te.ngat Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Prietene, nu te inteleg, sa mor. Unii fac pe aici de toata si nu le faci nimic, pentru ca ai tras de coiu' lor sa ajungi moderator pe aici si mie imi dai ban ca am facut un topic intr-o categorie gresita. Esti de rahat! Quote
hammerfall Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Sa mor eu de va inteleg... Nu-ti place forumul? Nu ti se pare dreapta judecata unui moderator? Simplu. Nu mai intri. Avand in vedere ca ai fost banat, cu atat mai mult ai un motiv serios sa nu mai intri. Cat despre faptul ca se face discriminare, da-l in judecata pe nytro.Eu nu cred ca esti tu in masura sa critici corectitudinea deciziilor unui moderator. In plus, cum am mai zis, daca ti se pare ca esti nedreptatit, uite ca ai libertatea nemarginita sa nu mai intri pe forum. Nu cred ca se supara nimeni.PS: Sa inteleg ca acel topic era in "categoria gresita" CERERI. Si tu aveai sub 10 posturi, nu? Pai citeste frate regulamentul si nu mai are nimeni nimic cu tine. Quote
te.ngat Posted June 7, 2011 Author Report Posted June 7, 2011 sub 10 posturi?Nu chiar. Nu era la categoria cereri, aveam nevoie de un lucru rapid si am cerut la offtopic si idiotu pulii mele a sarit de cur in sur. Faza cu intratul? Nu ma fute in cur un forum, chiar daca am tovarasi ce o ard pe aici. Quote
sandabot Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Am inteles ca udrea inca se masturbeaza nuj ......te.ngat = PAX Quote
Nytro Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Nu e Pax, e unul care inca crede ca sunt gabor Daca veti cauta prin toate posturile mele, pe langa faptul ca imi veti afla numele, veti afla si cum sta treaba cu "locul meu de munca". Iar tu, stimate autor al acestui post mirific, esti un gunoi pentru acest forum, ban! Quote
greerasu_tony Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 dar sa pui poza imbracat in uniforma Quote
daatdraqq Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 pune ma nytro si o poza cu tine:))Exista o poza cu el pe net ...sapa si o gasesti . Quote
Nytro Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Erau vreo 2 poze mai vechi cu mine, dar nu sunt ala de mai sus @ adi123456789 Am pus aici, anul trecut o poza in costum. Poate nu a fost stearsa. Sapati. Quote
symboss Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ai o poza pe un site strain,postata prin 2008,17 ani pe atunci? Quote
Moderators Dragos Posted June 7, 2011 Moderators Report Posted June 7, 2011 (edited) Am pus aici, anul trecut o poza in costum. Poate nu a fost stearsa. Sapati.Era de la banchet? Edited June 7, 2011 by Dragos Quote
catalyn1178 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 E o poza cu el pe net, daca dai search cu numele lui complet, eventual Poyo de la blog si mai adaugi si Rm.Valcea, apare o poza mica pe ceva site. L-am cautat eu sa il recunosc daca il vad in Valcea. Unii rapesc copii sa ii vanda, altii ii rapesc sa le foloseasca mintea. Glumeam, dar in Valcea se practica. Quote
Nytro Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) Era de la banchet?Era cand am facut poze pentru albumul clasei.Uite, sa nu mai comenteze lumea:// RemovedAm scos burta si suncile in Photoshop, ochelarii nu ii port si cosurile de pe fata nu mi se vad. Edited November 11, 2013 by Nytro Quote
catalyn1178 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Sau mai bine:Rezultatele cCred ca e aceasi camasa cu cea de la yahoo open hack. Quote
Nytro Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Sau mai bine:Rezultatele cCred ca e aceasi camasa cu cea de la yahoo open hack. Da, poza de la CV-ul de pe bestjobs... Cand am fost la un interviu, cel cu care vorbeam avea CV-ul meu in fata si a taiat poza asta, a zis ca nu e poza de CV. Quote
Moderators Dragos Posted June 7, 2011 Moderators Report Posted June 7, 2011 Da, poza de la CV-ul de pe bestjobs... Cand am fost la un interviu, cel cu care vorbeam avea CV-ul meu in fata si a taiat poza asta, a zis ca nu e poza de CV.Fa si tu poza de buletin sa arati a om serios. Quote
adi123456789 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Da, poza de la CV-ul de pe bestjobs... Cand am fost la un interviu, cel cu care vorbeam avea CV-ul meu in fata si a taiat poza asta, a zis ca nu e poza de CV.Da, seamana mai mult cu matrimoniale.ro no offence Quote