roby09 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 1.La voi au pus camere?2.Daca tin telefonul pe Flight Mode il mai pot detecta cei care vin sa verifice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nu sunt pe a 12-a inca, dar la Dinicu (Campulung) am auzit ca vor pune camere web din lipsa de fonduri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 1. Da la noi se pun camere web, mi-a zis un coleg ca le-a verificat profu de info. Se vede foarte clar si se aude bine la ele.2. Ce faci tu cu telefonu daca sunt camere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Da, sunt camere 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Va dati seama care n-au invatat nimic in speranta ca vor copia? Si chiar acum in ultima saptamana a venit o foaie de la minister sau de la consiliu sa puna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin91 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 cred ca raman cu punctu din oficiu daca pun camere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby09 Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 La romana ce credeti ca pica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 La romana ce credeti ca pica?Baltagul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendKiller Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Sa nu pice poezie ca am dat de dracu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THRUSTMASTER Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Bp in ea de poezie. Orice opera numai NU poezie. si sa vezi ca aia pica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razv Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) --- Edited July 7, 2013 by razv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 In iasi se pun, deci tre sa ne bazam pe materia cenusie baieti:))Chiar este vreo metoda sa le bruiezi semnalul ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby09 Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Rupi firele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Pai stati putin ca nu inteleg... telefoanele pot fi detectate? Adica vine cineva sa verifice daca are sau nu cineva tel. la el?La capacitate la mine nu a fost asa ceva. Si nici anu trecut la bac din cate am auzit nu au verificat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 nu.nu se pun decat pe holuri.Decat la ce cele mai populare si cu fonduri extra o sa puna in clase.La noi la liceu se zvonea ca pune ultima data cand am fost in el nici vorba in sali doar pe holuri..camera cu IR.PS.poate sa pice luceafarul,Testament[sau ceva modern],Ion.Morometii,Moara,O scrisoare,IonaPe astea le stiu cel mai bine:)..@vvv ps balatgul chiar nu l am invatat...o sa incerc maine..totusi nu cred ca pica ceva foarte greu luand in calcul rata de promavibilitate scazuta...PS stiu cu cine o sa pic in clasa ..si nu prea am ce sa copiez la romana si nici dupa cine!!PS2 aici lista cu rezultate http://www.bizchannel.ro/social/rezultate-bacalaureat-2011-iata-lista-rezultatelor-pe-judete-7028PS3 am mai deschis eu un thread pt subiecte si altele aici http://rstcenter.com/forum/33320-bac-2011-%5Bpareri-sugestii-s-%5D.rst poate va ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Eu cred ca pica:Iona,Moara cu noroc,baltagul sau poezie. Inclin spre primele doua.Poezie, stiu doar Oda (in metru antic). Daca trebuie sa comentez ceva scris de Eminescu pe asta o comentez.Ca sa dau un cuvant final cu privire la o unica opera ce consider ca va pica:Moara cu noroc.Eu cel mai bine stiu Ion si enigma otiliei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) in ocna mures se pun camere in clase . Edited June 25, 2011 by PetreTerror Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 A.. da.. la noi se pun camere de luat vederi si in clase. Cate doua in fiecare clasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THRUSTMASTER Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 PLm care e probabilitatea sa pice una din astea? Enigma Otiliei ; Ultima Noapte ; Alexandru Lapusneanul ; Morometii sau Padurea Spanzuratilor ? Mai mult de atat nu invat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comytzaa Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 in Bacau la un liceu este posibil sa nu sa se puna ca cica este un "camp magnetic" care le influenteaza ( sunt camere pe holuri dar alea poate sunt intr-o cusca faraday invizibila care le protejeaza ). inainte de asta mai auzisem ca s-au luat 7 camere web fara microfon care merg in cateva frame-uri. ce va fi, va fiMi-a spus un profesor ca la liceele unde nu sunt camere in clase, acei elevi vor fi repartizati in alte licee care au. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Eu cred ca ne da la alegere o nuvela, un roman sau o poezie din autorii canonici. Asa este si la model o nuvela la alegere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THRUSTMASTER Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ce bine ar fi de ar pica nuvela= )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 anu trecut noua ne-o picat la bac basmul . deci orice e posibil ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_cismas Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Frate.. baltagul nu pica, in afara ca este un roman de clasa a 8... nu este foarte amplu.. nu prea ai ce sa vb in el... Dupa parerea mea o sa pice o poezie, pentru ca de 4 nu a mai picat si nu cred ca isi pot permite sa omita atata timp genul liric... Oricum mi se par accesibile operele lirice daca le dai putina importanta si incerci sa le intelegi.. Cea mai grea mi se pare Ryga Crypto si Laponia Enigel, o tampenie de opera la prima vedere pe care nu o poti intelege... Cu toate ca daca stii sa comentezi luceafarul, poti lua nota foarte mare si pe Barbu.... Daca mai aveti intrebari la romana o sa incerc sa raspund... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco93 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Am auzit ca vor sa bruieze retelele GSM (ex: Cosmote, Orange, Vodafone etc.) in salile de examen, astfel incat sa nu se poata copia cu casti. La cat a avansat tehnologia in ultima vreme au aparut tot felul de casti. Un exmplu bun ar fi acele casti cu microvibratii care au doar 3 mm, fapt ce le face imposibil de detactat. Se pare ca asta ar fi unul dintre motive pentru care vor sa bruieze retelele. Dar cum orice lucru nu e imposibil, exista o solutie pentru aceasta problema. Cum? Cu Zapp.De ce? Pai Zapp e singura retea CDMA din Romania si NU GSM ca restul retelelor.Deci pentru cei care au in cap sa copieze cu telefonul la bac, folositi Zapp pentru orice eventualitate.Multa bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...