Guest Mosad Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Care e faza cu unu_1234567,a fost exclus? Sorry ca intreb. Quote
Nytro Posted June 29, 2011 Author Report Posted June 29, 2011 Probleme "tehnice". Nu. E tot VIP. Quote
SnaK3 Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 cu 10ppd intri in clubul betivilor?Am stiut ca e geniala ideea din momentul cand a fost implementata.Vad ca isi face lumea treaba si apar posturi mai multe si mai de calitate pe la sectiunile tehnice.Well done Nytro blackboy1337BannedBautor de ginJoin Date: Jun 2010Posts: 213ce face bautura din genii, pardon Oameni >.> asta da motivatie Quote
Nytro Posted July 21, 2011 Author Report Posted July 21, 2011 Membrii urmatori au primit VIP:- Xander- wildchild Quote
unknown. Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Membrii urmatori au primit VIP:- Xander- wildchildFelicitari!Urmeaza em si Gecko,TheSun... Quote
icebird Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Se vede cine munceste si contribuie comunitatii. Felicitari! Quote
Moderators Dragos Posted July 21, 2011 Moderators Report Posted July 21, 2011 Felicitari noilor membri VIP! Quote
wildchild Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Mersi baieti!Din pacate, vara asta o sa fiu cam offline...;inca n-am terminat facultatea asa ca am plecat in Spania la vopsit pereti..Asta e, la noi in tara in IT nu prea te descurci si licenta de zbor mi-e anulata in urma unor analize iesite prost.Nu consider ca-i rusinoasa munca de orice fel(fie fizica fie mentala), atata vreme cat e cinstita.De o saptamana stau cu dictionare wpa si aircrack-u sa fac rost de net ca sa pot sa tin legatura cu tarisoara.Am reusit sa fac un database cu Essid-uri sparte si pass-uri si sper sa-mi ramana pe toata vara.Salutari de pe plaiurile calduroase si numai bine! Quote
Oust Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Mersi baieti!Din pacate, vara asta o sa fiu cam offline...;inca n-am terminat facultatea asa ca am plecat in Spania la vopsit pereti..Asta e, la noi in tara in IT nu prea te descurci si licenta de zbor mi-e anulata in urma unor analize iesite prost.Nu consider ca-i rusinoasa munca de orice fel(fie fizica fie mentala), atata vreme cat e cinstita.De o saptamana stau cu dictionare wpa si aircrack-u sa fac rost de net ca sa pot sa tin legatura cu tarisoara.Am reusit sa fac un database cu Essid-uri sparte si pass-uri si sper sa-mi ramana pe toata vara.Salutari de pe plaiurile calduroase si numai bine!Bineinteles ca munca nu este rusinoasa. E greu... dar ce sa faci, asta e.Numai bine jane.Felicitari membrilor V.I.P. Quote
lafurat Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Salutare tuturorEu as dori sa fiu membru VIP daca se poate. O sa aport mai multa informatie de calitate cu timpul ca acuma nu am avut prea mult timp deoarece am fost tot plecat.Multumesc Quote
MrRip Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Salutare tuturorEu as dori sa fiu membru VIP daca se poate. O sa aport mai multa informatie de calitate cu timpul ca acuma nu am avut prea mult timp deoarece am fost tot plecat.MultumescNu vei primi niciodata VIP / Mod / Admin pe RST atata timp cat ceri !"12. Nu cereti adminilor ViP sau Moderator. Cand vom avea nevoie va vom cauta. Doar userii activi si de calitate vor primi gradele mentionate." via http://rstcenter.com/forum/3968-regulile-forumului-cititi-cu-atentie.rst . Adu-ti aportul de informatie de calitate si daca baietii vor considera ca meriti poate se va schimba situatia . Quote
Nytro Posted September 3, 2011 Author Report Posted September 3, 2011 Cred ca saptamana viitoare se va face putina ordine intre VIPi. Quote
Un.Neuron Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Cred ca saptamana viitoare se va face putina ordine intre VIPi. Poate se pune in miscare si RST Court. Parea o idee buna. Quote
wildchild Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Renunt la acest statut deoarece nu am timp sa-l mentin.Cand o sa am vreme de RST get beget (dupa ce termin faculta), promit sa contribui "full throttle". Quote
Petzy Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Pai de ce sa renunti? Nu ai timp faci redus, cat ai timp. Sunt sigur ca staff-ul o sa inteleaga, asa ar fi normal In fine Quote
gotr00t Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 bagati-l pe mosad in locul lui wildchild.. Quote
Petzy Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 bagati-l pe mosad in locul lui wildchild..ala e antonescu 2 ) Quote
Nytro Posted October 3, 2011 Author Report Posted October 3, 2011 Au mai primit 2 persoane VIP, persoane care au prezentat ceva la Defcamp. Nu spun inca despre cine e vorba, vom discuta... Quote
BGS Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 "Toti de pe RST care au participat vor primi vip" Nytro quote :P Quote
Moderators Dragos Posted October 3, 2011 Moderators Report Posted October 3, 2011 @BGS: Desigur c? nu. Iar cei care nu au participat nu vor mai fi vip, nu?A zis Nytro in ultima zi ca va acorda VIP la cativa participanti la DefCamp. Ceilalti VIPi nu au nici o legatura. Quote
Andrei Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 @Nytro Frumoasa initiativa. Felicitari! Quote
wildchild Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 1.Felicitari totti93, noul membru V.I.P.!2.Deoarece expl0iter a înc?lcat regula 24 ce prive?te postarea de XSS-uri Yahoo, s-a decis sa i se retrag? rang-ul de V.I.P. Quote
Guest expl0iter Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 1.Felicitari totti93, noul membru V.I.P.!2.Deoarece expl0iter a înc?lcat regula 24 ce prive?te postarea de XSS-uri Yahoo, s-a decis sa i se retrag? rang-ul de V.I.P.De mult timp asteptai sa "calc stramb"...Oricum eu m-am retras din rst... Multumesc pentru scoaterea gradului Quote
MrRip Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 De mult timp asteptai sa "calc stramb"...Oricum eu m-am retras din rst... Multumesc pentru scoaterea gradului 1. Nu ti-a retras wild rank-ul.2. Nu mai persifla atata si lasa gargara asta ca nu-ti sta bine, nu te 'coafeaza'.Felicitari totti Quote