Jump to content
#Include.ClasS

#Include Is Here

Recommended Posts

Posted (edited)

@ Nytro

Sunt pe conceptul : a cunoaste inseamna mult mai mult decat unul care se crede expert.

Ce pot spune prin "Ma descurc" cunosc si Penetration si Programming In mai multe limbaje , si anumite partii din electronica , securitate ( Dar cum spuneam sunt la un nivel Begginer)

Un exemplu: Cunosc din VisualBasic6 , c++ , PHP .

A fi incepator nu inseamna a fi prost sau , sa nu ai nici-o cunostinta .

Multi care se dau mari programatori , exact aceea sunt cei care hexeaza

Restul vei vedea pe parcursul timpului.

Is ok ?

Edited by #Include.ClasS
Posted (edited)

@eucumata

Nu cred ca sunt singurul de aici care stie , spre deosebire , sunt alti care stiu si de 10 ori mai bine decat mine , Cea mai buna metoada pentru a invata (Parerea Mea) Video Tutorial + practica + Chef

Daca iti explica cineva nu o sa intelegi ff bine . O sa te ajut cum pot

@wild

da ai dreptate , " Omu cand se vede cu saci in caruta " uita ce inseamna scuze , explicami te rog frumos ,etc

Edited by #Include.ClasS
Posted
@ eucumata , Am observat ca sti destule am citit din posturile tale , asta nu inseamna ca trebuie sa te si lauzi ...

Sunt diferite metode de a incerca , reusi sa exploatezi o vulnerabiltate sau bug gasit

Cu ce m-am laudat ? Vorbesc foarte serios e prima data cand aud pe cineva ca stie "Penetresting" si chiar vreau sa invat. Si eu sunt "Begginner" ca si tine.

Posted

@ Robert "Include" vine de la numele meu si nu avea rost sa scriu echo , pana la urma urmei e doar o semnatura , dar pentru tine o sa o modific .

@eucumata Multi neam dorii , dar ei sau abtinut de la un gratar , un chef , ca sa ajunga acolo (poate chiar si mai mult) ;)

Posted

Ma salut, dar eu deja mi-am dat seama ce mentalitate ai dupa semnatura aia "Hacking is not A Crime". Deci mie unul mi se pare de tot cacatul, e ca si cum te-ai autointitula ca dictator, nimeni nu ar sti asta dar ai trimite mesaje cu subinteles pentru ca ceilalti sa afle asta.

Posted (edited)

@ Park o semnatura , 3 cuvinte spuse nu dovedeste nimik tocmai daca citeai tot postul de la cap la coada intelegeai , ca nu ma dau "Hacker" pentru ca nu sunt data vitoare fi mai atent

Apropo : Nu am nevoie de parerile voastre daca nu va convine ceva raportati , decizia unui admin conteaza .

Cautati si cel mai mic motiv de a va lua de o persoana

@Snoopy , I.Robot Mersi ;)

@Wild We observed how is hell

Edited by #Include.ClasS