kame Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Niste ungururi basiti care sunt niste martzoage au dat foc steagului romaniei acum am o idee sa ne strangem mai multi sa le dam peste fata unguriloradica un atac al unui site unguresc cunoscut sa le dam o palmaVeniti cu ideei la ce site si cum.Sper ca o sa ne strangem ceva! Quote
Guest blackboy1337 Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) am eu un pont pm care vrea sa le faca rau ungurilor, probabil ar trebui sa intervina R.N.S iara. Edited June 8, 2011 by blackboy1337 Quote
endemic Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Én be penisu országot, a nyelvet és az értékek. Remélem, jobban érti ezt, Ön nyelvén.ps: urata maghiara asta, si google translate se pisa pe ea. Quote
BogdanNBV Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 unguri prosti! dar videoclipul este destul de vechi 30.11.2010 Quote
wildchild Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Eu am o boala pe unguri de aia in stil mare insa am cativa prieteni unguri si sunt cei mai de treaba oameni din lume.Ce vedeti voi sunt probabil echivalentele cocalarilor romani, ceea ce ma face sa cred ca e prematur sa-i bag pe toti in aceeasi oala.Un om cu capul pe umeri nu poate fi asa dobitoc si nu ar face asa ceva, oricat ar tine la tara lui.Ne batem pula de ei ca-s bozgori insa fac pariu ca cei care locuiesc in magaria nu dau un futai pe ce fac boii care ii reprezinta la noi in tara.Cu un deface sau raid nu o sa rezolvi nimic decat sa incingi spiritele iar eu unul nu m-as arunca decat daca s-ar isca un razboi si ar trebui sa-mi apar tara. Quote
prodil89 Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Cica ungurii din Romania sunt considerati tigani de catre cei din Ungaria. Quote
kame Posted June 8, 2011 Author Report Posted June 8, 2011 Merita un semnal de atentie!Noi romani am fost prea moale si i am lasat in pace! Quote
Sonny Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Bozgorii ocupa posturi importante in politica si nu numai. Normal ca si-au luat-o in cap sugacii astia, merita sa-i trimiti cu vaporu departe pe astia de se cred zmei cand da foc la un drapel. Quote
sado Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Hai bozgorilor , dati reply sa va stim .Oricum va compromiteti singuri existenta ..,. Quote
sandabot Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Ungurii ne trimit tigani in tara ca sa ne faca tara de CACAT !!! Puneti ma RST pe unguri !!!!! Quote
SilentPH Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Frustartii astia inca viseaza la Transilvania . Quote
HackKing Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 ce nasol ca tiganii nu au site-uri nu?Gugle Rromales Quote
p3tru Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Gugle Rromales C?utare în Du?manii Mei rullz Quote
kame Posted June 8, 2011 Author Report Posted June 8, 2011 Le facem ceva sau nu?Se baga cineva la un raid?Sa stiu! Quote
sandabot Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Da chiar era un mysql in udmr mai demult parca era blind ? hai pe ei !! Quote