai dupa semnatura aia "Hacking is not A Crime". Deci mie unul mi se pare de tot cacatul, e ca si cum te-ai autointitula ca dictator, nimeni nu ar sti asta dar ai trimite mesaje cu subinteles pentru ca ceilalti sa afle asta. Quote
#Include.ClasS Posted May 25, 2011 Author Report Posted May 25, 2011 (edited) @ Park o semnatura , 3 cuvinte spuse nu dovedeste nimik tocmai daca citeai tot postul de la cap la coada intelegeai , ca nu ma dau "Hacker" pentru ca nu sunt data vitoare fi mai atentApropo : Nu am nevoie de parerile voastre daca nu va convine ceva raportati , decizia unui admin conteaza .Cautati si cel mai mic motiv de a va lua de o persoana@Snoopy , I.Robot Mersi @Wild We observed how is hell Edited May 25, 2011 by #Include.ClasS Quote